- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
- Konu Sahibi Amine Busra
-
Diyet degilde saglikli beslen tam bugday ekmegi tuket beyaz un tuketme paket gidafan uzak dur her igun yogurt ayran salata olmasina ozen goster yeter canimKızz ama öyle deme 78 kiloyum düşünsene 10 kilo alsam abovvvben ekmek yememeye devam ediyim yinede
Yerim yaaaGaliba öyle kuzum pkodan dolayı geç yumurtlama oldu galiba
Valla öyle çok farklı bi duyguymuş şaşkınlık endişe mutluluk hepsi bir arada iştahım felan hep kesildi o yüzenAyy inşallah kuzum benim
Ayy tamam kuzum benim ama valla bende ne iştah kaldı ne uyku burda görüyordum sürekli açtım uykum vardı felan yazıyorlar dı bende tam tersi olduDiyet degilde saglikli beslen tam bugday ekmegi tuket beyaz un tuketme paket gidafan uzak dur her igun yogurt ayran salata olmasina ozen goster yeter canim
Aminn kuzum benim Allah razı olsunYerim yaaamasallah hersry gonlunce olsun insallah canim
Ben daha hamileligi ogrenmeden uykusuzluk baslamistiAyy tamam kuzum benim ama valla bende ne iştah kaldı ne uyku burda görüyordum sürekli açtım uykum vardı felan yazıyorlar dı bende tam tersi oldu
Daha dur soku atlat heleAyy tamam kuzum benim ama valla bende ne iştah kaldı ne uyku burda görüyordum sürekli açtım uykum vardı felan yazıyorlar dı bende tam tersi oldu
Afiyet olsun canimAra ogun yag yakan kahve 3kayisi birazcik cam fistigi . Aksam 1kase tarhana corbasi karnibahar kizartmasi (sipa kizim baska turlu yemiyor ecuk ciss olduk) sarimsakli yogurt. 7de agzimi kapadim su iciyorum simdide bi yesil cay planim var
Afiyet olsun canim
[/QUOT
Sagol cnm sanada
Canim yediklerini gozden gecir incelme olmasi cok iyi. Bende 20 günde iyi incelmişimGunaydin kizlar 3cm incelme var ama tartida fark yok yaa basladigimdan beri totalde 750 gr anca .motivasyonum dusuyo.
Su tuketimim cok az zorlicam .yasak bisry yemiyorum canimCanim yediklerini gozden gecir incelme olmasi cok iyi. Bende 20 günde iyi incelmişim
Afiyet olsun canım. Porsiyon kontrolu ve aksamlari çay yaninda birsey yememeye dikkat etSabah yag yakan kahve ictim 11dede kahvalti yesil soganli cockelekli omlet 1.5dikim tam bugday ekmegi 2kucuk koy armudu form cay
Dun biraktim cay yaniniAfiyet olsun canım. Porsiyon kontrolu ve aksamlari çay yaninda birsey yememeye dikkat et
Ama cok normal, bende onceki hafta cok vermemistim bu hafta 2 gün aç gezdimDun biraktim cay yaninicnm iste aralikli oruca basladim neyse bem bidahaki cumaya kadar tartilmicam az daha gayret edeyim suyu artip porsiyonu azaltayim. Kilo alimca giremedigim kotum vardi kalcadan cikmiyordu onu dun giydi. Belide rahat kapandi ama imcelme neden tartiya yansimiyorki be ajo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?