Çamaşır ve Kurutma Makineleri çamaşır yıkama ve kurutma makinası almak istiyorum

izmirlimmm

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
77
0
611
41
İzmir
arçelik makinam var ve kurutma makinası istiyorum almışken hem yıkama hem kurutma alayım dedim çünkü şimdiki makinamdan memnun değilim bilgisi olan varmı fikir verirmisiniz.

birara misafirhanede kalırken kurutma makinası kullandım...hatta dün akşam evdede mevzusu geçti...çamaşırları yıpratıyor bence kurutma çok lazım dilse alma derim...

walla ben de araştırmadayım 2 aydır.kafamda sadece kurutma makinası alacağım konusu netleşti.benim makinam da beko ve 6 yıldır kullanıyorum hiç de memnun değilim ama hem yıkama hem kurutma bayağı tuzluca olacağından önce kurutma alacağım.5-6ay sonrada kısmetse makinayı değiştiririm belki sevmiyorum çünkü aldığımdan beri hiç verimli kullanamadım.neden ikisi birarada almayacağıma gelince de çok araştırdım.pek kullanışlı olmayacağını düşündüm.çünkü tüm 2 si birarada makinalarda kurutma yarım kapasite çalışıyor.bu da pek akılcı gelmedi.çünkü makinayı doldur çıkan çamaşırı 2 ye böl.2şer saatten 4 saat sırf kurutmada geçen süre 2 saat te yıkama desen 6 saatte kurumuş çamaşırlar.bu da çok uzun bir süre ve bütün gün seni eve bağlar.yaktığı elektrik de cabası.bir de yeni çıkan kurutmalarda kırışık giderme özelliği var bu da harika birşey.
işin özü ben de makinamı istemiyorum artık ama biraz daha bekleyip 2 tane güzel makinaya sahip olmak istiyorum

bu konuda önerebileceğim LG F1236RDSE Çamaşır Makinesidir. 12 kg yıkama ve kurutma kapasitesine sahip çok şık bir makine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…