Can dayanmaz

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar....düşünün çok aşıksınız deli gibi...
ya da kendinizden pay biçin erkek arkadaşınız var diyelim
çok sevdiniz ama çeşitli nedenlerle olmadı,olduramadınız..
sonra bir zaman sonra onun başkasıyla evlendiğini öğrendiniz..
böyle birşey yaşayan var mı aranızdasenağlamasenağlamasenağlama
düşünsenize deli gibi sevdiğiniz herşeyi ilk onda tattığınız dünyada belkide en çok değer verdiğiniz başkasıyla evleniyor,başkasına dokuncak,başkasına ait olcak herşeyiyle:1shok:
neler hissederdiniz ve ya hissettiniz?:a015::a015:

offfff.... :1no2:buna yürek dayanırmı ya offff..........:çok üzgünüm:. buna çok yakın bişey yasadım ben ..allah kimseye yaşatmasın yaşatanada allah sabırlar wersin gerçekten çok kötü...offfffff
ama hayat herşeye rağmen devam ediyor.

şuanda baska bır sevgılın var mı pekı

ne kdrdır ayrısınız ?

şuanda baska bır sevgılın var mı pekı

ne kdrdır ayrısınız ?

canım bu olay benim başımdan değil..çok yakınbir arkadaşımın başına gelmek üzere..
kısaca anlatım...
arkadasım varlıklı bır aıleden gelıyor unıv mezunu
netden bır cocukla tanıstı cocuk maddı olarak fena degıl ama kızın aılesınden daha kotu maddı durumları,ilkokul mezunu..kız karadenizli erkek erzurumlu..ve de kızın ailesi kürt muhabbetlerine girip asla çocugu istemicektir..öyle bir insan babası ne saçma ya..kız babasının evindeki maddi rahatıda asla bulamıcak evlenirlerse çocuk 29 yasında kız da 23...çocugun ailesi sürekli baskı yapıyormuş artık evlen evlen diye...kzında ailesi çok zorluk çıkarıcak biliyorum
napıcaklarına karar veremiyorlar ikiside birbirlerine deli gibi aşık..off offff offf
kızlar bir yol gösterin bugun yanımda çocuk gibi saatlerce ağladılar
okadar etkiendim kii:a015::a015:

sen ne yaşadın canım:a015:

hayat ne olurrsa olsun devam ederdi benden en büyük parçamı alarak

aslında ayrılmaları biyerde iyi olur o ikisi evlensede pek mutu olamazlar sanki
ancak filimlerde olur realitede zor maddiyat birşey değil kazanılır
ama eğitim farkı kültür farkı çok önemli aşk biryere kadar bitince gerçekler insanın yüzüne tokat gibi vurur
kızabilirsiniz belki ama burda yüzlerce konu açılıyor ve çevremizdede görüyoruz aşkla beraber mantığında
olması gerektiğini

zaten arkadaşım sıkıntı zorluk çkeceğini biliyor..
çünkü hiçbirşeyleri uymuyor...burdaki konuları okuyunca ben bile en yakın arkadaşıma
daha tepkili yaklaşmaya başladım bu konuyla ilgili...
of kızlar ya neden sevmek herşeye yetmiyor..:a015:

-kızlar aşırı etkilendim ya...:bbo:
görseniz nasıl ağlıyorlar çocuk gibi:a015:

Çok zor bir durum Allahım kimseye yaşatmasın başıma gelse napardım düşünmek bile istemiyorum aşkım herşeyim olmadan bir hayat...
Olmaz olsun daha iyi...

ah canım ya.zor tabi ama napabilirsin ki sonuçta herkes kendi hayatını kuruyor.allah yardımcısı olsun.kendini başka şeylerle oyalasın ne bileyim düşünmesin.sen de yardım ediyorsundur zaten.

çok sıkıntılı bir dönem olurdu herhalde,ama insanoğlu herşeye alışır katlanır,
artık buda ben öldürür dediğiniz şeyler bile kabullenilir zamanla...
sabır;başkada yapılacak birşey yok...

evet gercektende çok zor.ama kültürel olsun maddi olsun çok farklılıklar var.
allah yardımcıları olsun.

sen ne yaşadın canım:a015:

canım çok geçmişte kaldı anlatmasam daha iyi ....külleri bile yakar insanı.......bu acı çok bi fena acı ...inş. kavuşurlar bir şekilde ...dualarım onlar için olacak ....:Saruboceq:

sevgi aşk bazı şeylere ne yazıkki yetmiyorsenağlama
allah yardımcıları olsun.
İki p...lu deynek resmensenağlama

canım benim ben üç yıllık sevdiğimle sözlendim ve kısmet olmadı anlaşamadığımız için ayrıldık ve şuan bana diyorki yakında sözlenecem ve kısa bir süre sonrada evlenecem.bu şekilde sevdiğin insan tarafından duymak daha acıı. ama insan dayanıyor olmuyorsa zorlada olmuyor herşeyin hayırlısı olsun bu şekilde düşünün sizde..

Ya canım benim hiç üzülmesin, kaçan balık büyük olur, elde etse belki bu kadar tatlı olmayacak gözünde... . Allah herkesin hakkında hayırlısını versin...

Son düzenleme:
Çok çok derin bir acı olur kuşkusuz...
Hep mantık kurarak teselli olmasını öneririrm.
Ölüme bile alışıyor insanoğlu..
Allah ölümü dağlara vermiş, dağlar yarılmış, taşlara vermiş taşlar dayanamamış,
ınsanoğluna vermiş, bir o dayanabilmiş...
Hayat bir sınav.... Allah yardımcımız olsun her konuda.
Ailemizle, evletlarımızla sınamasın yeter ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…