can eriği

superisi12

Sarellem
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
744
370
123
15+6 günlük hamileyim canım can eriği istiyor bir türlü bulamadık:( her sabah sanki ağzımda erik var ankaradayım satılan bir yer varmı? bilenler varsa söyleyebilirmi çook sevinirim

15+6 günlük hamileyim canım can eriği istiyor bir türlü bulamadık:( her sabah sanki ağzımda erik var ankaradayım satılan bir yer varmı? bilenler varsa söyleyebilirmi çook sevinirim

ankara gibi büyük bi şehirdeysen orda en büyük marketlere manavlara bi sorsan. ben de yeşil eriği çok yemiştim hamileliğimin ilk haftalarında. büyük marketlerin manav bölümleriinde falan mevsimi olmasa da çeşit çeşit meyve bulunuyo. belki de soğuk hava depolarına bile gitmek gerekir. umarım bulursunuz

Hale gideceksin canım.
Benim kızımdan öncek hamileliğimde eşim şehir haline gidip istediğim karpuzu bulmuştu.Yada erik suyuyla idare edeceksin:12:

hamileliğimin başında canım çekmişti erik.sanki yesem mide bulantım geçicekti.annem gitti dondurulmuş buldu iğrençti daha çok kustum.hergün rüyamda yiyordum ve doğum yaptıktan 1ay sonra çıktı hamilelğim boyunca yiyemedim yani..

benimde canım erik çekmişti.

ve eşim beyoğlunda bulmuştu eriği.

ben yiyemedim.çünkü bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.

özelden msj atarsan adresini kargoyla yollayabilirim.

Back
X