Ah iste şu 25i yapmak icin ugrasiyorum cok sagol yinede sen ameliyat oldun mucanım kk'da bazı arkadaşlarımızın ameliyat sürecisine ait albümleri var onlara bi bak ona göre seçim yapmanda yön gösterir .
Bende o zamanlarda olcam eylul ortasi falan daha tarih almadim ama sinavada hazirlaniyorum ygs lys nasil geccek busurec hic bilmiyorumyok henüz olmadım ben kısmetse 1 ay sonra çok heyecanlanıyorum düşündükçe
İki doktor arasında kıyaslama yapamıcam ama
Cemil tugay a olan bir. Arkadasım var. Erkek. Ve burnu o kadar doğal duruyo kii..
Yaptıralı 5yıl olmuş. Söylemese anlamazdım estetik olduğunu
slm,
Ben, geçen sene Cemil Tugay'a ameliyat oldum. Çok memnunum .İşinin kesinlikle ehli. Ben öğretmenim okulda bir akadaşıma bu konudan dertlenirken bana ameliyat olmuş bir arkadaşının telefonunu verdi. Ben o kişi ile irtibata geçtim ,bana Cemil Tugay'a ameliyat olduğunu söyledi. Ben böylece Cemil Tugay'a ameliyat olmaya karar verdim. Şimdi arkadaşıma duacıyım. Şimdiye kadar neden olmadım diye düşünüyorum.
yok henüz olmadım ben kısmetse 1 ay sonra çok heyecanlanıyorum düşündükçe
Bu basliga pek ugranmiyo sanirim
can kopal mı cemil tugay mı sizce izmirde önerebilceğiniz doktor var mı arkadaşlar?? bayadr araştırıyorum su an bu 2 doktor aklımda olan, amelıyat olan arkadaşlar izmirde özellikle yardmcı olabılır mı fotolarınıda paylasmaları mumknse eger(((
Ufuk bilkayi bilen varmiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?