çamaşırlarla başım dertte :(

ve o rossmanda satilani deterjan bolumune mi koymam gerekiyor

aspirini bende arastirdigimda gordum ama hic bilgim yok onunla ilgili nasil bir sey oluyor camasir kuruykenmi ustune uyguluyoruz?

evet spreyli zaten, kuruyken lekeye sıkıp öyle atıyorum makineye, deterjan gözüne de koyabilirsiniz.
bir de amway in leke çıkarıcı spreyi var, biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor, çıkaramadığı leke yok.
benim kız her gün çeşit çeşit meyve lekesiyle geliyor hepsini çıkarıyor.

beyaz sabunla makinedemi yikayayim anlayamadim

Hem renkliler hemde beyazlar için ariel kullanıyorum yumuşatıcı ya bile gerek yok mis gibi kokuyor tavsiye ederim

bende hic bekletmem bittigi an cikarir asarim evin icinde kurutuyorum ama faydasi yok insallah makinede degildir sorun

onlarida arastirayim o zaman cok tesekkur ederim

peki ariel hic kullanmadigim icin bilmiyorum çeşitleri var mi?
Beyazların dağ esintisi var renkliler de parlak renkler ben bunları kullandım başka çeşidi varmı hiç dikkat etmedim özellikle beyazlar için olan çok güzel kokuyor ve temizliyor çamaşırlar da yumuşacık çıkıyor makina dan

cok haklisiniz sagliktan onemli degil. peki renklileri siyahlari kac derecede yikamak gerekiyor mesela bazi okudugum yerlerde beyazlara gore daha az deterjan koymak gerekiyor diye yazmislar kalinti vs. yuzunden

perwoll kullaniyorum ama degistirecegim bir cok arkadas ariel onermis

Ben çok memnunum ariel den
Makinanızı temizlemek için de isterseniz temizleyici ler satılıyor kullanmak da fayda var benim makinam da öyle olmuştu alt kapağı açtım baya bir saç para felan çıkmıştı içinden oradaki tıkanıklık da kokuya sebep olur bence orayada bir göz atın.

şu kırmızı olanı mı diyorsun?
lekede mi çıkarıyor o ben temizlikte kullanıyorum.

Evet ya onlardan alsam ise yarar mi ki..gordum gecen gun de.. yaa en baba deterjan cikaramiyo bunlar bi ise yaramaz diye dusunmustum.

deterjan icin hangi marka onerirsiniz peki
Kesinlikle ariel canım. Ben sadece beyazlar için ariel kullanıyordum, renkliler için olan sıvı deterjanim bitti renklilere de kullandım ve cidden öyle büyük fark varki. Meğer daha önce pis giyiyormusuz renklileri. Artık hepsine aynı deterjan kullanıyorum. Bir daha asla sıvı kullanmam. Ayrıca kokusu da geciktirmeden toplar yerlestirirsem hiç geçmiyor, yumuşatıcı da almadım bu ay o yüzden

peki camasir suyu kosla vs. koyuyormusunuz

Çamaşır suyu sarartır ve ayrıcaa berbat bir koku bırakıyor kıyafetlerde pek tavsiye etmem açıkça bunun yerine vernel veya yumoş kullanabilirsiniz ikisini de kullanıyorum ben müthiş bir koku bırakıyor sağlığa bakarsak deterjanların hangisi sağlıklı ki.? Hepsinde kimyasal maddeler var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…