Merhaba. Ayşe hnm a bugün ilk kez gittim muayenemi oldum ve çok memnun kaldım.28 haftalık hamileyim,Anadolu yakasında 1 senedir ikamet ediyorum ve çok iyi bilmediğimden araştırma süresince Atlas,Çamlıca Erdem,Z.Kamil,Ümraniye Devlet, ve aklıma gelmiyen özel adı altında poliklinikler...Hiç birinden memnun kalmadım.Tesadüf Ayşe hanıma gittiğimde beni çok ilgili karşıladı.Bu güne kadar maks:10-15 dk süren dr görüşmelerim abartısız min.yarım saatti diyebilirim.Diğer hastane kan ve idrar sonuçlarıyla ilk kez ilgilenip benden tahlil istemedi.Çünkü bunu fırsat bilen tüm dr lar bunu ticaret amaçlı yaptığına inanıyorum artık. Allahaşkına insan 15 günde bir gittiği atlasa sebebsiz neden kan ve idrar versin ki? zaten 14 . günde gitseniz kontrol sürecine girdiği için ilgilenmediler bile. Ben bunu bizzat yaşadım.Ve sıkıntılarımı Ayşe hnm a anlattım. Sağolsun.Z.Kamilde 1 hafta evvel yaptırdığım test sonuçlarında B12 eksikliği vardı hemde had safhada,Ama Z.Kamilde ben Dr.u bile görmedim ki.Yardımcısıda ilaç yazmadan gönderdi.Zaten randevuda alana aşkolsun.Neyse bana geçmiş olsun ki ben doktorumu buldum. Bana doğruyu söylesin ilgilensinde bırakın bağırsın..Yüzüme gülüp işime yaramamasından iyidir.Doğumuda hospitaliumda düşünüyorum Allahın izniyle.Herkese iyi günler dilerim.Sağlıklı günler