büyük olasılıkla sıkma sisteminde bir sorun var, araya çorap gibi bişide kaçmış olabilir, bir tamirci çağırmalısın garantiliyse yetkili sevrisi tabiki
bunun dışında çamaşırlarını o şekilde çıkartıp karşı komşundan falan yardım istemeni öneririm onun makinasını kullanabilirsin bir defalığını
zaten servisde içinde çamaşırlarla makinanızı yapamaz
bunun dışında buradan ne gibi bir yardım alabileceksiniz gerçekten merak içindeyim
bende geçen gun oğlumun yorganını attım yer var dıye bide bahtanıyesını attım sımaya geçti yıkamayı bıtırdı ama sulu kalmıştı bozuldu sandım çamaşırlar ağır gelmiş acaba sızınkıde böyle bı durummu
Makinenin önyüzünde,altta,benzin kapağına benzer bir kapak olması lazım.
O kapağı açıp,içindeki suyu akıtırsan belki faydası olur.
Bu işlemi yapmadan önce,makinenin FİŞİNİ MUTLAKA ÇEKmeni ve yerlere bez sermeni öneririm.
Pompaya yabancı madde kaçmışsa,böylece temizlemiş olursun.
benimde makinede aynı sorun olmuştu. çamaşırlar ıpıslak çıkıyordu. servisi çağırdım. geldiller. altında bi kapak var leğen istedi o suyu boşalttı. madeni para kaçmış içine o yüzden sıkmada problem olmuş. istersen sende servisi çağır. 10 dakikada hallediyorlar.
yorgan falan degıl kıyafet attım ama olabilir belki agır gelmiştir peki sonra nasıl anladınız çalıştını ama benimki hiç sıkmaya almıyor direk bitti diye gösteriyor
Makinenin önyüzünde,altta,benzin kapağına benzer bir kapak olması lazım.
O kapağı açıp,içindeki suyu akıtırsan belki faydası olur.
Bu işlemi yapmadan önce,makinenin FİŞİNİ MUTLAKA ÇEKmeni ve yerlere bez sermeni öneririm.
Pompaya yabancı madde kaçmışsa,böylece temizlemiş olursun.
senın problem fakrklı snaırım bişi kaçmışta olabılır ben eşime dedim makına bozuldu dıye oda çok dolrumuşsun dedisonra tek tek attım mis gibi çıktı
Halledebildin mi merak ettim.
Suyu boşalttıktan sonra tekrar çalıştırmayı denedin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?