Düşünsene tatildesin şezlonga uzanmışsın güneşleniyorsun, sapığın biri senin fotoğraflarını çekiyor gizli gizliEvet altına da boşanması gerektiği bunun sapıkça bir durum olduğu hakkında yorumlar gelmiş ama boşanılmamış
Kesinlikle mesela ben o konuyu okuduktan sonra korktum bende bikini giyerim ve daha önce bu tarz bir şey hiç aklıma gelmemiştiDüşünsene tatildesin şezlonga uzanmışsın güneşleniyorsun, sapığın biri senin fotoğraflarını çekiyor gizli gizliKorkunç... böyle biriyle evli kalmak daha da korkunç
Boşanarak kendinize çok büyük bir iyilik yaparsınızHanımlareski konumdan dolayı ne söyleseniz haklısıniz.Kalp krizi geçirdiği için boşanamadım o zaman.Bir müddet ayri kaldım ama geri döndüm kalp krizi geçirince..Tövbeler,yeminler. Sürekli kafasına kaktım hatta beni suçlu çıkardı,(böyle yapacaksan geri dönmeseydin) diye küstü günlerce.Ne derseniz ne söylerseniz hakediyorum ben.
Katlanamiyorsa,bu sebepten mutsuzsa napsin? Ya devam ya tamam yaniBunun için neden boşansın
Evliyse bakmayacak bende rahatsız olmuştum ne bok yemeye bakıyorsun dedim kocama ya . Hâlâ takipteyim bakarım . Sende bak Facebook kullanıyorsa özellikle oraya bakHanımlareski konumdan dolayı ne söyleseniz haklısıniz.Kalp krizi geçirdiği için boşanamadım o zaman.Bir müddet ayri kaldım ama geri döndüm kalp krizi geçirince..Tövbeler,yeminler. Sürekli kafasına kaktım hatta beni suçlu çıkardı,(böyle yapacaksan geri dönmeseydin) diye küstü günlerce.Ne derseniz ne söylerseniz hakediyorum ben.
Başına gelmesini istemediğin şeyi yapmayacaksın işte ya altın kuralGüzel kadın erkek görünce herkes bakar demişler yorumlarda ama ben özellikle açıpta bakmam takip etmem eşiminde böyle birşey yapmasını hoş karşılamam.
Durum çığrından çıktıysa tabii doğru diyorsunKatlanamiyorsa,bu sebepten mutsuzsa napsin? Ya devam ya tamam yani
Kiz aman salla.baksin nolcak.adamdan eminsen hic yaygara yapma bence.yakisikli herif gorsem ben de bakarim ne var yani.kadinlar olarak cok duygusaliz .erkek acisindan gayet duz bi olay.ben takmam oyle.Merhaba hanımlar,eşiniz instagramdan sürekli bir mankeni takip etse,keşfet kısmında bolca bikinili kızların resimleri bulunsa,Yıllar önce söz verdiği halde eskisi kadar olmasa da hala devam etse tepkiniz ne olurdu? Gerçekten ben mi büyütüyorum bu olayı.Her şey sanalda.İşinden evine gelen,sessiz sakin bir tip.Ama adamın güzel kadın tutkusu var demek.Rahatsızlık duymam normal değil mi hanımlar? Hepinize teşekkür ederim.
Adam öyle miymiş ya?Düşünsene tatildesin şezlonga uzanmışsın güneşleniyorsun, sapığın biri senin fotoğraflarını çekiyor gizli gizliKorkunç... böyle biriyle evli kalmak daha da korkunç
Düşünsene tatildesin şezlonga uzanmışsın güneşleniyorsun, sapığın biri senin fotoğraflarını çekiyor gizli gizliKorkunç... böyle biriyle evli kalmak daha da korkunç
Maalesef evetAdam öyle miymiş ya?
O zaman sapık aman yarabbim daha ne duruyor naşlasın def etsin ırz düşmanı pislik herifMaalesef evet
Aaa kacirmisim bu kismi.iyi de oyle bi yazmis ki adam sessiz,efendi evinde barkinda..valla bogleyse goy g..eAdam öyle miymiş ya?
Bacim detaylari yeni gordum.esin gilzice fotig falan cekiomus.at tekmeyi sen onaKiz aman salla.baksin nolcak.adamdan eminsen hic yaygara yapma bence.yakisikli herif gorsem ben de bakarim ne var yani.kadinlar olarak cok duygusaliz .erkek acisindan gayet duz bi olay.ben takmam oyle.
Ablacım senin kocan meraklı değil sapık.Bazen konu açan üyelerin eski konularına da göz gezdiririm sizin bir konunuz da şu cümleye denk geldim ' Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde ' Bu durum çok dehşet verici geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?