Can çıkar huy çıkmaz derler..

Suheyda

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
295
500
628
Yalova
Merhaba hanımlar.16 senelik evliyim,eşim sosyal medya hesaplarından ünlüleri,mankenleri takip ettiğini biliyorum,gittikleri mekanları merak ediyorum aşkım deyip geçiştirmişti.. Buraya kadar sorun yok.Fakat bugün bir mankene dm'den mesaj atmış; " yabancı bir ünlünın ismini yazarak buna benzediğinin farkında mısın?" yazmış.Maalesef bu gibi konulardan hatta daha beterinden vukuatlı biri.Boşanmaya karar verdiğim zaman kalp krizi geçirmişti,çocuklarım küçüktü,yalvardı yakardı barıştım.Bensiz bir yere gitmeyen,işten eve beş dakika bile geç kalmayan biridir.Telefonunda hiç iz bırakmıyordu,bugün unutmuş sanırım.Manken ile aldatacak değil elbet,mankenin eşime cevap yazmayacaği da kesin..Bu mesajı yuzüne vurup,gemileri yaksam mı artık? Yoksa büyütülecek bir mevzuu değil mi? İnanın çevremde herkese akıl veren biriyim ama kendime hayrım yok.Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Merhaba hanımlar.16 senelik evliyim,eşim sosyal medya hesaplarından ünlüleri,mankenleri takip ettiğini biliyorum,gittikleri mekanları merak ediyorum aşkım deyip geçiştirmişti.. Buraya kadar sorun yok.Fakat bugün bir mankene dm'den mesaj atmış; " yabancı bir ünlünın ismini yazarak buna benzediğinin farkında mısın?" yazmış.Maalesef bu gibi konulardan hatta daha beterinden vukuatlı biri.Boşanmaya karar verdiğim zaman kalp krizi geçirmişti,çocuklarım küçüktü,yalvardı yakardı barıştım.Bensiz bir yere gitmeyen,işten eve beş dakika bile geç kalmayan biridir.Telefonunda hiç iz bırakmıyordu,bugün unutmuş sanırım.Manken ile aldatacak değil elbet,mankenin eşime cevap yazmayacaği da kesin..Bu mesajı yuzüne vurup,gemileri yaksam mı artık? Yoksa büyütülecek bir mevzuu değil mi? İnanın çevremde herkese akıl veren biriyim ama kendime hayrım yok.Değerli yorumlarınızı bekliyorum..
Eşinize manken karşılık versin ya da vermesin.Eşinizin başka kadınlara ilgisi var ve bu çok net.Allah yardımcınz olsun.

TV de mankenlerin mesajlarını ifşa ettiklerinden biri yani eşiniz.

Önceki vukuatı nedir? Eğer ağır bi sekilde mimlendiyse bunu yapmasını kabul etmemelisiniz. Cünkü muhtemelen ona bu konuda güveninizi sarsacak, iliskinizin sınırını ihlal edecek bi seyi yaptığı halde bi şans tanımış gibisiniz. :(

Mevzuların buyuklugu kısıden kısıye degısır.
Ben mesela bu mevzudan olay cıkarmam ama sogurum, gozumde bit kadar kalır.
Evde terk etmeye kalktığında kalp krizi gecırdıgın gul gıbı karın var ama, mankenin tırnagını sana vermeyeceğini bile bile yazıyosun falan. Cok acınası be.

Valla ıcınden gemi yakmak gecıyosa gemi yak. Sen bilirsin.

Çok haklısinız bu gerçeklerden yıllardır kaçıyorum bile bile..Evde rol mü yapıyor bu adam?Çevresinde de öyle sevilip,sayılan biri.
Evet aynen öyle ablacım. Bazı insanlar toplumdan dışlanmamak için ikinci kimliğe bürünürler. Ve kendisini iyi, saygın birisi olarak lanse eder.Bazı şeylerle yüzleşmek mecburiyetindeyiz. Ve maalesef ki kaçtığımız her şey günün birinde anlımızın ortasına dikilir. Yani demem o ki kaçmayın, savaşın, mücadele edin ve asla pes etmeyin.

Babasi rahmetli oldu yıllar önce ama maalesef bir sevgilisi varmış eşinin bilmediği.
Tam isabet :KK48: :KK76:eşinizin genleri çapkınlığa müsait, yazıp dursun, manken ona yüz vermez
Zengin paralı adamlar varken 😂

Evet aynen öyle ablacım. Bazı insanlar toplumdan dışlanmamak için ikinci kimliğe bürünürler. Ve kendisini iyi, saygın birisi olarak lanse eder.Bazı şeylerle yüzleşmek mecburiyetindeyiz. Ve maalesef ki kaçtığımız her şey günün birinde anlımızın ortasına dikilir. Yani demem o ki kaçmayın, savaşın, mücadele edin ve asla pes etmeyin.
Dedikleriniz ne kadar doğru,evinden çıkmayan,bensiz kahve içmeye bile gitmeyen bir adam.Ama ikinci bir kişiliği var sanki..

Önceki vukuatı nedir? Eğer ağır bi sekilde mimlendiyse bunu yapmasını kabul etmemelisiniz. Cünkü muhtemelen ona bu konuda güveninizi sarsacak, iliskinizin sınırını ihlal edecek bi seyi yaptığı halde bi şans tanımış gibisiniz. :KK43:
Sanalda yaptığı öküzlükler diyeyim.Vakti olmadığindan,çevresinden çekindiğinden, ve tembelliğinden gerçek eylemlere dökmedi.Bir o kadar da ahlaklı bilinir ki etrafta,çevredekiler parmak ile gösterir.😥

M
Tam isabet :KK48: :KK76:eşinizin genleri çapkınlığa müsait, yazıp dursun, manken ona yüz vermez
Zengin paralı adamlar varken 😂
Maddi anlamda bensiz bir hiç.Senelerdir kendisini ev,araba sahibi yapmıs,rahatça yaşamasıni sağlamış bir salak var çünkü.

Sanalda yaptığı öküzlükler diyeyim.Vakti olmadığindan,çevresinden çekindiğinden, ve tembelliğinden gerçek eylemlere dökmedi.Bir o kadar da ahlaklı bilinir ki etrafta,çevredekiler parmak ile gösterir.😥
Çok üzüldüm:( ne yazık ki en korkunc olan sekli o kadar ahlaklı efendi rolü çizmeleri. İnsan daha çok yıkılıyor saygısını kaybediyor:( Allah yardımcınız olsun her ne karar verirseniz hayırlısı olsun..

Hahahhaah hasbammmm hele ozguvene bak gitmis mankene msj atmis. Ben senin yerinde olsam sinirlenecegime kahkahalarla yuzune yuzune gulerdim.bir kere daha kalp krizi geciriirdi ben gulerken.😂 kiz hele birak atsin ya mankende guluyodur simdi gorse msji

Back
X