Can Sıkıntısı

_rikkat

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
136
138
18
28
Kizlar merhaba Esim ise gittikten sonra evde tek kaliyorum bir bebegim var inanilmaz canim sıkılıyor havalar soguk bi yere de gidemiyorum bazen agliycak duruma geliyorum ne yapabilirim yada benimle ayni durumda olanlar sizler napiyosunuz

Diziye basla yerli yabanci kitap oku belgesel.izle yemek kurabiye pasta corek yapabilirsin olmadi evde bir hobi elinin yatkin.oldugu birşeyler yapabilirsin bunu satadabilirsin zamanla ne bilim nikah sekeri vb vb care çözüm cok once.kendinin iyi olduğunu aklindan cikarma sen iyisin cok.iyisin evin tadini cikar

Alışveriş merkezine filan gidebilirsiniz yakında varsa, ille dışarısı soğuk diye düşünüyorsanız bebeğinizde küçükse tv/film gibi bir alternatif düşünebilirsiniz kendiniz için. Aslında kendinize güzel bir keyif ortamı oluşturduktan sonra evde de gayet güzel takılınabilir bence.

Bebek olduğu için yakinlarda kapalı bir yere, AVM ye gidip dolasip bi cay icebilirsiniz, yani bebek çikabilecek gibiyse alip onu cikin uygun kosullarda, evde tikılı kalmak moral bozuyor cidden.

Kizlar merhaba Esim ise gittikten sonra evde tek kaliyorum bir bebegim var inanilmaz canim sıkılıyor havalar soguk bi yere de gidemiyorum bazen agliycak duruma geliyorum ne yapabilirim yada benimle ayni durumda olanlar sizler napiyosunuz
Kitap okuyun kesinlikle.
Kendinize netten dizi bulun onu takip edin.
Elişi seviyorsanız yapın.
Bakım yapın kendinize.
Kek kurabiye pasta deneyin.
Bebeği giydirip kısa yürüyüşlere çıkın, mini bir market turu, park turu.
Dinlenin bir de

İzlenecek çok güzel filmler var onları izleyin, kitap okuyun, hobi edinin kendinize, çocuk gelişimi üzerine videolar izleyin mesela hava yağışlı olmadigi sürece hergün dışarı çıkıp yürüyüş yapabilirsiniz bebek arabasıyla.

Hava soğuk demeden kendimi dışarı atıyorum.
İyice giyiniyorum.

Bi insanın tek başınayken nasıl cani sıkılabilir
Biri beni ellemesin sağlığım yerimde olsun ben senelerce evde oturabilirim ..
Zamanın önemi kalmadı zaten
Bakıyorum sabah
Bakıyorum akşam..
Tek başıma huzurla film izlemek ,bir şeyler okumak, müzik dinlemek, hayal kurmak beni o saçma sapan avm lerden daha çok eglendiriyor açıkçası ..

+1

Tv karşında üstüne battaniye atip şekerleme yapmak yerine evde kendi çapınızda spor bile yapabilirsiniz söylenenler dışında.

Ben şuan hamileyim spora gidiyodum bıraktım şimdi sıkılıyorum ben de eskisi gibi kitaplara döndüm TV de sinema izliyorum , internetten hamilelik için pilates yoga videoları açıp onlarla birlikte yapıyorum,geçenlerde de pazardan çok hoş bi kumaş gördüm gaza geldim kendime elbise dikiyorum çok basit yöntemlerle yani söylemek istediğim kendinize hobi edinin zaman geçiyor hem de ortaya bişey çıkıyo bu benim ilk deneyimim ve gayet başarılı gittigimi düşünüyorum

Oturdugum yere avm coook uzak kitap okumak mantikli evet diger soylediklerinizde cok mantikli :) bu aralar biraz rahatsizim sanirim ondan boyle

Oturdugum yere avm coook uzak kitap okumak mantikli evet diger soylediklerinizde cok mantikli :) bu aralar biraz rahatsizim sanirim ondan boyle

Kendi kendinize yabancı dizi izleyin derim
Bence kek börek yapmayın :)
Sonra onlar el mecbur yenecek kilolar gelecek
Yoga öğrenin youtube den ..

Offf cocuk olmadan önce bende böyleydim
Cok özlüyorum bazen o günlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…