- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
insanların içinde neler kalmış meğerse. ne kadar ayıp şu olay!
İçler acısı bir tablo.Ecdadın kemikleri sızlıyordur.
Camiye sözüm ona ayakkabıyla girenlere laf edenler buna ne diyecek merakla bekliyorum.
hiç bir şey demeyecekler, ne desinler?
bakara makara diye dinle dalga geçeni alkışlayıp, kendine allahcc diye takma isim alanı hapse tıkmakla meşgul onlar.
İçler acısı bir tablo.Ecdadın kemikleri sızlıyordur.
Camiye sözüm ona ayakkabıyla girenlere laf edenler buna ne diyecek merakla bekliyorum.
konu disi gerci ama boyle zinayla seyle yuva yikip evlenenip kanser olan cok var tesaduf mudur, ceza midir bilemedim.haberlerde izledim karısı kanser hastasıymış onun arzusu üzerine gerçekleştirmiş.ayrıca mevlüt olarak yapmış ne var bunda abartılacak anlamıyorum adamın parası var tutmuş almış kostümlerini yapıvermiş cami avlusunda dansöz oynatmamış ya
konu disi gerci ama boyle zinayla seyle yuva yikip evlenenip kanser olan cok var tesaduf mudur, ceza midir bilemedim.
haberlerde izledim karısı kanser hastasıymış onun arzusu üzerine gerçekleştirmiş.ayrıca mevlüt olarak yapmış ne var bunda abartılacak anlamıyorum adamın parası var tutmuş almış kostümlerini yapıvermiş cami avlusunda dansöz oynatmamış ya
evet ya çalgı çalıp oynamışlar değil mi. mevlüt yapmışlar ne var bunda. en güzeli. helal olsun bayıldım .
Osmanlının torunlarıymış ya Osmanlı sünneti yapmak istemişler. Bir kadı efendiyi çağırsın
cok fazla muhtesem yuzyil izlemisler anlasilan
Cami'de sünnet düğünü deyince farklı algıladım, mevlidmiş, Allah kabul etsin, oğullarının damatlığını da görsünler de yalnız bu kadar şatafata gerek var mı?
Keşke bir büyük olarak hem düğün hem mevlid yerine civar semtlerdeki yoksul çocukları tepeden tırnağa giydirip sünnetlerini yaptırsaydı.
Bir şeyi de eleştirsen şaşırırım zaten Pembe.
Mevlid,İslam'ın ne şartı ne gereğidir.Süleyman Çelebi'nin yazdığı bir naattır.Yani bu camide yaptıklarını aklamıyor.[/
sevda gerçekten düşünüyorum bi türlü mantığıma erdiremiyorum. ya kuran okumuşlar dua etmişler. bunu da cami avlusunda yapmışlar ne var bunda allah aşkına. aklanacak ne var aklanmayacak ne var. bunda eleştirilecek ne var
aaa dur siz din konusu olsun yeter ki hemen eleştirirsiniz bunda hemfikiriz.
Bir şeyi de eleştirsen şaşırırım zaten Pembe.
Mevlid,İslam'ın ne şartı ne gereğidir.Süleyman Çelebi'nin yazdığı bir naattır.Yani bu camide yaptıklarını aklamıyor.[/
sevda gerçekten düşünüyorum bi türlü mantığıma erdiremiyorum. ya kuran okumuşlar dua etmişler. bunu da cami avlusunda yapmışlar ne var bunda allah aşkına. aklanacak ne var aklanmayacak ne var. bunda eleştirilecek ne var
aaa dur siz din konusu olsun yeter ki hemen eleştirirsiniz bunda hemfikiriz.
Siz dediğin kim Allah aşkına ? Ben de Müslümanım çok şükür,inanırsın inanmazsın sana kalmış..Dini eleştirmiyorum,sırf muhalefet olmak için yazıyorsun.Bunun adı gösteriştir ve camide yapılması da çok çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?