Can çıkar huy çıkmaz derler..

Yaşasam çok zoruma gider yanlış anlamayın ama benim de içimden adamla dalga geçmek geldi.O ne özgüven o

Hanımlar gururlu ve güçlü kadinlara hayranım.Bir çoğunuzdan yaş olarak büyüğümdür.İşim gücüm yerinde biriyim ama korkağın tekiyim.Bir de millete akıl veririm,bana danışırlar.Kalp krizi geçirdiğinde dayanamayıp affetmiştim,çok pişmanım.

Boşanmaya değmez alay et bence
Diğer iyi yönleri mutlaka vardır, hastalandığınızda size bakar mı, ilgilenir mi?

Evet ilgilenir,evde gayet ilgili bir aile babası.
Her insanın bir zaafı vardır, eşinizinde güzel ünlü kadınlar, bunun için boşanılmaz,
Alaya alın, belli yaştan sonra yalnızlık zor, insanın hep sağlıklı günleri olmuyor, yine en zor zamanda eşiniz yanında olması iyidir

esinizi seviyorsunuz sanirim ve birde aliskanliklar felan tabiki kolay degil ortada coluk cocuk bir duzen var lakin; uyarmaniza ragmen halen bu tur seylere devam ediyor demekki sizin tehtitlerinizi kaile almiyor ki yapmaya devam etmis..
bosanin demiyorum ama bir sure evden atin yada delilleri toplayip seni dunya aleme rezil ederim diye korkutun 🙄
belki ondan sonra akli basina gelir 😤

bence bu adamın amacı aldatma gibi değil ya biraz daha ilginç. yani mankene atıyor ama cevap gelmeyeceğini de biliyordur.bu bir fantezi mi ne ilginç geldi. normal birisine yazsa anlıcam da cevap alamayacağı kişilere yazıyor :bicak:

bence bu adamın amacı aldatma gibi değil ya biraz daha ilginç. yani mankene atıyor ama cevap gelmeyeceğini de biliyordur.bu bir fantezi mi ne ilginç geldi. normal birisine yazsa anlıcam da cevap alamayacağı kişilere yazıyor :bicak:
Aldatma değil tabii ama çok kızdım,işi gücü yokmuş gibi,mankene mesaj atılır mı? Bir de ' şuna ne kadar benzediğinin farkında mısın? demiş.Bu sabah baktım silmiş tabii mesajı.Okuduğumdan da şüphelendi akşamdan beri peşimde pervane.Kendims hakim olup biraz daha beklemek ve yine yakalamak istiyorum.Gerçi şu da var kavga da etsem vazgeçmez ki huyu bu.Ya resti çekicem ya da ne yapars yapsın deyip devam edicem.

abla kusura bakma kızma bana ama kimi denk getirirse demek ki yapacak adam. belki de o kadınları hayal ederek cinsellik yaşıyor o mankene benzeyen bir kız görse ona da mesaj atacak onu da tavlamaya kalkacak kart horoz. :işsiz:

Ne kadar da iyi kalplisiniz.İlkinde affetmişsiniz. Yine akıllanmamış.Muhtemelen tekrarları gelecek.Bence o mesajı gördüğünüzü,elinizde delil olduğunu,bu şekilde bir kere bile kalkışması olursa cümle aleme(ileride çocuklarınız da dahil)ifşa edeceğinizi gayet net bir dille uyarın.
Ve bir dahaki sefere kalp krizi değil,cartayı çeksen de bu yaptıklarından sonra umrumda olmaz,diye restleyin.

Aranıyor heralde adam yine.açığını yakalarsınız yakında biraz sabredin.boşanma olmayacaksa çok yüzgöz olmayın.

Katılıyorum.Aldatmak istese her türlü aldatır zaten.Baktim 5 sene önce de aynı imiş adam.Kadinlarin özel bölgelerini çekip arsivlemiş bir de.Kendi dünyasında yaşadığı bi çeşit sapkınlık sanki.

Konu sahibi,kavga gürültü tüm sosyal medya hesaplarıni kapattir,tüm şifrelerini al diyeceğim ama,zorla bu adamı değiştirebilir,düzeltebilir misin bilemedim.Bilgisayarina el koysan, zihnine koyamayacaksin.

Katılıyorum.Aldatmak istese her türlü aldatır zaten.Baktim 5 sene önce de aynı imiş adam.Kadinlarin özel bölgelerini çekip arsivlemiş bir de.Kendi dünyasında yaşadığı bi çeşit sapkınlık sanki.

Konu sahibi,kavga gürültü tüm sosyal medya hesaplarıni kapattir,tüm şifrelerini al diyeceğim ama,zorla bu adamı değiştirebilir,düzeltebilir misin bilemedim.Bilgisayarina el koysan, zihnine koyamayacaksin.
Çok haklısıniz hanımlar.Tipini görseniz bu adam mı bunları yapan dersiniz? Ağzından küfür çıkmaz,evde yardımcıdır.Ama belli ki ben fazla iyi niyetliyim( salaklık) derecesinde.Insan kendini değersiz hissediyor böyle.

Ya saflıktan olabilir mi?

Hani sırf dönecek mi diye meraktan :KK70:

Daha ciddi vukuatları varsa bilemem tabi.

ya tutarsa demiş.. amacı ne ki yazmasının. bence bu hareketinden eşinizin değişmeyeceği belli. uzatmaya gerek yok.

Back
X