- Konu Sahibi Amine Busra
-
Gunaydin. Bugun telafi edersinYok cmm aksm 7de yedik menuyu yazdim yani belli oldugu icinkereviz eksimis yemedim. Aksam cayla bir iki aburcubur atistirdim ay bide kayinvakidem zeytinyavli eknej yapmis ondan yedimn
18 ocak menüsü
Sabah 6.00
2 dilim ekmekle kasarlo tost
1 dlk peynir
Domates salata
Nescafe
11.00
1 haşlama yumurta
Yesillik
Çay
14.00
1 kase sehriye çorbası
16.00
Nescafe
5 hurma
6 badem
Akşam 19.30
Resimde
Baska diyet topigimdemisin ne kdar ayipGunaydin. Bugun telafi edersin
Ben menu yazmayi unutuyorum buraya 3 topik olunca
Ekmek calistirir canim. Bende sabah erken kalktim.Baska diyet topigimdemisin ne kdar ayiphirda zaten bi ben varim canim yazmasanda olur ben kendimi sorumlu hissetmek icin disiplin icin yaziyorum . Daha kahvalti yapamadim kargo geldi oglan uyandi durmadi meme meme yedi beni baktim durmuyor uyitayimm bari dedim sacma bisey oldu yani . Birazdan tost yapicam yesil cay zeytin .toat baa cok iyi gekiyor diyette yaa bagirsaklarimi calistiriyor ne alakaysa
Peki canim, oglen 2kepce yayla corbasi ara igun 1tane gofret bide nescafe aksama 1 dilim ekmek firinda patates tavukEkmek calistirir canim. Bende sabah erken kalktim.
Yazmayi kendim istedim tek senin olmandan degil. Ben her zaman birkac topikte yazıyodum zaten
Afiyet olsun canimPeki canim, oglen 2kepce yayla corbasi ara igun 1tane gofret bide nescafe aksama 1 dilim ekmek firinda patates tavuk
Merhaba hoşgeldin. Günlük topikler pek kalabalik olmuyor :)Merhaba canım hayırlı olsun inşallah istediğin hedefe ulaşmak nasip olsunbende diyetteyim inşallah 3 gunum 160 kiloydum tüp mide ameliyatı oldum 5 ocak 2017 de 78 düştüm am bazı sebeblerde n geri aldım şuan 86 kiloyum kendime topikk açtım ama kimse gelmedi o yüzden günlük olarak kullanıyordum orayı senin topiğini görünce yazmak istedim çok sıcak buldum bende aranıza alırmısınız
Aynen öle günlük oldu kendi kendimd yazıyorumMerhaba hoşgeldin. Günlük topikler pek kalabalik olmuyor :)
Benim yazdığım zamanlarda oyleydi genelde maalesefAynen öle günlük oldu kendi kendimd yazıyorum
Olsun Yeter ki irademizi koruyalım başarırızBenim yazdığım zamanlarda oyleydi genelde maalesef
Tüp mide ameliyatı ile kaç kilo verdin ve kaç kilo geri aldın canım?Aynen öle günlük oldu kendi kendimd yazıyorum
Canım 169 kilo yani kusurları ile birlikte 170 en son 78'e indi m bazı sebeplerden dolayı şu an 88 kiloyum şimdi yeniden başladımTüp mide ameliyatı ile kaç kilo verdin ve kaç kilo geri aldın canım?
Ne güzel kilo vermişsin. Ne olur dikkat et. Kilo almak çok kolay. Ne olduğunu anlamadan alıyorsun. Öncesi sonrası resmin var mı? Kaç yaşındasın?Canım 169 kilo yani kusurları ile birlikte 170 en son 78'e indi m bazı sebeplerden dolayı şu an 88 kiloyum şimdi yeniden başladım
Canım telefonumu değiştirdim o yüzden yok ama bulmaya çalışayım ben sana tiktok'un varsa tiktok'un da var videon var oradan bakabilirsin istersen evet çok kolay kilo almak maalesef dikkat ediyorum şu anNe güzel kilo vermişsin. Ne olur dikkat et. Kilo almak çok kolay. Ne olduğunu anlamadan alıyorsun. Öncesi sonrası resmin var mı? Kaç yaşındasın?
Kk dışında sosyal medya kullanmıyorum neredeyse.Canım telefonumu değiştirdim o yüzden yok ama bulmaya çalışayım ben sana tiktok'un varsa tiktok'un da var videon var oradan bakabilirsin istersen evet çok kolay kilo almak maalesef dikkat ediyorum şu an
Instagram'ı falan her şeyimi kapattım sadece bunu kullanıyorum şu an tek tiktok bile kapalı yani sildim i komple kapatmamış tınKk dışında sosyal medya kullanmıyorum neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?