Çamaşır yumuşatıcısı

deniz_gunes

Hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
17.040
11.254
498
Diğer
:oklava::oklava:Tüm yumuşatıcıları denedim havlularım istediğim gibi olmuyor. diğer çamaşırlarda sorun yok ama havlular istediğim gibi olmuyor.. Makine yumuşatıcıyı aldıktan sonra 10 dk beklet diyorlar ama kim uğraşacak?

Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

Son düzenleme:
tek çare var sevgili deniz güneş o da yumoşun 900 gr'lık yumoş extra'sı, bu kadar güzel yumuşatan ve bu kadar güzel kokan bir yumuşatıcı yok.Şeniz
zaten en pahalısı bu piyasada 5 lira falan ama 1 kapak bir makine çamaşıra yetiyor.
ayrıca Allah korusun 5 kiloluk bidonlardaki vernel ve yumoşlardan asla bir işe yaramıyorlar:oklava:

Canım kesinlikle katılıyorum.Ben böyle kokan yumuşatıcı vb. bi şey görmedim.Hatta yumoş extrayla yıkanan çamaşırlarımız o kadar yoğun kokuyoduki,anneannem ilk kokuyu aldığında yoğunluğundan rahatsız oldu o an uzaklaşmak zorunda kaldı.Abartmıyorum kızlar valla.Gerçi anneannem kokuya karşı bizlerden daha duyarlı ve hassas,bunu kabul ediyorum.

:oklava::oklava:TÜM YUMUŞATICILARI DENEDİM AMA HAVLULARIM İSTEDİĞİM YUMUŞAKLIKTA OLMUYOR. DİĞER ÇAMAŞIRLAR DA SORUN YOK AMA HAVLULAR I IHH.. ARKADASLAR DİYOR Kİ MAKİNE YUMUŞATICIYI ALDIKTAN SONRA MAKİNEYİ DURDUR 5-10 DK BEKLE. OLUR MU CANIM KİM UĞRAÇACAK..

TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR MI??

galiba suyun çok kireçli dir.kireçli su çamaşırı sertleşirir.sana tavsiyem deterjan ile birlikte çamaşır sodası kullanman..

Canım kesinlikle katılıyorum.Ben böyle kokan yumuşatıcı vb. bi şey görmedim.Hatta yumoş extrayla yıkanan çamaşırlarımız o kadar yoğun kokuyoduki,anneannem ilk kokuyu aldığında yoğunluğundan rahatsız oldu o an uzaklaşmak zorunda kaldı.Abartmıyorum kızlar valla.Gerçi anneannem kokuya karşı bizlerden daha duyarlı ve hassas,bunu kabul ediyorum.

:1ninca::1ninca:süprizzzzz

bende hepsını denedım son careyı bıngonun beyaz olanında buldum bıraz normalden fazla koyuyorum yeterlı oluyor

bende hepsını denedım malesef tekbır yumusatıcıdan sonuc aldım
yumoş çiçek bahcesi harıka bırsey kokusu haftalarca gıtmıyor yumusacık
bıde ben ufak sısılerden alıyorum cok fazla olunca zamanla kokusu ucuyo malesef

bence sadece yumuşatıcıdan kaynaklı değil. çamaşır makinasınında etkisi var. annemin aldığı yumuşatıcının aynısını alıyorum, vernel kullanıyordu o. kullandığımız ölçülerimizde aynı ama onun havlularıda yumuşacık oluyor,dolabını açınca bile mis gibi kokuyor ama benimkiler kuruyunca kokularıda gidiyor :( o nedenle bence makinanında etkisi vardır diyorum.

En iyi yumuşatıcı Verneldir.Kocamı dinlemedim, Yumoş Extra almış bulundum koku süper tamam.
...ama yumuşatma konusunda Vernel en iyisi.
Aynı havlu hem yumoş hem de vernelle yıkandı zira.
Sonuç ortada yumuş almaya bir daha tövbe.

evet vernel..
bingonun pembsını almştım böööööööööööööö berbat bı kokuuuuu
vernel lavantaya bayılıyorummmakannehir

vernelin en küçük paketi mor olan gerçekten çok güzel...büyük paketlerle çok farklı küçük paketlerin kokuları daha kalıcı...

:97: bende yumoş exstranın mavisini pembesini şimdide yeni denicem beyazını aldım çok güzel kokuyor vernelin morunu almıştım lavantalısı daha önce, onu şimdi yerleri silmek için kullanıyorum çok kötüy çıktı ama yumoşun birde bingonun konsantresi bir harika...:90::81::81:

Back
X