Kitap okuyun kesinlikle.Kizlar merhaba Esim ise gittikten sonra evde tek kaliyorum bir bebegim var inanilmaz canim sıkılıyor havalar soguk bi yere de gidemiyorum bazen agliycak duruma geliyorum ne yapabilirim yada benimle ayni durumda olanlar sizler napiyosunuz
Bi insanın tek başınayken nasıl cani sıkılabilir
Biri beni ellemesin sağlığım yerimde olsun ben senelerce evde oturabilirim ..
Zamanın önemi kalmadı zaten
Bakıyorum sabah
Bakıyorum akşam..
Tek başıma huzurla film izlemek ,bir şeyler okumak, müzik dinlemek, hayal kurmak beni o saçma sapan avm lerden daha çok eglendiriyor açıkçası ..
Ben şuan hamileyim spora gidiyodum bıraktım şimdi sıkılıyorum ben de eskisi gibi kitaplara döndüm TV de sinema izliyorum , internetten hamilelik için pilates yoga videoları açıp onlarla birlikte yapıyorum,geçenlerde de pazardan çok hoş bi kumaş gördüm gaza geldim kendime elbise dikiyorum çok basit yöntemlerle yani söylemek istediğim kendinize hobi edinin zaman geçiyor hem de ortaya bişey çıkıyo bu benim ilk deneyimim ve gayet başarılı gittigimi düşünüyorumKizlar merhaba Esim ise gittikten sonra evde tek kaliyorum bir bebegim var inanilmaz canim sıkılıyor havalar soguk bi yere de gidemiyorum bazen agliycak duruma geliyorum ne yapabilirim yada benimle ayni durumda olanlar sizler napiyosunuz
Oturdugum yere avm coook uzak kitap okumak mantikli evet diger soylediklerinizde cok mantikli :) bu aralar biraz rahatsizim sanirim ondan boyle
Offf cocuk olmadan önce bende böyleydimBi insanın tek başınayken nasıl cani sıkılabilir
Biri beni ellemesin sağlığım yerimde olsun ben senelerce evde oturabilirim ..
Zamanın önemi kalmadı zaten
Bakıyorum sabah
Bakıyorum akşam..
Tek başıma huzurla film izlemek ,bir şeyler okumak, müzik dinlemek, hayal kurmak beni o saçma sapan avm lerden daha çok eglendiriyor açıkçası ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?