- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
neden bir acar bir kapar : cunku , aldattıgı kişi onu terk etmiştir, içine yediremez. yada birlikte olduguu kızıdan hevesini almış sonrada eskisyue döneyim boşta kalmayayım demiştir. yada yeni sevgili de onu terk etti eskisi daha iyiydi du bakalım zarf atsam kabul edecek mi ? demiştir.Erkekler hem terkettiği hem aldattığı kadını niye whatsaptan bi engelleyip açar?ki bende engelli.ego tatmini mi yapmak istiyor?benim yazacağımı mı düşünüyor bunca şeye rağmen ...
Unut diyeceksiniz belki ama kolay unutulmuyor yaşanmışlıklar ..ve içimde tazeyken hala yara...merak işte basit bi merak...
Bu arada bi kac kez aradı acmadım ve bi kac mesaj attı şuyun büyün kalmış bende gibisinden...
Yazıp rahatlamak istiyorum tüm kinimi ...sayfalar yetmez
Ne gibi ...hiçbişey yazmıyorum bende zaten engelli de o engeli açmıştı kapamış tekrar ...asla da EGO'sunu tatmin etmem ..sürünsünSaçma sapan mesaj yazıp adamın egosunu tatmin etme!
Bende hep engelli zaten hiç açmAm..catlasın kudursun inşallah :)sen muhattap olmadıkca kudururu catlar patlar sende oyke yap muhattap olma egosunu tatmın etmesıne musade etme sen engelle bırsey yazmadan
Aynen canım çok haklısın , geri dçnmeyeceğm ama onun dönüşünü de göreyim ..o muhteşem dönüşünüCanım benim hatirliyorum eski konularini benzer seylerdi yasadiklarimiz. Aldatan erkekle olmaz. Bak olmayacak demek baştan vazgeçiştir, ama olmadi demek emek dolu bir bitiş. Baştan vazgecmedin emek verdin ve bitti. Artik arkana bakma. Guvensizlik yasaman cok normal ben kimseye asik olamayacagimi dusunuyorum mesela. Ama biriyle mutsuz olmak yalnizliktan daha iyi degil. Sakin geri donme yazma. Baska kadin yoktur yokluyordur
Bence ona karşı hala zaafiniz var fazla dayanamaz gibi geldiniz bana..Erkekler hem terkettiği hem aldattığı kadını niye whatsaptan bi engelleyip açar?ki bende engelli.ego tatmini mi yapmak istiyor?benim yazacağımı mı düşünüyor bunca şeye rağmen ...
Unut diyeceksiniz belki ama kolay unutulmuyor yaşanmışlıklar ..ve içimde tazeyken hala yara...merak işte basit bi merak...
Bu arada bi kac kez aradı acmadım ve bi kac mesaj attı şuyun büyün kalmış bende gibisinden...
Yazıp rahatlamak istiyorum tüm kinimi ...sayfalar yetmez
Zaaf demeyelimde unutmaya çalışıyorum yaptıklarını affetmeyeceğim kesin.bitti ondan bana bişey olmaz kime olursa olsunBence
Bence ona karşı hala zaafiniz var fazla dayanamaz gibi geldiniz bana..
Muhtemelen öyledir son kozlarını bitirdi yapabileceği bişey Yok ...sevdiğini biliyorum sevgim bitmiyor demişti ama öyle bi arkamdan vurdu Kİ pişmanlığını görmeyi çok isterim eğer hala adalet ,karma varsa....Öyle bir unutursun ki!!! Bu bir süreç. Yeni ayrıldığınız için duyguların daha bitmemiş ve hala ona karşı zaafın olabilir ama bir müddet sonra gerçekten bu sıkıntından eser kalmayacak.
O insanda senin gibidir az çok. Ayrısınız ama duygularınız tam bitmemiş ikinizin de. Öyle görünüyor anlatıklarında yola çıkarsak.
Eski e.arkadaşında son kozlarını döküyor ortaya engelini falan kaldırarak. Arada duyguları depreşiyordur. Eski anılarınız aklına geliyordur.
Evet asla güvenmemHiç güvenme en ona. Elimin altında kalsın diye engeli kaldırıp sana ışık yakmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?