çamurumsu lekelnme neden olur yardiiimmmmm

valla ben 7 haftalık hamileyim benimde hala geliyor o çamurumsu lekelenmeler. progestan kullanıyorum. düşük tehlikesi var bende o yüzden ama senin daha çok yeni yerleşme kanamasıda olabilir. bir doktora git canım.

Kizlar benimde adetin 14.15.16 GUNU AKİNTİ İLE BERABER CAMURUMSU LEKELER VARDİ.YUMURTAVCATLADU DİYE DUSUNDUM AMA BUGUNDE GELDİ ADETİMİN 25.GUNU BU DA NERDEN CİKTİ SİMDİ OLDUM HAMİLE OLABİLİRMİYİM.UC YİLDİR İSTİYOZ OLMAZSA TUP YAPTİRCAZZ.GECEN AYDA BAKTİLAR KİST MİST YOKTUU OFF Bİ YARDİM EDİNN

Kizlar benimde adetin 14.15.16 GUNU AKİNTİ İLE BERABER CAMURUMSU LEKELER VARDİ.YUMURTAVCATLADU DİYE DUSUNDUM AMA BUGUNDE GELDİ ADETİMİN 25.GUNU BU DA NERDEN CİKTİ SİMDİ OLDUM HAMİLE OLABİLİRMİYİM.UC YİLDİR İSTİYOZ OLMAZSA TUP YAPTİRCAZZ.GECEN AYDA BAKTİLAR KİST MİST YOKTUU OFF Bİ YARDİM EDİNN

canım bilemiyorum ama bende adet olcağım gün kahverengi lekelenmeler olmuştu çamurumsu. bir doktora görün istersen. kist yoksa başka ne yapar böyle birşeyi bilemiyorum. en iyi cevabı sana doktor verir. inşallah rabbim bebek nasip eder sana. :16:

canım bilemiyorum ama bende adet olcağım gün kahverengi lekelenmeler olmuştu çamurumsu. bir doktora görün istersen. kist yoksa başka ne yapa.r böyle birşeyi bilemiyorum. en iyi cevabı sana doktor verir. inşallah rabbim bebek nasip eder sana. :16:

İnsalllahhh. eslacimm Rabbim tum isteyenlere versinn

Canım yarın ki betan dan sonra netlik kazanır durumun. Benim leke ya da kanama yok maşallah. Senin gibi adet günümde 60 çıktı değerim biliyorsun.Bugün doktorumla görüştüm gayet normal dedi. 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi. Yanlız bir kere daha hcg yaptırmamı söyledi. Artış güzelse daha yaptırma dedi. Ama bilemiyorum işte...Yerleşme olacağını sanmıyorum çünkü hcg kana yerleşmeden sonra geçer zaten. Kahverengi leke geçmiş bir kananın göstergesidir. Yani kanama önceden oldu ama dışarı çıkana kadar rengi koyulaştı. Doktor bana ilk gebeliğimde öyle demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Yarın sonucu yaz mutlaka canım.

Canım yarın ki betan dan sonra netlik kazanır durumun. Benim leke ya da kanama yok maşallah. Senin gibi adet günümde 60 çıktı değerim biliyorsun.Bugün doktorumla görüştüm gayet normal dedi. 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi. Yanlız bir kere daha hcg yaptırmamı söyledi. Artış güzelse daha yaptırma dedi. Ama bilemiyorum işte...Yerleşme olacağını sanmıyorum çünkü hcg kana yerleşmeden sonra geçer zaten. Kahverengi leke geçmiş bir kananın göstergesidir. Yani kanama önceden oldu ama dışarı çıkana kadar rengi koyulaştı. Doktor bana ilk gebeliğimde öyle demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Yarın sonucu yaz mutlaka canım.

CNM KAN TAHLİLİ YAPTIM SONUCUMU BEKLYRM 11DE Randevum var inş güzel sonuçlarla dönerm

canım yarın ki betan dan sonra netlik kazanır durumun. Benim leke ya da kanama yok maşallah. Senin gibi adet günümde 60 çıktı değerim biliyorsun.bugün doktorumla görüştüm gayet normal dedi. 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi. Yanlız bir kere daha hcg yaptırmamı söyledi. Artış güzelse daha yaptırma dedi. Ama bilemiyorum işte...yerleşme olacağını sanmıyorum çünkü hcg kana yerleşmeden sonra geçer zaten. Kahverengi leke geçmiş bir kananın göstergesidir. Yani kanama önceden oldu ama dışarı çıkana kadar rengi koyulaştı. Doktor bana ilk gebeliğimde öyle demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Yarın sonucu yaz mutlaka canım.

11 ocakta 58di bugn 62 .45 moralm çok bozuldu deliricem yaaa yne olmuyo sanırım

Back
X