- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
- Konu Sahibi 1cilek1karamel
Öncelikle çamaşırlarını çok bekletme kir içine işliyor zamanla.
Beyazları hep 60 da yikarim ariel toz ile.
Renklileri de 40 da yikarim bingonun sıvı deterjanı ile.
Yumuşatıcı olarak abc kullanıyorum ama bingonun kokusu yeterli bile oluyor.
Ayrıca makineyi çok doldurmak, ıslak çamaşırların kalması kötü kokuyu arttırır.
beyazlar için koslanin beyazlaticisini kullanabilirsin çamaşır suyu zamanla sararma yapabilir.
not aldim hepsini cok tesekkurler

ariel kesinlikle alacagim cok tavsiye edilmis tesekkur ederim yardimlariniz icin
 ariel kesinlikle alacagim cok tavsiye edilmis tesekkur ederim yardimlariniz icin 

evet bir kere bos calistiracagim 2 aylik makine oldugu icin hic aklima gelmemisti
 evet bir kere bos calistiracagim 2 aylik makine oldugu icin hic aklima gelmemisti detarjanda kötü kullanmıyorum ve domestosda kullanıyordum yok çıkmıyordu
 detarjanda kötü kullanmıyorum ve domestosda kullanıyordum yok çıkmıyordu  ayaklarım kırıldığında anneme taşındık karı koca tabi kıyafetlerimiz yıkanıyot orda bi baktım eşimin tshirtü bembeyaz çıktı biz şok
 ayaklarım kırıldığında anneme taşındık karı koca tabi kıyafetlerimiz yıkanıyot orda bi baktım eşimin tshirtü bembeyaz çıktı biz şok  sadece beyazlarla yıkanmış ve domestos bile koymamış annem
 sadece beyazlarla yıkanmış ve domestos bile koymamış annem  makinadan heralde çünkü kullandığı deterjanı aldım bende değişmedi
 makinadan heralde çünkü kullandığı deterjanı aldım bende değişmedi  öylede iyi bir makina değil ama şanş işi demek böyle şeyler
 öylede iyi bir makina değil ama şanş işi demek böyle şeyler

bence daha çok makinayla alakalı diyorum ben ayrıca beyazlarıda 60 dan aşağı yıkamıyorum
 bence daha çok makinayla alakalı diyorum ben ayrıca beyazlarıda 60 dan aşağı yıkamıyorum 

senin kıyafetler yıpranmıyordur hiç
 senin kıyafetler yıpranmıyordur hiç  ha birde oglumun zıbınları onlar da arada kaynıyor
 ha birde oglumun zıbınları onlar da arada kaynıyor