- Konu Sahibi Amine Busra
-
Ama 16 8 de zaten doyana kadar yiyin diyorlar ben face....ta aralikli oruc grubundayim şok oluyorum yediklerini görünceCok sukur canim 3haftada verdim baya yavas oldu ama ilk haftam cok kacamakliydi . Benimde porsiyon azaltamiyorum yaa doymam lazim
Tesekkur ederim, Insallah sizde kisa zamanda gorursunuzCok sevindim sizin adiniza bide ben gorebilsem su 5li rakamlari
Aaaa onu bilmiyordum canim iyi ozaman madem devamkeeAma 16 8 de zaten doyana kadar yiyin diyorlar ben face....ta aralikli oruc grubundayim şok oluyorum yediklerini görünce
Çok geçmiş olsun canım neyiniz varGunaydin canim. Eslem ve ben hastayiz pek bakamiyorum buraya
İshaliz canimÇok geçmiş olsun canım neyiniz var
Gecmis.olsum.canim neyiniz varGunaydin canim. Eslem ve ben hastayiz pek bakamiyorum buraya
İkimizde ishal var canim. Birde eslemde hafif ates vardi. Şuan artmaya başladıGecmis.olsum.canim neyiniz var
Afiyet olsun canim bakamiyorum buraya. Kendimde ne yedigim belli değil bu hafta boyle olcak belli kiOglen 1kepce tarhana 2 yemek kasigi ispanak 1kasik yogurt
Cok gecmis olsun canimİkimizde ishal var canim. Birde eslemde hafif ates vardi. Şuan artmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?