- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
M
Maddi anlamda bensiz bir hiç.Senelerdir kendisini ev,araba sahibi yapmıs,rahatça yaşamasıni sağlamış bir salak var çünkü.
sizi üzmek istemem ama sizinle bu yüzden devam ediyor olmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M
Maddi anlamda bensiz bir hiç.Senelerdir kendisini ev,araba sahibi yapmıs,rahatça yaşamasıni sağlamış bir salak var çünkü.
Hahahhaah hasbammmm hele ozguvene bak gitmis mankene msj atmis. Ben senin yerinde olsam sinirlenecegime kahkahalarla yuzune yuzune gulerdim.bir kere daha kalp krizi geciriirdi ben gulerken.kiz hele birak atsin ya mankende guluyodur simdi
Her insanın bir zaafı vardır, eşinizinde güzel ünlü kadınlar, bunun için boşanılmaz,Evet ilgilenir,evde gayet ilgili bir aile babası.
Pardon yanlışlıkla alınti yapıp boş mesaj gönderdim.İşte bu yüzden kızsam mi gülsem mi bilemedim ama sinirlendim tabii.Suratımı biraz asık görse peşimde dolanır..Hatta bu akşamda neyin var aşkım deyip duruyor.
Siz neden rezil oacaksınız ki ,sakın öyle düşünmeyin olacak tek kişi eşinizdir.Keşke etse ve rezil olsa..Ama çocuklarım için uzülürüm o zaman da..Kendim de rezil olurum.
Aldatma değil tabii ama çok kızdım,işi gücü yokmuş gibi,mankene mesaj atılır mı? Bir de ' şuna ne kadar benzediğinin farkında mısın? demiş.Bu sabah baktım silmiş tabii mesajı.Okuduğumdan da şüphelendi akşamdan beri peşimde pervane.Kendims hakim olup biraz daha beklemek ve yine yakalamak istiyorum.Gerçi şu da var kavga da etsem vazgeçmez ki huyu bu.Ya resti çekicem ya da ne yapars yapsın deyip devam edicem.bence bu adamın amacı aldatma gibi değil ya biraz daha ilginç. yani mankene atıyor ama cevap gelmeyeceğini de biliyordur.bu bir fantezi mi ne ilginç geldi. normal birisine yazsa anlıcam da cevap alamayacağı kişilere yazıyor![]()
bence bu adamın amacı aldatma gibi değil ya biraz daha ilginç. yani mankene atıyor ama cevap gelmeyeceğini de biliyordur.bu bir fantezi mi ne ilginç geldi. normal birisine yazsa anlıcam da cevap alamayacağı kişilere yazıyor![]()
Çok haklısıniz hanımlar.Tipini görseniz bu adam mı bunları yapan dersiniz? Ağzından küfür çıkmaz,evde yardımcıdır.Ama belli ki ben fazla iyi niyetliyim( salaklık) derecesinde.Insan kendini değersiz hissediyor böyle.Katılıyorum.Aldatmak istese her türlü aldatır zaten.Baktim 5 sene önce de aynı imiş adam.Kadinlarin özel bölgelerini çekip arsivlemiş bir de.Kendi dünyasında yaşadığı bi çeşit sapkınlık sanki.
Konu sahibi,kavga gürültü tüm sosyal medya hesaplarıni kapattir,tüm şifrelerini al diyeceğim ama,zorla bu adamı değiştirebilir,düzeltebilir misin bilemedim.Bilgisayarina el koysan, zihnine koyamayacaksin.