Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eğer şehir suyu cok kirecliyse yumaşatıcı fayda etmiyor.
arkadaşlar ben ütü dahil herşeyi denedim yok yinede yumuşamıyo.hepsi zımpara gibi.üstelik marka havlularda aynı dandiklerde.sirke denicem denemediğim bi o kaldı heralde.sonucu bildiririm:)))))).yok oda olmazsa heralde hepsini atıp kağıt havlu kullanıcam.oooh kullan kullan at.yıkama yok .kurutma yok. ütü yooook...:))))))))
Arkadaşlar makinenizde falan sorun yok. Bunu deterjanlar yapıyor. Çamaşırlar sert oluyor. Üstelik yumuşatıcı kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Ben Hacışakir sabun tozu kullanıyorum. Otomatik makineler için olanından. Kristal soda kullanıyorum. Marketlerde toz soda satılıyor. Onlar hiç iyi değil. Artık kristal soda alıp, onu kullanıyorum. Hem yumuşatıcı kullanmak zorunda kalmıyorum. Zaten deterjanlar cildimiz için zararlı.
Arkadaşlar yumuşatıcı dışında çamaşır yumuşatmak için bir yol bileniniz varmı LÜTFEEENNN...
Havlularım falan hele kazık gibi oluyor resmen yüzümü çiziyor ne denesem olmadı acaba makinedemi bi sorun var.:1no2:
bende deterjanjıda gördüm eriyormu bu soda birde ne kadar koyuyorsun.deterjanla birliktemi koyuyorsun yumuşatıcı gözünemi
ya ben de hacışakirin sabun tozundan almıştım servis geldiğinde gördü bunu deterjan gözünde bunu kullanmayın makinada tıkama yapıyor dedi deterjana devam ediyorum ama içim de rahat değil kalıntılardan dolayı![]()
arkadaşım sirkeyi denedin mi merak ettim bende yumuşatıcı gözüne vernel yerine sirke koymayı düşünüyorum hijyen ve sağlık açısından içimiz bir nebze daha rahat eder diye düşünüyorum ama bir sorum olacak beyaz renk havluların rengini boyar mı sirke cevaplarsan memnun olurum