Can Sıkan İsteksizlik Sorunu

MsPortatif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
51
69
3
33
Merhaba arkadaşlar;
Daha önceki konularımı gören arkadaşların bildiği gibi eşimle bazı sorunlar yaşadık. Olaylar aşırı büyüdüğü için eşimi bir psikoloğa götürmüştüm. Doktor Bipolar Bozukluk teşhisi koymuştu ve ilaç tedavisine başlandı. Doktor ilaç tedavisine başlarken cinsel anlamda İsteksizlik yaşayabileceğini söylemişti.

İlaç tedavisine başladığımızdan beri aşırı bir İsteksizlik, bahaneler uydurmaya ve kaçmaya başladı. Sanırım en son 1-1.5 ay önce beraber olduk. Başlarda çok sorun etmedim ama zaman ilerlemeye devam ettikçe içime dert oldu. Konuşmaya çekiniyorum yanlış anlar daha kötü olur diye. Yemekleri abur cuburları biraz iştahlansın diye ona uygun şekilde hazırlıyorum, gece ilgisini çekmek için türlü taklalar atıyorum ama henüz bir yol kat edebilmiş değilim.

Ne yapacağım ya da ne yapsam doğru olur bilmiyorum. Bu sorunu hata yapmadan aşmak istiyorum. Desteklerinize ve tavsiyelerinize açığım.

Olmuyorsa olmuyor yabu deveyi güder yada bu diyardab gidersin
Önce sağlık
Doktoru ile konuşup ilaç konusunda birşeyler yapamazmısınız onu araştırım
Haklısınız evlilikte cinsellik önemlidir

Bahsettiğiniz hastalığı çok iyi biliyorum. Siz kocanızın sağlığına dua edeceğinize cinsellik derdine düşmüşsünüz. Ne hastalık ne sorunlar yasayanlar var yıllarca eşleriyle cinsellik yasamıyorlar. Biraz sabırlı olun. Atak durumundan stabil duruma geçince azalır ilaçlar. Bir süre atak geçirmezse kesebilirler bile. Sonra da normale döner hersey.

Canım ilaçlardan dolayı isteksiz oluryorsa kırk takla atsanız da istemez.Tek yapmanız gereken doktora tekrar gidip farklı bir ilaç vermeleri olacaktır.Ya da farklı doktora götürün.Bende kullandım biliyorum bazı ilaçlarda var.Doktora gittim değiştirmişti ilaçları.

Afrodizyak etkili şeyler mi yedirseniz acaba? Bi tane macun vardı hatta bu işleve yarayan

İlaçların yan etkisiyse bir süre sonra bünyesi ilaca alışır, daha iyi duruma gelir diye düşünüyorum. Ama 6 aydan daha uzun süre devam ederse tekrar doktora görünmesinde fayda var.

Burada ki asıl sorun eşinizin sağlık sorunu değil mi?İnşallah kısa sürede iyileşir,ciddi bir sorunu var.Yeter ki iyileşsin de sizde bir süre birliktelik yaşamayın ne olacak.

Bahsettiğiniz hastalık çok ciddi bir hastalık.İlaçları kullanmadığı taktirde durumunun ne olacağını Allah bilir.
Psikolojisi herşeyden daha önemli değil mi sizin için?

Yahu adam sizi çekici bulmadığından ilişkiye girmiyor değil ya ilacın yan etkisiymiş işte. Kişiselleştirmeyin bu kadar..

Öyle tabiki ama alışkın değilim böyle olmasına o yüzden kötü hissettim kendimi. Normalde o ısrarcı olurdu ben nazlanırdım şimdi durum böyle olunca garipsedim heralde

Bahsettiğiniz hastalık çok ciddi bir hastalık.İlaçları kullanmadığı taktirde durumunun ne olacağını Allah bilir.
Psikolojisi herşeyden daha önemli değil mi sizin için?

Mutlaka öyle acaba ilaç kullanırken de bu sorunu aşabilir miyim diye uğraşıyorum. Sonuç alamayınca da kendimi kötü hissediyorum.

Bikac ay sabredin..Zaten bipolarlarin ilaçları birazda cinsel dürtüleri azaltmaya yönelik.o yüzden bu surec normal

Doktor baştan uyardığı için bu aklıma gelmemişti. Bununla alakalı görüşeceğim teşekkür ederim.

Mutlaka öyle acaba ilaç kullanırken de bu sorunu aşabilir miyim diye uğraşıyorum. Sonuç alamayınca da kendimi kötü hissediyorum.
Şöyle düşünsenize,eşim beni istemediği için değil,bir ilacın yan etkisinden dolayı birlikte olamıyor.
Hepimiz insanız Allah korusun,sağlık bu, başımıza neler gelebilir bilemeyiz.Anlayışlı olmak gerek.Hele şöyle bir hastalıkta...
Eşinizin rahatsızlığı basit bir depresyon değil,lütfen tedavi dönemi boyunca anlayışlı olun,yardımcı olun,sabredin.
Doktora da beraber gidip, durumu takip edebilirsiniz.

Peki ortalama iyileşme süreci ne kadar sürüyor bilgin var mı?
Hee hasta farklılık gösterebilir ama 1-2 ayda toparlar.yalniz eğer daha uzun sürerse bunu muhakkak doktorunuza söyleyin.hastalığı ile ilgili bir durum olduğu icin,bunlari doktorlar önemser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…