Can çıkar huy çıkmaz..

Adamın hormonları azgınsa , yasaklasan da gizli gizli bakar, bunun çözümü yok
ama sende kaslı erkeklere bak ve göster onları belki anlar böylece ne hissettiğini:dondurma:

Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde.Bir de bunları bir dosyaya kaydetmiş.
Yok artık
Hangi amaçla yapar bunları?
Koleksiyoncu bir sapık olduğu için yapar bunları.
Umarım bir yerde biri farkedip şikayet eder eşinizi. Adama bak milletin özel bölgelerini çekmiş bir de.

Eşiniz sapık. Ve işin daha vahim yanı bunu normalleştirmiş üstüne de İnstagram vs diye konu açıyorsunuz. Amaç ne sapık kocanızın öbür yaptıklarını unutamıyor bu konuyu açıp yorumlarda onun destek almasını sağlayıp içinizi mi rahatlatmak? Yanlış yapıyorsunuz. Bu adam normal değil.

Bazen konu açan üyelerin eski konularına da göz gezdiririm sizin bir konunuz da şu cümleye denk geldim ' Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde ' Bu durum çok dehşet verici geldi bana
+1+1 😨😨😨😨😨😨😨

Merhaba hanımlar,eşiniz instagramdan sürekli bir mankeni takip etse,keşfet kısmında bolca bikinili kızların resimleri bulunsa,Yıllar önce söz verdiği halde eskisi kadar olmasa da hala devam etse tepkiniz ne olurdu? Gerçekten ben mi büyütüyorum bu olayı.Her şey sanalda.İşinden evine gelen,sessiz sakin bir tip.Ama adamın güzel kadın tutkusu var demek.Rahatsızlık duymam normal değil mi hanımlar? Hepinize teşekkür ederim.
Gayet normal bi durum, rahatsız olduğunuzu belli edin ve bedel ödetin.

Kadınları dikizleyip gizlice foto çeken biriktiren biriyle neden evlisiniz hala ? Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama kız çocuğunuz olsa içiniz rahat edebilecek mi böyle biriyle ?

Hala daha instagramda manken derdindesiniz.
Bence sizde de sorun var gibi.
Ürkütücü.
Konu sahipleri danışıyorlar tatmin olamayınca yok oluyorlar ya🤔

Adamın hormonları azgınsa , yasaklasan da gizli gizli bakar, bunun çözümü yok
ama sende kaslı erkeklere bak ve göster onları belki anlar böylece ne hissettiğini:dondurma:
Valla ben sizin bir tane enteresan olmayan yorumunuza denk gelir miyim çok merak ediyorum

Aaa kacirmisim bu kismi.iyi de oyle bi yazmis ki adam sessiz,efendi evinde barkinda..valla bogleyse goy g..e
Normalde inanın kimse inanamaz.Çevresinde,ailede sevilen sayılan bir tip bir de..O kalp krizi geçirdi diye affettim ben içime ata ata kalp hastası oldum.

Eşinizin gördüğünü başkaları da görüyor. Tanınan insanlara duyulan hayranlığı garipsemiyorum.

Boşanacaksan da bilgisayarına telefonuna falan iyi bak senin fotoğrafını da çekmiş olabilir.
Maalesef o olay seneler önce oldu,o bilgisayarı kırdım..Evi de terkettim,kimselere anlatamadım maalesef.Kavga sırasında kalp spazmı geçirdi sonrasında da kalp krizi.Sonrasında boşanmadım.Ama paranoyak oldum çıktım.Keşke bilgisayarı kırmadan o fotoğrafları kaydetseydim.İnanın şu dediklerimi onu tanıyanlar duysa inanmazlar.Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden.

Maalesef o olay seneler önce oldu,o bilgisayarı kırdım..Evi de terkettim,kimselere anlatamadım maalesef.Kavga sırasında kalp spazmı geçirdi sonrasında da kalp krizi.Sonrasında boşanmadım.Ama paranoyak oldum çıktım.Keşke bilgisayarı kırmadan o fotoğrafları kaydetseydim.İnanın şu dediklerimi onu tanıyanlar duysa inanmazlar.Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden.

Bu olay hep böyle mi devam edecek ? Siz o tekrar kalp krizi geçirmesin diye akıl sağlığınızı mı yitireceksiniz ?
Kalp krizi geçirmesinin sorumlusu siz değilsiniz,kendisi ve yaptıkları.Belki vicdanen rahatsız hissettiniz,ama bir an önce olanların sizin suçunuz olmadığı bilincine varmanız gerekiyor.

Bazen konu açan üyelerin eski konularına da göz gezdiririm sizin bir konunuz da şu cümleye denk geldim ' Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde ' Bu durum çok dehşet verici geldi bana
korkunç 😱
Hanımlareski konumdan dolayı ne söyleseniz haklısıniz.Kalp krizi geçirdiği için boşanamadım o zaman.Bir müddet ayri kaldım ama geri döndüm kalp krizi geçirince..Tövbeler,yeminler. Sürekli kafasına kaktım hatta beni suçlu çıkardı,(böyle yapacaksan geri dönmeseydin) diye küstü günlerce.Ne derseniz ne söylerseniz hakediyorum ben.
bu olayı yuttuktan sonra insta da takip edilen mankenleri dert etmenize anlam veremedim ben. Bence bir psikoloğa başvurup yardım isteyin, iyi değilsiniz siz.
Umarim aynı evde yaşayan çocuklarınız yoktur ama eğer mideniz aldiysa ve çocuk yapabildiyseniz lütfen ama lütfen çocuklarınızı bu adamla yanliz bırakmayın!

Güzel kadın erkek görünce herkes bakar demişler yorumlarda ama ben özellikle açıpta bakmam takip etmem eşiminde böyle birşey yapmasını hoş karşılamam.
Sadece bakmakla kalsa iyi. Adam tatilde kadınların özel bölgelerini çekmiş. Yani adam bildiğin sapık

Back
X