Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15+6 günlük hamileyim canım can eriği istiyor bir türlü bulamadık her sabah sanki ağzımda erik var ankaradayım satılan bir yer varmı? bilenler varsa söyleyebilirmi çook sevinirim
15+6 günlük hamileyim canım can eriği istiyor bir türlü bulamadık her sabah sanki ağzımda erik var ankaradayım satılan bir yer varmı? bilenler varsa söyleyebilirmi çook sevinirim
ankara gibi büyük bi şehirdeysen orda en büyük marketlere manavlara bi sorsan. ben de yeşil eriği çok yemiştim hamileliğimin ilk haftalarında. büyük marketlerin manav bölümleriinde falan mevsimi olmasa da çeşit çeşit meyve bulunuyo. belki de soğuk hava depolarına bile gitmek gerekir. umarım bulursunuz
hamileliğimin başında canım çekmişti erik.sanki yesem mide bulantım geçicekti.annem gitti dondurulmuş buldu iğrençti daha çok kustum.hergün rüyamda yiyordum ve doğum yaptıktan 1ay sonra çıktı hamilelğim boyunca yiyemedim yani..