Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

3 ekim menüsü

Sabah 10.00
1 yumurta 1 dlm ekmek domates salata
Çay, 1 kk peynir 1kk kaşar 5 zeytin

17.00
1 lahmacun(dondurulmuş ürün o yüzden küçüktü)
Yeşillik
4-5 çiğ kofte
Ayran

Slm arkadaslar dun oglumunn adak kurbanini kestik yemek verdik akrabalara .yasak birsey yemedim ama zamansiz yedim biraz . O yuzden dunu s geciyorum. Sabah kahvaltim ekmek yemedim dunu ve bugunu dengelemek icin dunden kalan yemeklerden var bugunde yagli olcak mecbur yoruldum kendime ayri ugrasamicam. . Yesil zeytinleri oglus yedi cayda form cayi

Eklentiler

• 20211004_114126.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 41
Gunaydin sabah ilik limonlu ve elma sirkeli su . Kahvalti firm cay dereotlubyesilnsiganli cokelekli omlet 2siuahb1yesil zeytin bir kac dilim.salatalik ekmek yemedim

İyi akşamlar
5 ekim menusu

Sabah 06.00 yarim muz

11.00
1 dilim ekmekle tost
Nescafe

Arada 2 3 cubuk kraker yedim yoldayken

15.45
Yarim muz, biraz leblebi, yarim kase yogurt

Akşam
2 dlim ekmek
2 nugget
Az patates

Suyum çok az. Karnim davul gibi cok rahatsizim. Uzgunum duzgun bir menüm yok çokta yoruldum bugün

Slm kimse yazmasada boslamamak icin yaziyorum. Sabah aksilik yasadim simit ayran yedim simdi aciktim ogle yemegi niyetine tambugday ekmegine tost yicem

Tavuk sis bulgur pilavi firinlanmis domates biber firinda baharatki bir kac dilim patates .bugun cok yedim yarin dengelicem

Yeniden başlıyorum

14 ocak menüsü

Saat 10.40
2 dlm ekmekle tost(kaşar,hindi fume)
Salatalık
5 zeytin
Nescafe

13.45
1 kase mercimek çorbası

15.30
Türk kahvesi
2 kare şekersiz cikolata

18.50
1 tabak bulgurlu pirasa yemeği
1 tabak salata
1 bardak ayran

Saat 20.00
Yarim muz 3 badem

Su belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…