Çamaşır suyuyla hamilelik testi gerçek mi deneyen bilen var mı kızlar

Kubrauyan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
189
52
13
32
Eskiler öyle yaparmis çamaşır suyuyla test öyle ogrenirlermis kızlar bende merak ettim ve denedim test sonucuna göre gebeyim deneyipte doğru çıkan var mı gerçek mi acaba beni bi aydinlatin çooookkk merak ediyorum

Doğru değil canm bnde denedm hamile çıktım teste Gore ama değilmişim. Hususi hamile olunca denedm azcik köprdü doğru degl yani . Brde artk idrar testi çok hassas ki uğraşma bunlarla ;)

Doğru değil canm bnde denedm hamile çıktım teste Gore ama değilmişim. Hususi hamile olunca denedm azcik köprdü doğru degl yani . Brde artk idrar testi çok hassas ki uğraşma bunlarla :KK66:
Öylesine merakimdan denedim bira gibi oldu baya köpürdü bakalım salı günü hastaneye gideceğim var mı yok mu ogrenirim inşallah tedavisiz çok zor ihtimal varsa şans yani bakalım canım

Yumurta tembelliği ve polikistik over sorunum var canım tedavisiz bekleme demişti Dr. Klomen tedavisi gördüm bi kaç ay olmayınca bıraktım işte bakalım tekrar başlıycam tedaviye inşallah cnm

Bende çamaşır suyuyla yaptım çok fazla köpürdü çok inandırıcı değil ama yarın belli olur adet günüm

Back
X