- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.045
- 598
- 35
Nerde yaziyor??Devlet Personel başkanlığının görüş bildiren yazısı var yanılmışım doğum izni verilmiyomuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yaziyor??Devlet Personel başkanlığının görüş bildiren yazısı var yanılmışım doğum izni verilmiyomuş
O genelge ücretsiz izinle ilgili sanırım.Nerde yaziyor??
Kanun farklı degıl. dogum ıznı anneye verılır, dogumdakı yıpranma payı goz onune alınarak verılır. Ölü ya da sag ogum yapması farketmez.başın sağolsun öncelikle.
Bebek olmadığı için size uygulanan kanun farklıdır muhtemelen.
Tam 8+8 değildir mantıken.
Amirin öyle dediyse haybeye atmamıştır kafasından.
Esim konuşacak amirimle. Tam emin de değilim. olu dogum yapan devlet memura izin hakki nasil bilmiyorum benim gibi yasayip kaç gün izin kullanmistir??
Bana 56+56 gün rapor verdi doktor iyilesirse 2 ay sonrada başlayabilirsin demisti amirim 56+56 olmaz sadece 56 gün dediydi eşime ben sizi ariycam dedi bekliyoruz ses cikmadi.. Arkadaş 103 gün dedi bilmiyorum ücretsiz izine cikmayi da düşünmüyorum iyileştikten sora yapabileceğimiz çok şey var baslamayi düşünmüyorum.ben 16 haftalık ölü dogum yaptım
bana 20 gun rapor vermıslerdı
sızınkı dogum zamanı neredeyse
tam ıznını kullanman gerekır sanıyorum
su sıgrota bılmem nesını arasana telefonla sorsan sana net bılgı verırler
erken baslamak ıstemıyorsun sanıyorumBana 56+56 gün rapor verdi doktor iyilesirse 2 ay sonrada başlayabilirsin demisti amirim 56+56 olmaz sadece 56 gün dediydi eşime ben sizi ariycam dedi bekliyoruz ses cikmadi.. Arkadaş 103 gün dedi bilmiyorum ücretsiz izine cikmayi da düşünmüyorum iyileştikten sora yapabileceğimiz çok şey var baslamayi düşünmüyorum.
Ücretsiz izin almayi düşünmedim bebeğim olsaydi tabi alirdim doğum izini 3.5 ay (103) kullanirim insallahevet canım doğum gerçekleşti o izne hak kazandın 2 yıl ücretsize gitti aklım onu alamazsın ama
Amin saol.erken baslamak ıstemıyorsun sanıyorum
buarada basınız sagolsun
gereklı testlerle ılgılımı yapacagımız seyler var dedın bılmıyorum ama dılerım bundan sonrası nasıl desem rabbım bunu unutturacak acılar vermesın sana
Şöyleki, önceden kanun gereği, doğum öncesi kullanılmayan/kullanılamayan izinler, doğum sonrasına eklenemiyordu. Sonradan torba yasayla yapılan değişiklik ile, doğum öncesi kullanılamayan izinler doğum sonrasına eklenmeye başladı. Amiriniz bu sebeple 56 gün diyor olabilir ki zaten doktorunuz 56+56 diye hazırlamış raporunuzu. Bunun dışında amirinizin gel başla demesi hukuken mümkün değil. Keza, bu süreler içerisinde çalışmak yasak, tercihe bağlı bir durum değil.Bana 56+56 gün rapor verdi doktor iyilesirse 2 ay sonrada başlayabilirsin demisti amirim 56+56 olmaz sadece 56 gün dediydi eşime ben sizi ariycam dedi bekliyoruz ses cikmadi.. Arkadaş 103 gün dedi bilmiyorum ücretsiz izine cikmayi da düşünmüyorum iyileştikten sora yapabileceğimiz çok şey var baslamayi düşünmüyorum.
amırın demesıyle olmuyo o ısler. Doktor vermıs zaten sana raporu.Bana 56+56 gün rapor verdi doktor iyilesirse 2 ay sonrada başlayabilirsin demisti amirim 56+56 olmaz sadece 56 gün dediydi eşime ben sizi ariycam dedi bekliyoruz ses cikmadi.. Arkadaş 103 gün dedi bilmiyorum ücretsiz izine cikmayi da düşünmüyorum iyileştikten sora yapabileceğimiz çok şey var baslamayi düşünmüyorum.
Ben onu düşünmüyorum ayliksiz ve sut izinleri sadece doğum izinleri kaç gün suresi onu bilmek istedim.. Benim gibi olan varmi öğrenmek istedimÖlü doğum yapmanın izin süresine bir etkisi yok. Sadece süt izni yok, aylıksız izin yok...
aynen zaten calısmadıgı sure ıcın devlet maas verıcek. 32. haftada olsaydı doktorun rapor yazmasına bıle gerek yoktu dırek 16 hafta ızınlı olucaktı ama 32 haftadan once olunce doktor raporda belırtmıs sureyıŞöyleki, önceden kanun gereği, doğum öncesi kullanılmayan/kullanılamayan izinler, doğum sonrasına eklenemiyordu. Sonradan torba yasayla yapılan değişiklik ile, doğum öncesi kullanılamayan izinler doğum sonrasına eklenmeye başladı. Amiriniz bu sebeple 56 gün diyor olabilir ki zaten doktorunuz 56+56 diye hazırlamış raporunuzu. Bunun dışında amirinizin gel başla demesi hukuken mümkün değil. Keza, bu süreler içerisinde çalışmak yasak, tercihe bağlı bir durum değil.
Başınız sağ olsun, Rabbim bu günlerinizi aratmasın hiç bir zaman...
Amirim öyle demiş eşime olu doguna yaptigi icinvsadece 56 gün demiş ama raporda 56+56 gün yazıyor yani 30 ağustosta izin suresi basladiginda 21 aralikta ise baslanabilirdi (56+56=112gun) ama 103 gün dediler bana böylece 14 aralik diye hesapladim bilemedim.amırın demesıyle olmuyo o ısler. Doktor vermıs zaten sana raporu.