Can sıkan kuaför

Merhabalar, düzenli olarak yalnızca kıl tüy işleri için gittiğim bir kuaför var. Hem tüylerim az olduğu için hem de aktif bir cinsel yaşantım olmadığı için gitme sıklığım iki aya kadar çıkabiliyor.

Memnunum kadından. Eli hızlı, kılları kökünden alabiliyor, ekonomik de ama gel gelelim ki her gittiğimde şöyle bir cümle kurmak zorunda kalıyorum. “X teyze o spatulayı bende kullanmasan olur muuu?” Evet diğer kadınların vajinasına değen çubuğu bana da değdirme girişiminde bulunuyor. Ben dikkat etmesem yapıp geçecek yani. Söyleyince de hafif sinirleniyor, bozuluyor gibi oluyor ama gerçekten içim almıyor.

Bu işin doğrusu ne? Kendisinin dikkat etmesi gerekmez mi? Ben söyleyince bozulma lüksü var mı? Kendimi yerine koyuyorum ‘ayy unutmuşum pardon’ falan diye tepki verirdim sanırım. Bir de her seferinde unutması mümkün mü? Kadınla sohbet ediyoruz, okuluma kadar falan hatırlıyor yani. Anlayamadım..
Ya sizden önce gelenlere de o spatulayla agdaya daldirdiysa siz kendiniz degistittidiniz ne yazar

isin dogrusunu tam olarak bilemicem ama tahminen o spatula her seferinde degismesi gerekiyor zaten. öyyk kadin tasarruf etmeye mi calisiyor nedir?! siz söylemeye devam edin. bozulursa da bozulsun canim. cilt hastaliklari gecebilir mazallah. ters birsey söylerse de kuaförü degistirmeyi düsünün bence. yaptigi pek hijyenik degil

Sir ağda ise o ağda orada hep duruyor o spatulayi sürekli o adaya batırıyor. Sadece spatulayi değiştirmek yetmez bence

Ekonomikligine bakmayin daha temiz bir yere gidin spatulayi sadece sizde degil her süruste degistirmeli. Allah korusun bir hastalik kaparsaniz kuaforde kkăr edecgm dediginiz paranin kac katini saglik a vermek zorunda kalirsinz.

Valla iş spatula değiştirmekle kalmiyor sadece.

Ben şuan genital bölgedeki sivilcelerle savasiyorum. Sebebinin agda yaptirdigim yer olduğunu düşünüyorum.

Yattigin örtü, kullandığı eldiven, spatula bana kalırsa agdayi koyduğu kap bile değişmeli. O kabın icinden aliyor sanada sürüyor banada. Bı de güzelce altını siyiriyor o spatulanin oh mis gibi virüsler vücuda giriyor.

Temiz yerlerde yaptırın agdanizi.
Ben kafama koydum kendim öğrenip kendim yaoicam. Bı daha kuafore gidebilecegimi sanmiyorum.

Bu hafta içinde 1250 TL vereceğim sivilcelerim yakilsin diye. Hem paramdan, hem sagligimdan oldum. Psikolojim bozuldu

Merhabalar, düzenli olarak yalnızca kıl tüy işleri için gittiğim bir kuaför var. Hem tüylerim az olduğu için hem de aktif bir cinsel yaşantım olmadığı için gitme sıklığım iki aya kadar çıkabiliyor.

Memnunum kadından. Eli hızlı, kılları kökünden alabiliyor, ekonomik de ama gel gelelim ki her gittiğimde şöyle bir cümle kurmak zorunda kalıyorum. “X teyze o spatulayı bende kullanmasan olur muuu?” Evet diğer kadınların vajinasına değen çubuğu bana da değdirme girişiminde bulunuyor. Ben dikkat etmesem yapıp geçecek yani. Söyleyince de hafif sinirleniyor, bozuluyor gibi oluyor ama gerçekten içim almıyor.

Bu işin doğrusu ne? Kendisinin dikkat etmesi gerekmez mi? Ben söyleyince bozulma lüksü var mı? Kendimi yerine koyuyorum ‘ayy unutmuşum pardon’ falan diye tepki verirdim sanırım. Bir de her seferinde unutması mümkün mü? Kadınla sohbet ediyoruz, okuluma kadar falan hatırlıyor yani. Anlayamadım..
Benim gittiğim yerde kız işi bitinçe kulandığı çubuğu çöpe atıyor ben içeri girincede tek kulanımlık örtü takıyor sedyeye

Hamile kalinca mecbur jilete gectim. Kendim agda yapamiyorum. Cok iyiymis valla sık sık almak gerekiyor ama en azindan acisiz ve temiz. Ben de tiksindim kuaforlerden. Mikrop yuvasi. Bulundugum yerde tip merkezi yok. 2 sene sonra doguda gorev suremiz biter bitmez batiya gidince ilk isim iyi bir tip merkezi bulup lazere baslamak olacak. Ankara gibi bir yerdesin kesinlikle lazere baslamalisin. Taksit imkanlari falan oluyor. Butcene gore bir yer bulursun illaki

Aslında neden ekonomik olduğunun nedenini bulmuşsunuz.

Aynı spatulayi nasıl kullanıyor hayır benim gittiğim kadın bende bile kaç spatula değiştiriyor. Çok tuhaf

Ben kriz geçirirdim herhalde oracıkta. Baya takıntılıyım bu konuda o yüzden asla kıl tüy için gidemem kuaföre. Çünkü ne kadar hijneyik olduğunu sansakta, mutlaka biyerde falso veriyorlar. Spatulayı değiştirse bile genelde aynı ağdayı kullanıyorlar. Vajina siğili falan kaparsın mazallah, onunla başa çıkması çok zor :bicak: evde kendin yapamıyormusun, bence tek çaresi bu

her ıslemden sonra hatta her bolgeye ayrı spatula degıstırmek zorunda
100 tanesı 3 tl gıbı bırsey buna kadar tasarruf etmeye kalkan bırının kullandıgı herseyden huylanırım sahsen
oturdugunuz uzandıgınız neyse o koltuga acılan kullan at ortulerde her kısıde degıstırılmelı

tek sıkıntınız spatulaysa sız alın paket her gıttıgınızde yanınızda 2-3 tane gotururn dedıgım gıbı her bolgeye ayrı uygulanmalı

Ben de bu konuda çok hassasım manikür pediküre kendi makasımı götürüyorum bide yorumlar da seye takıldım sende daha profesyonel yere git gibi bisey demişler bunun profesyonellikle değil temiz olmakla ilgi olduğunu düşünüyorum

Sana önereyim mi yer. Lazere git ağustos basında 8 seans 1000 lira ( koltuk altı, genital, tüm bacak) anlaştım. Makine de soprano ice platinium. Sektörün en iyi cihazı. Sana özelden cihazı bulabileceğin yerlerin adını atarım, hepsini ara fiyat al.

Vücut için lazere girme sıklığını 6-8 hafta. Yüz için 4 haftaya ayarla. Çünkü kılların büyüme evresı böyle ama turkıye de vücuda bile 4 haftada gırdırıyorlar , kıllar bıtmıyor o yüzden.

Son düzenleme:
Lazer artık pahalı değil aslında. Taksit yaptırır bir kaç bölge için gidersiniz. Yeni açılan güzellik salonları kampanya yapıyor mesela koltukaltı elli lira 10 seans şeklinde. Bikini bölgesi de 200-300 lira olsun hadi. Düşüenebilirsiniz bence

Ekleyeyim linki buraya bari.https://www.buzlazer.com/lazer-epilasyon/ankara . Soprano Platinium en son çıkan cihaz. Farklı dalga boyları ile farklı kıl yapılarında ve ten renklerinde aynı anda etkili. Fiyatlar müthiş değişken ç ona göre fiyat al. Acısı diyorlar ama değil, ama diğerlerine göre acısı yanı kı daha az. Ama cısız epilasyon dıye bır şey yok, koca bir yalan :)

Lazer epilasyona gitmeyi düşünmez misin canim tuyler cok ince ise makina görmeyebilir gerci sari tüyleri bile gören ice buz lazer diye bir sistem var benim gittigim merkezde vardi 1 defa ona girmistim hic memnun kalmadim belki baskasi icin iyi olur genital bolge 4_6 seansta bitiyor zaten agda batık yapmiyor mu ciltte

Ekleyeyim linki buraya bari.https://www.buzlazer.com/lazer-epilasyon/ankara . Soprano Platinium en son çıkan cihaz. Farklı dalga boyları ile farklı kıl yapılarında ve ten renklerinde aynı anda etkili. Fiyatlar müthiş değişken ç ona göre fiyat al. Acısı diyorlar ama değil, ama diğerlerine göre acısı yanı kı daha az. Ama cısız epilasyon dıye bır şey yok, koca bir yalan :)

Bu buz lazer hic güzel degil ya :/

Allah herkese lazer maliyetini karşılayacak kadar gülmüyorsa demek ki :))

Valla bana hiç hijyenik gelmedi burası ne yalan söyleyeyim eli hafif olsa da. Bence durumun yoksa biraz para biriktir lazere git derim. Bir ömür rahat edersin; kıl tüy derdin olmaz. Ben buz lazere gitmiştim hem de acısızdı yani dedim bunca yıl neden gitmemişim? 6 seansta tüm bölgeler bitti.

Bu buz lazer hic güzel degil ya :/

Nasıl değil, ciddi soprano ile lazere gidip memnun kalmadınız mı? Bakın orada cihazın satıldığı merkezlerın isimleri var, sizinki de var mı orada?
Genelde buz lazer dıye başka cihazlar ile lazer yapıyorlar ama gerçek cıhaz olmuyor, öyle mi oldu acaba ya da cıhazı mı ıyı kullanmadılar.

Back
X