- 17 Aralık 2015
- 27.109
- 49.563
- 598
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
Benimde ayniMerhaba arkadaşlar uzun zamandır bir türlü çözm bulamadığım bir sorunum var işin içinden çıkamadığım için yazmaya karar verdim size saçma gelmez umarım.
Benim yıkanmış çamaşırlarımda kuruduktan sonra berbat bir koku oluyor önceleri sadece eşimin siyah kiyafetlerinde atlet vs oluyordu dikkate almadim. Sonra benim siyah tek bir tshirtumde olmaya başladi. Enteresan olan sadece siyahlarda oluyor bazı camaşirlarda oluyor cok kotu kuf gibi nasil tarif etsem kokanlari cope attim herseyi tekrar yikadim kokanlari ayirdim baktim bebegimin kiyafetlerine de bulasmis herseyini yikadim bakalim baska bir yerde olacakmi.
Cok uzadi ne yapmaliyim neden boyle oluyor neden bazi camasirlarda kafayi yicem makineyi bos sirkeyle calistirdim belki makineyle alakalidir diye. Omo matik kullaniyorum bir bilgisi olan varmi ??(
Makinenizin kazan temizliğini yapıyormusunuz?
Deterjan haznenizi düzenli yıkıyormusunuz?
Ben iç kısmını ve lastik kısmını bez yardımı ile temizliyorum belki faydasını görürsünüz
Makineniz birde Kaç Senelik Acaba ?Deterjan haznesini ara sira yikiyordum birde pilastik kisimda biriken sac tuy pisligi temizliyordum ama simdi temizleyiciler sirke camasir suyu bunlarin hepsiyle iyi hir temizlik yapicam kokan seyleride atiyorum insallah kurtulurum
Makinanizin temizlik ve bakim zamani gelmistir tikanmissa bazi kisimlari koku yaparMerhaba arkadaşlar uzun zamandır bir türlü çözm bulamadığım bir sorunum var işin içinden çıkamadığım için yazmaya karar verdim size saçma gelmez umarım.
Benim yıkanmış çamaşırlarımda kuruduktan sonra berbat bir koku oluyor önceleri sadece eşimin siyah kiyafetlerinde atlet vs oluyordu dikkate almadim. Sonra benim siyah tek bir tshirtumde olmaya başladi. Enteresan olan sadece siyahlarda oluyor bazı camaşirlarda oluyor cok kotu kuf gibi nasil tarif etsem kokanlari cope attim herseyi tekrar yikadim kokanlari ayirdim baktim bebegimin kiyafetlerine de bulasmis herseyini yikadim bakalim baska bir yerde olacakmi.
Cok uzadi ne yapmaliyim neden boyle oluyor neden bazi camasirlarda kafayi yicem makineyi bos sirkeyle calistirdim belki makineyle alakalidir diye. Omo matik kullaniyorum bir bilgisi olan varmi ??(
Sana güveniyorum. Bende deniycemMakinenizin sorunsuz olduğundan emin olun önce. Benim evim aşırı soğuk öyle olduğu için çamaşırlar zor kuruyor 2 günde anca kuruyodu ve buda koku yapıyordu. Şimdi en güneş alan yere asiyorum orda bile 1 gün dolmadan kurmuyor ama koku gitti :) bide bingo soft konsantre kuzumun kokusu mavi inanilmaz harika bi yumuşatıcı bircok yumusatici kullandim bunun kadar guzeli yok
Bende ablamda rastlamıştım makineyi bi açıyorsun türüm türüm bu koku harika bisey ya. Bide ben devamlı oda spreyi kullanırdım koku öyle hoşuma gidiyor ki fısfıslı bi şişeye biraz bunla su ekliyorum çalkalayıp onu sıkıyorum. Ilk defa böyle kalıcı bi yumuşatıcı buldum :)Sana güveniyorum. Bende deniycem
O bahsettiğiniz kokudan bi komşumuzda da var ve onun evi dahil üstü başını sarmış durumda hani böyle rutubet gibi daha çok.Oturmaya geldiğinde koltuğa ve örtüsüne kadar siniyor bu koku.Ve bu şehirde sokakta bile birçok kişi aynı böyle kokuyor bizde bunu anlamıyoruz neden oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?