Can sıkan kuaför

ay tövbeler olsun içim ürperdi.ne hastalıklar geçiyor öyle salonlarda Allah korusun.en iyisi öğren otur kendin yap.bazen bir bölgeni bazen başka bir bölgeni yap.genital için özellikle asla dışarıda yaptırmam.

Nasıl değil, ciddi soprano ile lazere gidio memnun kalmadınız mı? Bakın orada cihazın sağıldığı merkezlerın ısımerı var, sizinki de var mı orada?
Genelde buz lazer dıye başka cihazlar ile lazer yapıyorlar sma gerçek cıhaz olmuyor,
Yok by soprano iste gitmistim.
Soyle söyleyim benim zaten lazer seanslarim bitti.1 bucuk sene falan oldu biteli.
Bacaklarim koltukaltim genital bolgem bitti ama genitalde kalan yerler var bilenler kalmasi gerektiginin islak bölge ve ic çamaşırına degen bolge oldugu icin sorun olmayacagini soylediler o da 8 10 tüy toplam onlarda cok acik renk 2 3 ayda bir jilet ile aliyorum
Bacakta bitti
Kol bitmedi dediler ki kol ince tuy oldugu icin 20 seans bile surebiliyormus. Agda yapiyorum her ay bu ama benim takintilarimdan yoksa oyle siyah siyah tüyler yok. Kendimle cok ugrasiyorum:(
Benim gittigim merkezdeki kadin zaten bu makinalardan cok iyi anliyor seminer falan veriyormus onceden tanitimini yapiyormus sanırım. Ben de yaa bu seansta ice soprona girsem olurmu dedim tabi olur dedi. Ama sanki tüyler dökülmedi 1 ay boyunca normalde 15 gunde dökülür ya ben hic sevmedim onu merkeze soyleyince de daha gec dokulebiliyor gibi bise demisti sanirim gecmis zaman tam hatirlamiyorum. Evliyim suan hamile kalinca bidaha cikcak galiba. Suan cok rahatim ama boyle bisey söyledi o merkez bana :(

Nasıl değil, ciddi soprano ile lazere gidip memnun kalmadınız mı? Bakın orada cihazın satıldığı merkezlerın isimleri var, sizinki de var mı orada?
Genelde buz lazer dıye başka cihazlar ile lazer yapıyorlar ama gerçek cıhaz olmuyor, öyle mi oldu acaba ya da cıhazı mı ıyı kullanmadılar.

Buz lazer benim mucizem valla, benim tüyler genelde sarı ve çoğu lazer cihazı görmüyordu. Beni ağrısız acısız kurtaran buz lazer oldu açıkçası. Reklam değildir, ehehe.

Spatulanin degismesi gerektigini biliyorum ben de. Kaşlarimi aldirirken bile goruyorum farkli spatula kullaniliyor. Kaldiki bikini bolgesi. Kadin iyidir hostur tamamda biraz pis herhalde dikkat etmesi gerek.

ben kaş aldırmaya bile gitmiyorum kuaföre.
tiksiniyorum artık.
önüne gelen de kuaför dükkanı açıyor.
denk gelirsem arkadaşım kuaför ona evde kendi malzememle yaptırırım. çoğunlukla da kendim yapıyorum herşeyimi. hijyenik en azından

Buz lazer benim mucizem valla, benim tüyler genelde sarı ve çoğu lazer cihazı görmüyordu. Beni ağrısız acısız kurtaran buz lazer oldu açıkçası. Reklam değildir, ehehe.

İki seans gittim, resmen parladım astoria. Müthiş ucuz da bir fiyat aldım, Nişantaşı'nda genelde platinum v ya üç bin lira civarı ya da bıkını koltuk altı ve bacak ıcın beş yüz lira seans ücretli ıstiyorlar. Resmen son model makıne ıle, ağda parasına lazere gıdıyorum. Evet buz lazer senın kılları da görüyor beyazları ve çok çok açıkları görmüyorlar.

Nasıl değil, ciddi soprano ile lazere gidip memnun kalmadınız mı? Bakın orada cihazın satıldığı merkezlerın isimleri var, sizinki de var mı orada?
Genelde buz lazer dıye başka cihazlar ile lazer yapıyorlar ama gerçek cıhaz olmuyor, öyle mi oldu acaba ya da cıhazı mı ıyı kullanmadılar.

Bu en eski sistem alexandrete cande pro bence cok iyi ben 4 seans ona girdim sonra baska cihaza hatirlamiyorum ama merkez degistirmistim. Ama jelli ve ipl olanlarin kötü oldugunu biliyorum. Alexandra da cok acılı yaaaa

Bu en eski sistem alexandrete cande pro bence cok iyi ben 4 seans ona girdim sonra baska cihaza hatirlamiyorum ama merkez degistirmistim. Ama jelli ve ipl olanlarin kötü oldugunu biliyorum. Alexandra da cok acılı yaaaa

Alex kalın kıllarda etkilidir, ince kıllarda etkisi yoktur diğeri gibi ve ayva tuyu dediklerımızı kalınlaştırma durumu var. O yüzden yüzde asla alex e gitmemek lazım.

Sen buz lazere bir kez gırmıssın, bence onda da kadın ıyı yapmamış. Çünkü gerçekten kıllar dökülüyor.ısıyı düşük vermıstır belki.

İki seans gittim, resmen parladım astoria. Müthiş ucuz da bir fiyat aldım, Nişantaşı'nda genelde platinum v ya üç bin lira civarı ya da bıkını koltuk altı ve bacak ıcın beş yüz lira seans ücretli ıstiyorlar. Resmen son model makıne ıle, ağda parasına lazere gıdıyorum. Evet buz lazer senın kılları da görüyor beyazları ve çok çok açıkları görmüyorlar.

Benim yaptırdığım zaman yeni yeni yayılıyordu buz lazer, yıllar oldu yaptıralı çok memnunum ne yalan söyleyeyim. Sosyetik bir semtte yaptırmıştım ben ilk oralarda vardı. Tüm vücut 1500 civarı bir şey vermiştim tee yıllar önce. Şu anki fiyatları bilmiyorum.

Alex kalın. Kılları etkilidir, inçe kıllarda etkisi yoktur diğeri gibi ve ayva tuyu dediklerımızı kalınlaştırma durumu var. O yüzden yüzde asla alex e gitmemem lazım.

Sen buz lazere bir kez gırmıssın, bence onda da kadın ıyı yapmamış. Çünkü gerçekten kıllar dökülüyor.ısıyı düşük vermıstır belki.

Aslinda evet. 1 kez girdim ve yapamamis olabilir muhtemelen öyle oldu . Buz lazer beyaz tuylere bile etkiliymis hatta sanirim bende merak edip girmistim acisiz diye ama biraz acıyor olcak o kadar. Evet alex inceyi kalin yapiyormus

Benim yaptırdığım zaman yeni yeni yayılıyordu buz lazer, yıllar oldu yaptıralı çok memnunum ne yalan söyleyeyim. Sosyetik bir semtte yaptırmıştım ben ilk oralarda vardı. Tüm vücut 1500 civarı bir şey vermiştim tee yıllar önce. Şu anki fiyatları bilmiyorum.

Tüm vücut derken ne var içinde? Ben de 1000 liraya 8 seans aldım( bıkını, koltuk altı ve tüm bacak). Hala o makinenin en son modeli sosyetık zengın semtlerde genellıkle.

Tüm vücut derken ne var içinde? Ben de 1000 liraya 8 seans aldım( bıkını, koltuk altı ve tüm bacak). Hala o makinenin en son modeli sosyetık zengın semtlerde genellıkle.

Seninkilerle aynı, ekstra olarak yarım kol ve dudak üstü var. Kollarımdaki tüyler sarı sarıydı hoşlanmıyordum, kız kardeşim aldırma dedi ama aldırdım yine de. Benim 6 seansta bitti ama çok fazla değildi normalde de bacaklarımın üstünün belli kısımlarında hiç çıkmıyordu benim böyle yarım yarım gibi bir değişik. Tam bacak yaptırdım ama yarım alt bacak da yaptırsam olurmuş yani.

Seninkilerle aynı, ekstra olarak yarım kol ve dudak üstü var. Kollarımdaki tüyler sarı sarıydı hoşlanmıyordum, kız kardeşim aldırma dedi ama aldırdım yine de. Benim 6 seansta bitti ama çok fazla değildi normalde de bacaklarımın üstünün belli kısımlarında hiç çıkmıyordu benim böyle yarım yarım gibi bir değişik. Tam bacak yaptırdım ama yarım alt bacak da yaptırsam olurmuş yani.

Aynısı üst bacakta yok denecek kadar az kıl var, hatta arkalarda hiç yok. Alt bacakta yer yer keklikler var ve ciddi az kıllı ama azıcık da olsa kıl, yazın çok sınır bozucu uğraşmak. En sevındıgım kısım koltuk altı ve bıkını oldu :)

Gerçekten o ortamlar fazlasıyla rahatsız edici evde kendi kendime debeleniyorum bazen bacaklarım mor geziyorum ama kendim hallediyorum.
İmkanınız varsa lazere gidin azsa biter hem hem de her defasında surat yemekten kurtulursunuz.

Bu kıl tüy işlerinden insanlar ne hastalıklar kapabiliyor. spatulayı bırak ağda roll on başlıklarının vs her kişide değişmesi gerek tabi türkiyede ki kuaförler işin maliyetini azaltmak için kaçıyor. Şikayet bile edebilirsiniz gayet haklısınız. Hpv kapabilirsiniz genital siğil sivilce ile uğraşırsınız maazallah...

spatula değişse ne olacak ağda , sir değişmedikten sonra... valla madem az kıllar kendiniz alın .... birde ben duymuştum kuaförler bir müşterisiyle başka müşterisinin özel bölgesi hakkinda dedi kodu yaparlarmış ( hepsi yapıyor demiyorum).... saç kesmek hariç kuaföre pek işim olmaz makyaj içinde kendi malzemelerimle giderim

Aynısı üst bacakta yok denecek kadar az kıl var, hatta arkalarda hiç yok. Alt bacakta yer yer keklikler var ve ciddi az kıllı ama azıcık da olsa kıl, yazın çok sınır bozucu uğraşmak. En sevındıgım kısım koltuk altı ve bıkını oldu :)

Büyük rahatlık ya ağdaymış jiletmiş gereksiz dert vallahi. Kredi çektirin yaptırın desem abartmış olmam sanırım; yaptırdıktan sonra eziyet çekmişim resmen ohh beee diyorsun. O yüzden öneriyorum, acısız dertsiz tasasız bitirsinler gitsinler.

Hani spatulayi degistirse temiz olmasi icin spatulaya birkez alip onu tum vucudunuza kullanip isini bitirmesi gerek

Spatulayi atsa neolur atmasa neolur

Agda ensevmedigim sey koltukalti hem karariyo hem sarkito genitalde oyle

Imkan varsa lazere gidin yoksa uygun fiyatli ev tipi lazer alin o da yoksa epilatir alin hicbiri olmuyosa jilet yapin

Bende genital bölgede ağda yaptiriyordum 3 kere falan gittim ve burasini okuduktan sonra şoke oldum cünkü iyice düsündükten sonra fark ettim benim gittigim yerde yeni agda kullanmiyor. Agda hep makinanin icinde socak bekliyor ve sadece bir spatula kullanip onu her defasinda agdanin icine batiriyor.. ay simdi cok korktum cidden hastalik kaptim diye eyvahlar olsun :KK43::KK43:

Back
X