Can sıkan kuaför

Alex kalın kıllarda etkilidir, ince kıllarda etkisi yoktur diğeri gibi ve ayva tuyu dediklerımızı kalınlaştırma durumu var. O yüzden yüzde asla alex e gitmemek lazım.

Sen buz lazere bir kez gırmıssın, bence onda da kadın ıyı yapmamış. Çünkü gerçekten kıllar dökülüyor.ısıyı düşük vermıstır belki.

Alex beyaz ten ve siyah kil icin
Kil kalin siyah ama ten esmerse hicbirise yaramaz
Cene biyiga 4 seans ucretli 2 seans kontrol ( dokulme olmadigi icin) girdim ve bitti kaktus gibiydi sakallarim tende pamuk rengi

Ilk iki seans dokulme olmadi 1 haftada sonrada dokuldekleri gibi ciktilar 15 gun arayla yapildi ve bitti

Koltukaltinada alex yaptiriyorum cok inceler renkleride cok koyu degil 2-3 tane kaldi tuy gibiler

Buz lazer biraz farkli ten rengi kil rengi onemli degil diodeun az gelismisi alex kullanilamayacak onlar icin uygun basari orani daha az

Bende genital bölgede ağda yaptiriyordum 3 kere falan gittim ve burasini okuduktan sonra şoke oldum cünkü iyice düsündükten sonra fark ettim benim gittigim yerde yeni agda kullanmiyor. Agda hep makinanin icinde socak bekliyor ve sadece bir spatula kullanip onu her defasinda agdanin icine batiriyor.. ay simdi cok korktum cidden hastalik kaptim diye eyvahlar olsun :KK43::KK43:

Kiz spatulayi degisse neolur agda ayni agda o koca kutulari 10-15 kisiye tum vucutta kullanir kasa biyiga yanagada suruyolar

Illa agda istiyosaniz kartus alip kendiniz yapin
Eski agdalardanda yapbilirsiniz seker limonla

Benim tek bildiğim lazerle alakalı toplam anlaşma yapılmaz.
Çünkü 1500 3000 bin gibi ücretler aşırı az.
Zaten bitmesin bir kere daha paket alınsın diye az atıyorlar.
Seans başı ücret anlaşması en mantıklısı ve ben 5 sene önce tüm vücut 400 e anlaşmıştım seans olarak.
8 seansta bitti.
5 sene önce 3 bin küsür tutmuş, o sebeple yok bitene kadar paketleri yok 6 seans bin tl falan inanmayın.

Kiz spatulayi degisse neolur agda ayni agda o koca kutulari 10-15 kisiye tum vucutta kullanir kasa biyiga yanagada suruyolar

Illa agda istiyosaniz kartus alip kendiniz yapin
Eski agdalardanda yapbilirsiniz seker limonla
İşte bende onu diyorum yani her batirisinda yeni spatula kullanmiyor.. vücutuma degen sparulayi her defasinda agdaya batiriyor geri.. bööhhh midem bulandi iiii kim bilir kimlerin nelerini yapti igrenc ya :kusmuk:ben evde agda yapiyorum bacaklarima o kartus agda ile ama genital bölgeye yapamiyorum hem cesaretim yok ben asagi bölümü yapamiyorum

Alex beyaz ten ve siyah kil icin
Kil kalin siyah ama ten esmerse hicbirise yaramaz
Cene biyiga 4 seans ucretli 2 seans kontrol ( dokulme olmadigi icin) girdim ve bitti kaktus gibiydi sakallarim tende pamuk rengi

Ilk iki seans dokulme olmadi 1 haftada sonrada dokuldekleri gibi ciktilar 15 gun arayla yapildi ve bitti

Koltukaltinada alex yaptiriyorum cok inceler renkleride cok koyu degil 2-3 tane kaldi tuy gibiler

Buz lazer biraz farkli ten rengi kil rengi onemli degil diodeun az gelismisi alex kullanilamayacak onlar icin uygun basari orani daha az

Evet ten rengi de önemli. Soprano Platinıum için epey araştırıp gittim, hangi dalga boylarında atış yapıp vs, o yüzden alex yerine tercıh ettım ama sonuçta henüz seansın başlarındayım ama yıllar önce ıki seans Alex'le gitmiştim. Hepsi geri çıkmıştı. Şu an oldukça memnunum ciddi ciddi yok oldu kıllarım. Neyse benim okuduğum makaleler dalga boyu yüzünden soprano pla. farklı dalga boyu atışları yüzünden daha başarılı olduğu ıle ılgılı ama bakacağız artık.

Sir ağda ise o ağda orada hep duruyor o spatulayi sürekli o adaya batırıyor. Sadece spatulayi değiştirmek yetmez bence
kuaförde ağda olayına biraz uzak olduğumdan tam bilemedim.. o_O öyle bi durumda kesinlikle haklısın sadece spatula değiştirmek yetmez tabii :KK57:

Kuaförde ağda çok çok ters geliyor bana. Bin çeşit hastalık kapar insan başkalarından ve emin olun ağdanın ısısı mikropları öldürecek kadar yüksek değil öyle olsaydı ciltte 3. derece yanıklar olurdu. Ömrümde 1 kez o da acil bir durum için üst dudak aldırmıştım zaten iple almasını istemiştim. Bence hanımlar evde yapılmalı bu kıl tüy meseleleri zaten 2 ayda 1i buluyormuş ben disardakinin 10 dk yapmasindansa evde 3 saate yapmayı tercih ederim

Sana önereyim mi yer. Lazere git ağustos basında 8 seans 1000 lira ( koltuk altı, genital, tüm bacak) anlaştım. Makine de soprano ice platinium. Sektörün en iyi cihazı. Sana özelden cihazı bulabileceğin yerlerin adını atarım, hepsini ara fiyat al.

Vücut için lazere girme sıklığını 6-8 hafta. Yüz için 4 haftaya ayarla. Çünkü kılların büyüme evresı böyle ama turkıye de vücuda bile 4 haftada gırdırıyorlar , kıllar bıtmıyor o yüzden.
Çok sevinirim lütfen yazın özelden.

Ben lazere başlamadan önce düzenli giderdim ağdaya kuaförle konuşmuştum bana özel ağda kutusu açiyordu yani ağda kutusunu alıyordum gitmeden önce haber veriyordum benim ağdayi takiyordu makineye..spatula ne kadar değişse bile defalarca agdanin içine giriyor aynı şey bence

3 sene once tum vucut alex yaptirdim bayagi azalma oldu. Alex in gormedigi sari ince tuylerim icin de dyod kullanildi tamamen biten tuylerim hamilelikle beraber geri geldi resmen :/ eskisi gibi degil tabii ama gene de cikiyor. Tavsiyem hamile kalana kadar kendin hallet kil tuy isini. Sonrasinda mis gibi lazere git.komple kurtul.

Valla hizmeti bedavadan almadığınıza göre söylemek sonuna kadar hakkınız, esas onun yaptığı terbiyesizlik bozulursa bozulsun valla , ama şöyle de birşey var spatula değişse bile yine de eski spatulayla aynı kabın içine giriyor, benim önerim sadece sizin için olan bir kutu satın alın, üzerinde adınız yazsın,siz geldiğinizde onu kullansınlar, bir arkadaşım bu şekilde yapıyor

Merhabalar, düzenli olarak yalnızca kıl tüy işleri için gittiğim bir kuaför var. Hem tüylerim az olduğu için hem de aktif bir cinsel yaşantım olmadığı için gitme sıklığım iki aya kadar çıkabiliyor.

Memnunum kadından. Eli hızlı, kılları kökünden alabiliyor, ekonomik de ama gel gelelim ki her gittiğimde şöyle bir cümle kurmak zorunda kalıyorum. “X teyze o spatulayı bende kullanmasan olur muuu?” Evet diğer kadınların vajinasına değen çubuğu bana da değdirme girişiminde bulunuyor. Ben dikkat etmesem yapıp geçecek yani. Söyleyince de hafif sinirleniyor, bozuluyor gibi oluyor ama gerçekten içim almıyor.

Bu işin doğrusu ne? Kendisinin dikkat etmesi gerekmez mi? Ben söyleyince bozulma lüksü var mı? Kendimi yerine koyuyorum ‘ayy unutmuşum pardon’ falan diye tepki verirdim sanırım. Bir de her seferinde unutması mümkün mü? Kadınla sohbet ediyoruz, okuluma kadar falan hatırlıyor yani. Anlayamadım..

Yani isterse jet hiziyla kelebek etkisiyle yapsin, kadin pis ya pis bir insan.
Ne demek ayni spatula, igrenc:kusmuk:

Rahatsız oluyorsanız neden daha profesyonel bi yere gitmiyorsunuz? Düşününce bile midem bulandı inanın.. Ben kıl tüy için hayatta gitmem kuaföre. Kendim halletmeyi öğrendim. Sizde ya değiştirin yada kendiniz halletmeye çalışın bence. Dalgınlıgınıza gelse elin şeyine değmiş spatulayı kullanacak yani. :KK43:
Spatulayı değiştirse yine hijyenik olmuyor ki. O spatula her devasında ağda kavanozunun içine dalıyor neticede. En hijyeniği kendi ağdanı ve spatulanı yanında götürmek.

Merhabalar, düzenli olarak yalnızca kıl tüy işleri için gittiğim bir kuaför var. Hem tüylerim az olduğu için hem de aktif bir cinsel yaşantım olmadığı için gitme sıklığım iki aya kadar çıkabiliyor.

Memnunum kadından. Eli hızlı, kılları kökünden alabiliyor, ekonomik de ama gel gelelim ki her gittiğimde şöyle bir cümle kurmak zorunda kalıyorum. “X teyze o spatulayı bende kullanmasan olur muuu?” Evet diğer kadınların vajinasına değen çubuğu bana da değdirme girişiminde bulunuyor. Ben dikkat etmesem yapıp geçecek yani. Söyleyince de hafif sinirleniyor, bozuluyor gibi oluyor ama gerçekten içim almıyor.

Bu işin doğrusu ne? Kendisinin dikkat etmesi gerekmez mi? Ben söyleyince bozulma lüksü var mı? Kendimi yerine koyuyorum ‘ayy unutmuşum pardon’ falan diye tepki verirdim sanırım. Bir de her seferinde unutması mümkün mü? Kadınla sohbet ediyoruz, okuluma kadar falan hatırlıyor yani. Anlayamadım..

İyi de vajinana sürdüğü spatulayi zaten kalan ağdanın içine sürüyor ha spatula sürmüş ha aynı agdayi kullanmış aynı şey

en iyisini yapıyorsunuz
benim hiçbir cinsel deneyimim olmadı 2012 den beridir aynı kuaföre gidiyorum
ve 3 yıl önce nasıl olduysa oradan olduğunu tahmin ettiğim sivilce geldi
ve 3-5 ayda bir çıkıyor 3 yıldır ha belki başka nedeni de vardır bilmiyorum
ama sivilce çıkınca çok acıyor ha geçiyor ama ilk sivilce biraz üstte çıkmıştı özel bölge başlangıcında inan hala izi var çok pişmanım ama olan oldu
dikkat edin en iyisi

Bende aynı işi yapan biri olarak yadırgadım ne yalan söyliyim ben aynı müşteride bile bazen iki sparula kullanıyorum bıyık bile alırken her müşteriye ayrı spatula kullanıyorum bu kadın biraz cimri heralde :( hiç hijyenik değil hoşş ağdadanında nekadar hijyenik olduğu tartışılır vücuttan vücuda deyiyo aynı konserve onlarca insana kullanılıyo bitene kadar ama bu başka bişey:(

Kabul edilebilir bir durum değil maalesef. Farklı yerler deneyebilirsiniz.

Bende aynı işi yapan biri olarak yadırgadım ne yalan söyliyim ben aynı müşteride bile bazen iki sparula kullanıyorum bıyık bile alırken her müşteriye ayrı spatula kullanıyorum bu kadın biraz cimri heralde :KK43: hiç hijyenik değil hoşş ağdadanında nekadar hijyenik olduğu tartışılır vücuttan vücuda deyiyo aynı konserve onlarca insana kullanılıyo bitene kadar ama bu başka bişey:KK43:
Agdada her seferinde farkli spatula kullsnilirsa o agda pislenmezki.. cunku hep temiz spatula girmis oluyo. Agdanin kendisine bisey olmuyo

Agdada her seferinde farkli spatula kullsnilirsa o agda pislenmezki.. cunku hep temiz spatula girmis oluyo. Agdanin kendisine bisey olmuyo
Agda kültürüm pek yok ama genital için bir defa spatulayı daldırıp tamamını sürecek kadar malzeme alıp bir daha aynı spatulayı batırmıyordur mu diyorsunuz :)

Back
X