çamlık hastanesi belma tarhan hk

mucize82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
3 haftalık hamile olduğumu öğrendim:) Şimdi zor süreç başlıyor. Doktor konusunda kararsızım. Normal doğum destekleyen doktora gitmek istiyorum. Çamlık hastanesinde Belma Hanıma giden, doğum yapan var mı?

hayırlı olsun canım ne kadar çabuk öğrenmişsin :) bende çamlık hastanesine gitmek istiyorum ama tavsiye edenleri bekleyelim

idrar testinde çıkmadı ama günüm 4 gün geçti ve öyle hiç olmazdı. sonra kan testi yaptırdım. orda çıktı :)

Kuzenim orada bugun doğum yaptı ,varujan bey dr uydu,çok memnundu ,valla ben hastanenenin wc temizliğini beğenmedim,ben biraz pipirikli olduğum için .... ama şunu söyleyenbilirim dr umu bile değiştirmek isteddim ,o hemşirler o hastabakıcılar ne kadar alakalı ne kadar ilgiliydiler öyle,biri giriyor biri çıkıyor ,neye ihtiyacımız var sürekli kontrol altında tutuyorlar ,bebek emmiyor dedik ,onun için gelip yardımcı bile oldular..
vallahi pessssss.....
başka bir hastanede başka bir tanıdğımın doğumunda çocuğu annenin kucağına bırakmışlardı,ne gelen vardı ne giden birde hemşirelere az para vermemiştik,neymiş efendim annesi bebeğe alışsınmışşşş,işlerine öyle geliyorda o yüzden ,ben ,teyzem,annem ,kuzen hepimiz çok memnun kaldık...
valla bravooo...
tek sıkıntı kantin berbattı birde wcler....

ama bana uzak olduğu için hastaneyi tercih etmedim;düşünmedimde değil..çok ilgililerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…