Can sıkan kuaför

Bu ev tipi agda cihazlarinda markanin cok da bi donemi yok bence
Ben marka olsun diye ceyizime ayri olarak sesuninkini almistim
Sesu agda kullaniyorum zaten normalde
Ama bir iki kere baska marka agda aldim seklinden dolayi uymadi cihaza
Ortada kaldim resmen agdalar da elimde kaldi
Sesu bulana kadar dolaniyorum dukkanlari mecburen
Bekarken vivetin cihazini kullaniyordum galiba
Ona her marka agda kartusu uyuyordu
Aklinizda bulunsun :)

Spatulayi değiştirse dahi bu saatten sonra o kullandığı ağdaya nasıl güveneceksiniz ki? Aynı mantıkla bir başkasının orasına burasına sürdüğü spatulayi o ağdanın içine de daldırıyordur(stick agda kullanmadığını varsayıyorum) üzerine yattığınız örtüden bile süphe etmelisiniz zira spatulaya dikkat etmeyen bunları hiç önemsemez.
Başka bir yere gidin derim ben.

Bana da merkez isimlerini yazabilir misin? Bir de alex benim tüylerimi hiç görmedi. Beyaz ten üzerine kızıl ve sarılar var. Arada da kahverengiler. 2 kere görmüyor diye birkaç atış sonrası bitirdiler. Benim için de işe yarar mı acaba?

Mesajlarımdan birinde var link. Oraya bak, hangi şehirdeysen merkezi ona göre seç. Soprano Platinium bak ama, soprano ice var çoğu yerde çünkü. İkisinin dalga boyları farklı.

Farklı spatula kullanması gerekir.başka kuaföre gidin

Desmond'ı görünce "Make your own kind of music" şarkısı geldi birden aklıma, bir de "Brother" deyişi :) söylemeden geçmeyim dedim.

Ağda konusunda da kartuşlu sir ağdayı daha temiz buluyorum. Kuaförüm bıyığa falan sürerken de abeslangı yeni açıyor hep.

Lazer yaptırın kurtulun. Ama bu daha ekonomik derseniz de emin olun totale vurduğunuzda aynı. Hem daha sağlıklı hem daha hijyen hem de ömür boyu no kıl no stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…