çamlıca hospitalium dr.ayşe yüksel hastası olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kity
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kity

hoşgeldin melek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
106
0
46
İstanbul
kızlar merhaba aranızda hospitaliumda ayşe yükselin hastası varmı.tavsiyelerinize ve ya eleştirilerinize çok ihtiyacım var.pazartesi ilk muayeneye gidip gitmemekte çok kararsızım 5+2 günlük hamileyim.

34 haftalık hamileyim ... dr. um hastaneden ayrılmış şoktayım.. bende ayşe yüksel e randevu aldım... bakalım nasıl gidecek görüşmemiz?! umarım herşey iyi olur şurda 1 ay kala büyük şok oldu doğrusu.. umarım siz memnun kalmışsınızdır?!

bugun dr ayşe yüksel le ilk randevumuzu gerçekleştirdik.. kendisi son derece sempatik ve yakın davrandı bana.. cok şükür korktugum başıma gelmedi... güzel bir muayeneden sonra kendisinin tavsiyelerini dinledim. tüm sorularıma cevap aldım ve gönül rahatlığıyla evimize geldik :nazar: değmesin aman! kaldı 36 haftayıda güzelce atlattık. umarım sonuna kadar böyle gider :49:

ben de geçen ay gittim, biraz soğuk ve ilgisiz geldi yarn yine gitcem. hızlı konuşuyor ve insan soru sormaya çekiniyor :(

ben de geçen ay gittim, biraz soğuk ve ilgisiz geldi yarn yine gitcem. hızlı konuşuyor ve insan soru sormaya çekiniyor :(

Valla istediği kadar soğuk olsun.. aklıma takılanları soruyorum... sonuçta bu mesleği seçtiyse sorularımıza cevap vermek zorunda kendisi... diğer dr umda aynı böyleydi. başa gelen çekilir son3-4 haftam kaldı sabırrrr diorum!!!

Valla istediği kadar soğuk olsun.. aklıma takılanları soruyorum... sonuçta bu mesleği seçtiyse sorularımıza cevap vermek zorunda kendisi... diğer dr umda aynı böyleydi. başa gelen çekilir son3-4 haftam kaldı sabırrrr diorum!!!

cumartesi günü gittim o kadar canımı sıktı ki. çok yoğundu bana verdiği ilaçları onun yüzünden adam gibi kullanamadım. kullanamadığım için neredeyse dövecekti! saçma sapan kullanmışsın şöyle böyle filan diye konuştu. benim de moralim bozuk olduğu için bişey diyemedim. sorduğum sorulara da asabi cevaplar verdi ve düzgün açıklamalar yapmadı. ben de başladım bi kere devam edeyim diye verdiği ilaçları aldım yine ama diğer gittiğimde aynı tepkilerle karşılaşırsam kıyameti kopartıcam!!
sen de benim gibi sabretcen artık bebek de sabretsin :) kıyamaamm :)

cumartesi günü gittim o kadar canımı sıktı ki. çok yoğundu bana verdiği ilaçları onun yüzünden adam gibi kullanamadım. kullanamadığım için neredeyse dövecekti! saçma sapan kullanmışsın şöyle böyle filan diye konuştu. benim de moralim bozuk olduğu için bişey diyemedim. sorduğum sorulara da asabi cevaplar verdi ve düzgün açıklamalar yapmadı. ben de başladım bi kere devam edeyim diye verdiği ilaçları aldım yine ama diğer gittiğimde aynı tepkilerle karşılaşırsam kıyameti kopartıcam!!
sen de benim gibi sabretcen artık bebek de sabretsin :) kıyamaamm :)

:((( tüh ya üzüldüm! halbuki onun görevi sakince ve doğru düzgün cevap vermek ve moral olmak! ama nerdeeeee!!! yangına körükle gidiyor! bana da neredeyse ameliyat masasında kalırsın bu trioit değerleriyle dedi! 3 gündür moral sıfır .. bi de dio ki bu değerlerle ameliayat(sezeryan) yapamam !! 20 günde düzeltmelisin!!! e olurrr ben bi 40 hafta daha hamile hamile dolaşırım canıma minnet oğluşum dursa hiççç dert değil!!! senin kaç haftan kaldı bilmiyorum ama benim son 3 hafta civarı mecburen sabrediyorum!:44: ama bi dahaki görüşmemizde asla susamam:52::52::52:

Son düzenleme:
:((( tüh ya üzüldüm! halbuki onun görevi sakince ve doğru düzgün cevap vermek ve moral olmak! ama nerdeeeee!!! yangına körükle gidiyor! bana da neredeyse ameliyat masasında kalırsın bu trioit değerleriyle dedi! 3 gündür moral sıfır .. bi de dio ki bu değerlerle ameliayat(sezeryan) yapamam !! 20 günde düzeltmelisin!!! e olurrr ben bi 40 hafta daha hamile hamile dolaşırım canıma minnet oğluşum dursa hiççç dert değil!!! senin kaç haftan kaldı bilmiyorum ama benim son 3 hafta civarı mecburen sabrediyorum!:44: ama bi dahaki görüşmemizde asla susamam:52::52::52:

ben hamile değilim hatta bekarım :D:D
sana yaptığı da çok ayıp hamile hamile dediklerine bak...testimin sonucu çıksın bir daha gitmeyeceğim zaten.:19:

ben hamile değilim hatta bekarım :D:D
sana yaptığı da çok ayıp hamile hamile dediklerine bak...testimin sonucu çıksın bir daha gitmeyeceğim zaten.:19:

aman iyi bari bekarsan hayırlı kısmet dilerim canım... insan hamile olup son zamanlarına böyle kötü dr. a kalınca olaylar daha zor :50: sabrediyorum mecburennnn:50: ayıp ki ne ayıp.. ama ben o sezeryandan sağ salim cıkayım,oğlumda sağlıkla dünyaya gelmiş olsun o zaman çekecegi var benden.. dakika başı delirticem hastanede!!!son günlerimi kabusa çevirdi ne de olsa hakediyor:52::52: umarım test sonuçlarında iyi cıkar da biran önce bu gıcıktan kurtulursun inşallahhh:nazar:

Merhaba. Ayşe hnm a bugün ilk kez gittim muayenemi oldum ve çok memnun kaldım.28 haftalık hamileyim,Anadolu yakasında 1 senedir ikamet ediyorum ve çok iyi bilmediğimden araştırma süresince Atlas,Çamlıca Erdem,Z.Kamil,Ümraniye Devlet, ve aklıma gelmiyen özel adı altında poliklinikler...Hiç birinden memnun kalmadım.Tesadüf Ayşe hanıma gittiğimde beni çok ilgili karşıladı.Bu güne kadar maks:10-15 dk süren dr görüşmelerim abartısız min.yarım saatti diyebilirim.Diğer hastane kan ve idrar sonuçlarıyla ilk kez ilgilenip benden tahlil istemedi.Çünkü bunu fırsat bilen tüm dr lar bunu ticaret amaçlı yaptığına inanıyorum artık. Allahaşkına insan 15 günde bir gittiği atlasa sebebsiz neden kan ve idrar versin ki? zaten 14 . günde gitseniz kontrol sürecine girdiği için ilgilenmediler bile. Ben bunu bizzat yaşadım.Ve sıkıntılarımı Ayşe hnm a anlattım. Sağolsun.Z.Kamilde 1 hafta evvel yaptırdığım test sonuçlarında B12 eksikliği vardı hemde had safhada,Ama Z.Kamilde ben Dr.u bile görmedim ki.Yardımcısıda ilaç yazmadan gönderdi.Zaten randevuda alana aşkolsun.Neyse bana geçmiş olsun ki ben doktorumu buldum. Bana doğruyu söylesin ilgilensinde bırakın bağırsın..Yüzüme gülüp işime yaramamasından iyidir.Doğumuda hospitaliumda düşünüyorum Allahın izniyle.Herkese iyi günler dilerim.Sağlıklı günler

arkadaşlar dr. ayşe hanıma ameliyet olmuş olan var mı? ben şimdi muayeneden geliyorum ameliyat olmalısın dedi. nasıl doktordur, bilen var mı? ya da istanbul anadolu yakasında önerdiğiniz jinekolog var mı?

Back
X