Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
can kopalın hastalarının albümleri var canım kk'da ona göre karar verebilirsin . bende ikisi arasında çok geldim gittim ama şu ara cemil tugay'a yoğunlaştım sanırım ona amleiyat olucam kısmet bakalım.
araştırmaktan yoruldum resmen yaÖncelikle acele etme bence iyice araştır bende senin gibi hergün başka birine karar veriyorum ama aklımdaki isimlerin hastalarını takip ediyorum sürekli şikayetlerini vs. ona göre aklımda bi isim oturdu diyebilirim. Sende acele etme içine sinene kadar sürekli araştır
cemil beyy muayne ücreti almıyo aradım sordum:)diğelerini bilmiyorum bir türlü ayarlayamıyorumki gideyim görüşmeye bende.birde cüneyt özek varr onuda araştır derim:) yaa bak cidden acele etme hani hemen olsun diye uğraşma benimde içim içimi yiyo bazen ama öyle hemen alınması gereken karar değil bu ..
Öncelikle acele etme bence iyice araştır bende senin gibi hergün başka birine karar veriyorum ama aklımdaki isimlerin hastalarını takip ediyorum sürekli şikayetlerini vs. ona göre aklımda bi isim oturdu diyebilirim. Sende acele etme içine sinene kadar sürekli araştır
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh