- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
Arkadaşlar, sadece canım sıkıldığı için yazıyorum. Belli yaşa gelmiş bi insanım şimdiye kadar birçok kişiyle tanışmama rağmen gerçekten hem hissi olarak hem mantık olarak kimseye denk gelmedim. Çirkin bi insan da olmadığımı düşünüyorum hem dıştan hem de huy, karakter olarak yani. Tanıştığım insanların birçoğuna zaten hissi şeyler oluşmuyor, bişey hissettiklerimden de bir sonuç alamıyorum. Şu anki gibi Can sıkıntısından başka.
Şöyle de bi durum var ki nerde işe yaramaz, sapık, absürt istemeyeceğim insanlar fazlasıyla bana denk geliyorlar.
Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum. Bu hep böyle mi devam edecek sürekli soruyorum. Hani yani illa birisi olsun demiyorum. Seveceğim, karşılıklı şeyler yaşayacağım bi insan denk gelecekse olsun. Olmayacaksa da abuk subuk insanlarla da denk gelmeyim yani. Ne kadar zormuş sevmek ve aynı anda sevilmek. Bunaldım ve sadece yazmak istedim. Okuyanlara teşekkürler.
Şöyle de bi durum var ki nerde işe yaramaz, sapık, absürt istemeyeceğim insanlar fazlasıyla bana denk geliyorlar.
Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum. Bu hep böyle mi devam edecek sürekli soruyorum. Hani yani illa birisi olsun demiyorum. Seveceğim, karşılıklı şeyler yaşayacağım bi insan denk gelecekse olsun. Olmayacaksa da abuk subuk insanlarla da denk gelmeyim yani. Ne kadar zormuş sevmek ve aynı anda sevilmek. Bunaldım ve sadece yazmak istedim. Okuyanlara teşekkürler.