can kopal mı cemil tugay mı sizce izmirde önerebilceğiniz doktor

parder

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
92
0
6
Balıkesir
can kopal mı cemil tugay mı sizce izmirde önerebilceğiniz doktor var mı arkadaşlar?? bayadr araştırıyorum su an bu 2 doktor aklımda olan, amelıyat olan arkadaşlar izmirde özellikle yardmcı olabılır mı fotolarınıda paylasmaları mumknse eger :((((

can kopalın hastalarının albümleri var canım kk'da ona göre karar verebilirsin . bende ikisi arasında çok geldim gittim ama şu ara cemil tugay'a yoğunlaştım sanırım ona amleiyat olucam kısmet bakalım.

can kopalın hastalarının albümleri var canım kk'da ona göre karar verebilirsin . bende ikisi arasında çok geldim gittim ama şu ara cemil tugay'a yoğunlaştım sanırım ona amleiyat olucam kısmet bakalım.

kk derken bulamıyorum erika diye birinin hos olmus kesnlıkle baska gremedım:(

Benim profilimden resimlerime ve benim doktoruma ameliyat olan diğer arkadaşlarımın resimlerine bakabilirsiniz ben ege ünv yiğit tiftikçioğluna ameliyat oldum çok da memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim ama çok yoğun bi doktor arkadaşım olucak eylüle anca gün alabildi reklamı yok ama izmirin en iyi doktoru kesinlikle yoğunluğundan belli zaten:)

kk derken kadınlar kulübünde:) benim arkadaş listemde can kopalın hastaları var albümlerinden bakabilirsin emin ol içine sincek :)

Öncelikle acele etme bence iyice araştır bende senin gibi hergün başka birine karar veriyorum ama aklımdaki isimlerin hastalarını takip ediyorum sürekli şikayetlerini vs. ona göre aklımda bi isim oturdu diyebilirim. Sende acele etme içine sinene kadar sürekli araştır

Öncelikle acele etme bence iyice araştır bende senin gibi hergün başka birine karar veriyorum ama aklımdaki isimlerin hastalarını takip ediyorum sürekli şikayetlerini vs. ona göre aklımda bi isim oturdu diyebilirim. Sende acele etme içine sinene kadar sürekli araştır
araştırmaktan yoruldum resmen ya :(((( sen kıme karar kıldın

cemil tugayın yaptığı burunlar benim istediğim burun tipine daha yakın o yüzden o daha çok içime siniyor. Benim gördüklerim çok doğal ve benim için en önemliside bu ama onunla ilgilide doğallığı abarttığı vs. şeyler söylüyolar en iyisi gidip görüşmek nasıl birşey istediğini iyi ifade etmek zaten tasarım yapıyorlar ona göre karar verilir. Son zamanlarda Fazıl apaydın ve fahri mola'yı da duymaya başladım onlarıda araştırıyorum. Bakalım kısmet kimeyse ona olcak.

cemil beyy muayne ücreti almıyo aradım sordum:)diğelerini bilmiyorum bir türlü ayarlayamıyorumki gideyim görüşmeye bende.birde cüneyt özek varr onuda araştır derim:) yaa bak cidden acele etme hani hemen olsun diye uğraşma benimde içim içimi yiyo bazen ama öyle hemen alınması gereken karar değil bu ..

cemil beyy muayne ücreti almıyo aradım sordum:)diğelerini bilmiyorum bir türlü ayarlayamıyorumki gideyim görüşmeye bende.birde cüneyt özek varr onuda araştır derim:) yaa bak cidden acele etme hani hemen olsun diye uğraşma benimde içim içimi yiyo bazen ama öyle hemen alınması gereken karar değil bu ..

hatta cok zor bı karar karar werebılenlere helal olsun cıdden

darısı başımıza inşallah yaa Allah yüzümüzü güldürür inşallah bu konuda:(

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Back
X