- 21 Ocak 2018
- 8.568
- 21.262
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
Aynı durum bende var malesef sürekli deterjan değiştirmeme rağmen hala çok kötü kokuyor bende ne yapacağımı bilmiyorum valahaMerhaba arkadaşlar uzun zamandır bir türlü çözm bulamadığım bir sorunum var işin içinden çıkamadığım için yazmaya karar verdim size saçma gelmez umarım.
Benim yıkanmış çamaşırlarımda kuruduktan sonra berbat bir koku oluyor önceleri sadece eşimin siyah kiyafetlerinde atlet vs oluyordu dikkate almadim. Sonra benim siyah tek bir tshirtumde olmaya başladi. Enteresan olan sadece siyahlarda oluyor bazı camaşirlarda oluyor cok kotu kuf gibi nasil tarif etsem kokanlari cope attim herseyi tekrar yikadim kokanlari ayirdim baktim bebegimin kiyafetlerine de bulasmis herseyini yikadim bakalim baska bir yerde olacakmi.
Cok uzadi ne yapmaliyim neden boyle oluyor neden bazi camasirlarda kafayi yicem makineyi bos sirkeyle calistirdim belki makineyle alakalidir diye. Omo matik kullaniyorum bir bilgisi olan varmi ??(
Yumuşatici kullaniyomusunuzAynı durum bende var malesef sürekli deterjan değiştirmeme rağmen hala çok kötü kokuyor bende ne yapacağımı bilmiyorum valaha
Evet görseniz ev market gibi hepsinden aldım. ama yok sıvı kullanıyorum tursil olarak toz deniyorum ama yene aynı kokuYumuşatici kullaniyomusunuz
O bahsettiğiniz kokudan bi komşumuzda da var ve onun evi dahil üstü başını sarmış durumda hani böyle rutubet gibi daha çok.Oturmaya geldiğinde koltuğa ve örtüsüne kadar siniyor bu koku.Ve bu şehirde sokakta bile birçok kişi aynı böyle kokuyor bizde bunu anlamıyoruz neden oluyor acaba
Makinanizi ve ilaç gözünü iyice temizleyin iki kere boş calistrmayi deneyin temizleme ilaclariyla derimEvet görseniz ev market gibi hepsinden aldım. ama yok sıvı kullanıyorum tursil olarak toz deniyorum ama yene aynı koku
İnşallah kurtulursunuz.Zor bu ev işleri.Kolaylıklar dilerim.Arkadaşlar bir sürü fikir yazmışsınız teşekkür ederim bu koku olmasin diye deterjan degistirdim makinemin kazani celik gibi bir sey cevresindeki pilastigi temizlemeyide denedim. Camasirlari hic bekletmeden astim kuruyunca aldim. Balkondada kuruttum peteklerin uzerindede kuruttum. Sadece siyahlarda oluyordu ama bebegimin renkli camasirlarina nasil sicradi ona hic anlam veremedim.
Su sekilde dediklerinizi yapicam makine temizleyici alip yuksek derecede uzunca calistiricam yumusatici hic kullanmiyorum cok fazla kokan camasir sevmiyoruz diye ama denerim. Kokanlari atiyorum simdi astigim camasirlari aldim hafif bir koku yine geliyor tek tek bakicam bu sefer kokan ney diye. İnsallah sonra sirkeylede calistiririm makine bosken kapagini hep acik tutuyorum haftada bir butun camasirlari sirayla yikarim renkli beyaz siyah bebegiminkiler ayri ayri olacak sekilde. Of insallah bende kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?