- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
Mesaj içeriğinin aldatmayla alakası olmadığını düşünen sadece ben miyim? İnsanlar evlendikten sonra karşı cinsle normal bir iletişim içinde de olamazlar mı? Sosyal medyada çok aktif değilim ama karşı cins olarak takip ettiğim gezgin, yaşam koçu ve ünlüler var. Enis Arıkan'a bazen çok gülerim mesela, hikayelerine mesaj atmışlığım olmuştur. Takip ettiğim bir gezgin var bazen hikayelerine bakıp sorular sorarım vs. Şimdi ben aldatmaya meyilli mi oluyorum?
Eşinizi anlattığınız profile bakılırsa burada çoğu kadından daha şanslısınız (bdv de yazılan forumları baz alıyorum). Bazı konuları yorumlarken içerik bilmediğimiz takdirde, son anlatılan olaya göre yorum yapıyoruz. Belki de bana o yüzden bir sorun gibi gelmedi. Önceki vukuatları derken flörtleşme tarzı gizli bir yazışmasını mı yakaladınız?
Eşinizi anlattığınız profile bakılırsa burada çoğu kadından daha şanslısınız (bdv de yazılan forumları baz alıyorum). Bazı konuları yorumlarken içerik bilmediğimiz takdirde, son anlatılan olaya göre yorum yapıyoruz. Belki de bana o yüzden bir sorun gibi gelmedi. Önceki vukuatları derken flörtleşme tarzı gizli bir yazışmasını mı yakaladınız?