Cami avlusunda sünnet düğünü

SevdaLinka

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
10.529
3.623
448
$vali_yardimcisindan_ogluna_cami_avlusunda_sunnet_dugunu_h33248.webp

Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ve eşi Nüket Özcan, 6 yaşındaki oğulları Mehmet Özcan’ın sünnet düğününü öncesi Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar’ın kabrinin bulunduğu aynı adı taşıyan camii avlusunda, mevlit düzenledi.

Mehter takımı ve kılıç-kalkan ekibi ve ateşbazların gösterilerinin de yer aldığı mevlide şehzade kıyafeti giyen Mehmet Özcan, at üzerinde geldi.

Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ile Nükhet Özcan'ın oğulları Mehmet Özcan'ın düğün öncesi mevlit merasimi Osmanlı düğünlerini aratmadı. Çekirge semtindeki Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar’ın kabrinin bulunduğu aynı adı taşıyan camii avlusunda mevlit nedeniyle camii şadırvanının önüne taht kuruldu.

Oğluna camii avlusunda sünnet merasimi düzenleyen Mehmet Özcan, 2008 yılında Kocaeli Vali Yardımcılığı görevindeyken nüfus müdürlüğünde sözleşmeli personel Nükhet Özcan ile ilişki yaşamış ve bu bu ilişkiden çocuğu olmuştu. Mehmet Özcan, Antalya’ya yerleşen eşi Sevgi Özcan’dan 2011 yılında boşanarak, Nükhet Özcan ile evlenmişti. Mahkeme, Vali Yardımcısı Özcan'ı boşandığı eşine 200 bin lira tazminat ve ayda 1000 lira nafaka ödemeye mahkum etmişti.

Kaynak : http://www.demokrathaber.net/guncel...luna-cami-avlusunda-sunnet-dugunu-h33248.html

İçler acısı bir tablo.Ecdadın kemikleri sızlıyordur.

Camiye sözüm ona ayakkabıyla girenlere laf edenler buna ne diyecek merakla bekliyorum.

hiç bir şey demeyecekler, ne desinler?

bakara makara diye dinle dalga geçeni alkışlayıp, kendine allahcc diye takma isim alanı hapse tıkmakla meşgul onlar.

hiç bir şey demeyecekler, ne desinler?

bakara makara diye dinle dalga geçeni alkışlayıp, kendine allahcc diye takma isim alanı hapse tıkmakla meşgul onlar.

Osmanlı düğünlerini aratmadı yazıyor bir de...:ssz: Yazık ya...Dizilerden öğrenilen tarih bu kadar oluyor.

Osmanlının torunlarıymış ya Osmanlı sünneti yapmak istemişler. Bir kadı efendiyi çağırsın :ssz:

Cami'de sünnet düğünü deyince farklı algıladım, mevlidmiş, Allah kabul etsin, oğullarının damatlığını da görsünler de yalnız bu kadar şatafata gerek var mı?

Keşke bir büyük olarak hem düğün hem mevlid yerine civar semtlerdeki yoksul çocukları tepeden tırnağa giydirip sünnetlerini yaptırsaydı.

haberlerde izledim karısı kanser hastasıymış onun arzusu üzerine gerçekleştirmiş.ayrıca mevlüt olarak yapmış ne var bunda abartılacak anlamıyorum adamın parası var tutmuş almış kostümlerini yapıvermiş cami avlusunda dansöz oynatmamış ya

haberlerde izledim karısı kanser hastasıymış onun arzusu üzerine gerçekleştirmiş.ayrıca mevlüt olarak yapmış ne var bunda abartılacak anlamıyorum adamın parası var tutmuş almış kostümlerini yapıvermiş cami avlusunda dansöz oynatmamış ya
konu disi gerci ama boyle zinayla seyle yuva yikip evlenenip kanser olan cok var tesaduf mudur, ceza midir bilemedim.

konu disi gerci ama boyle zinayla seyle yuva yikip evlenenip kanser olan cok var tesaduf mudur, ceza midir bilemedim.

ben bu kadar büyük konuşmaya cesaret etmeyeceğim kulun günahı sevabı ALLAH la onun arasındadır.
ben sadece yapılan sünnet mevlütünü bu kadar eleştirilmesini haksız buldum fikrimi söyledim.

Osmanlı hanedanından geldiğini ispat edip, istanbulun yarısını almak için dava açan Osmanlı torunlarının :23: kendi dedelerinin bulunduğu kabristanın avlusunda yapılan sünnet töreni için nasıl bir tepki vereceklerini çok merak ediyorum doğrusu :51:

haa. tama o zaman.

düşünemedik böyle bakmayı kusura bakmayın.

tarihi camiler koruma altındadır gerçi ama olur tabii vatandaşa olmaz yasak ama vali yardımcısı olunca, parası da olunca olur tabii.

dedim ya düşünemedik.

evet ya çalgı çalıp oynamışlar değil mi. mevlüt yapmışlar ne var bunda. en güzeli. helal olsun bayıldım .

Bir şeyi de eleştirsen şaşırırım zaten Pembe.

Mevlid,İslam'ın ne şartı ne gereğidir.Süleyman Çelebi'nin yazdığı bir naattır.Yani bu camide yaptıklarını aklamıyor.

Osmanlının torunlarıymış ya Osmanlı sünneti yapmak istemişler. Bir kadı efendiyi çağırsın :ssz:

cok fazla muhtesem yuzyil izlemisler anlasilan

Sadece gösteriş...Katılıyorum.

Cami'de sünnet düğünü deyince farklı algıladım, mevlidmiş, Allah kabul etsin, oğullarının damatlığını da görsünler de yalnız bu kadar şatafata gerek var mı?

Keşke bir büyük olarak hem düğün hem mevlid yerine civar semtlerdeki yoksul çocukları tepeden tırnağa giydirip sünnetlerini yaptırsaydı.

Bilemedim valla müdürüm.:ssz:

Mevlid,İslam'ın ne şartı ne gereğidir.Süleyman Çelebi'nin yazdığı bir naattır.Yani bu camide yaptıklarını aklamıyor.[/

sevda gerçekten düşünüyorum bi türlü mantığıma erdiremiyorum. ya kuran okumuşlar dua etmişler. bunu da cami avlusunda yapmışlar ne var bunda allah aşkına. aklanacak ne var aklanmayacak ne var. bunda eleştirilecek ne var
aaa dur siz din konusu olsun yeter ki hemen eleştirirsiniz bunda hemfikiriz.

Mevlid,İslam'ın ne şartı ne gereğidir.Süleyman Çelebi'nin yazdığı bir naattır.Yani bu camide yaptıklarını aklamıyor.[/

sevda gerçekten düşünüyorum bi türlü mantığıma erdiremiyorum. ya kuran okumuşlar dua etmişler. bunu da cami avlusunda yapmışlar ne var bunda allah aşkına. aklanacak ne var aklanmayacak ne var. bunda eleştirilecek ne var
aaa dur siz din konusu olsun yeter ki hemen eleştirirsiniz bunda hemfikiriz.

Siz dediğin kim Allah aşkına ? Ben de Müslümanım çok şükür,inanırsın inanmazsın sana kalmış..:34: Dini eleştirmiyorum,sırf muhalefet olmak için yazıyorsun.Bunun adı gösteriştir ve camide yapılması da çok çirkin.

Son düzenleme:
Back
X