can kopal mı cemil tugay mı sizce izmirde önerebilceğiniz doktor

yok henüz olmadım ben kısmetse 1 ay sonra çok heyecanlanıyorum düşündükçe

sınav vs. bi durumun varsa tavsiyem ertelemen canım inan heyecandan konsantre olamassın sınava :/ çok acele etme ..

İki doktor arasında kıyaslama yapamıcam ama
Cemil tugay a olan bir. Arkadasım var. Erkek. Ve burnu o kadar doğal duruyo kii..
Yaptıralı 5yıl olmuş. Söylemese anlamazdım estetik olduğunu

İki doktor arasında kıyaslama yapamıcam ama
Cemil tugay a olan bir. Arkadasım var. Erkek. Ve burnu o kadar doğal duruyo kii..
Yaptıralı 5yıl olmuş. Söylemese anlamazdım estetik olduğunu

gerçekten mi sanırım bende artık cemil tugay dıyorum ama ıste daha olmadıgım ıcın hala acaba mılar oluyo

fotoları görmemz mumkun mu?

25msj yazmadan foto goremiyorum.biraz sacma msjlar atcam kusura bakmayin olurmu.cunku fotolari cok mrk ediyorum kafam biraz karisik

Bu basliga pek ugranmiyo sanirim

Arkadaşlar yorumları görünce yazmadan edemedim. Cemil tugaya 3 arkadaşım ameliyat oldu ben hayatmda bu kdr doğal bir burun görmedm ilk olan arkadaşımın estetkli olduğunu ble blmyrdm duyunca şaşırdım. Erkek arkadaşımda ceml tugaya amelyat olmaya karar verdi

ameliyat gününüz geldi mi bilmiyorum ama ben cevaplayayım. fotograf gönderemem ama gerçekten cok memnun kaldım. o kadar doğal ki yakın cevrem ve ameliyat olduğumu soylediğim kişiler dışında bir tek kişi bile sormadı estetik mi diye. ayrıca ameliyat sonrası süreç de çok rahat geçti başkalarına ameliyat olan arkadaşlarımla kıyaslayınca. ödemin tam anlamıyla inmesi 6 ay kadar sürüyor ama bunu senin dışında kimse farketmiyor. ben ameliyattan sonraki 7. gün okula döndüm, 7. günde bile gayet normal görünüyordum gözlerimdeki şişlik ve morluklar geçmişti.
yani kısaca kesinlikle tavsiye ederim, DR. CEMİL TUGAY her açıdan tam notu hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…