Gebeliğe Hazırlık Can Kızlar acil yardım 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Missylovey

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
239
133
23
Ovulasyon testi sizce yumurtlama varmı lütfen bi tecrübesi olan yoksa yarınımı beklemeli

Eklentiler

• A0548161-2E52-42C5-B094-5843289DD03E.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 91
Varmı sizce yumurtlama bide önce sağlıklısı olsun tabiki illaki gönlümüz bir tarafa kayar çok erkek bebek istiyorum genellikle yumurtalamadan sonraki gün diyolar sizce
inşallah Rabbim hayırlısını sağlıklısını verir canım biliyorsun spermler bizde 2 gün yaşayabiliyorlar bence bu gece yarın gece ve diğer gün testi tekrarlarsan birde çatlamada yakalarsın

inşallah Rabbim hayırlısını sağlıklısını verir canım biliyorsun spermler bizde 2 gün yaşayabiliyorlar bence bu gece yarın gece ve diğer gün testi tekrarlarsan birde çatlamada yakalarsın
Peki o zaman yarın değerlendireyim ve diğer gün inşallah

Önceki ay hiç yakalayamadım hiç tam koyuluğu yakalayamadım ilk defa böyle koyu bu bile heyecanlandırıyor insanı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…