Şöyle düşünsen; tanışmanız yakınken daha çok üzerine düşmesi gerekmez mi?
Mesela o da bilmiyor,tanımıyor seni di mi?
Erkek arkadaşın var mı,nasıl bir ailen var,neyi seversin,neyi sevmezsin vs...
Bunları tam öğrenme zamanı değil mi?
tamam sizi erkekler daha çok sevsin o zaman . bu kızın istediği bu değil demek . o istediği erkeği elde etmek istiyor . onu isteyenle yetinmek değil demek ki
ahh ne kadar haklısın canım gonul dınlemıyor kı senı sen sadece dınletmeye calısıyorsunevet cıkıp gezmek istiyorum ama ne bilim hafta içi cok yoruldum dıye esortmanlarımla butun gun evde gezdım sonra derken bilgisayarımı elıme aldım ve bole oldu. yorumun cok ıyı geldı bana diğer arkadaslarda sağolsun ama kendımı daha kotu hıssettım sankı zorla benı sev dıye adamı zorluyormusum gıbı yazmıslar (
ahh ne kadar haklısın canım gonul dınlemıyor kı senı sen sadece dınletmeye calısıyorsunevet cıkıp gezmek istiyorum ama ne bilim hafta içi cok yoruldum dıye esortmanlarımla butun gun evde gezdım sonra derken bilgisayarımı elıme aldım ve bole oldu. yorumun cok ıyı geldı bana diğer arkadaslarda sağolsun ama kendımı daha kotu hıssettım sankı zorla benı sev dıye adamı zorluyormusum gıbı yazmıslar (
Yooook benim için söyleyebilirsiniz inanın üzerime alınırım hiç de bundan rahatsız olmam.
Aynen dediğiniz gibi hayat boyu darbe aldım bu yaşıma kadar,şimdi bunların acısını çıkarmak ve daha fazla üzülmemek için kestirip atarım aslında.
Teşhisiniz çok doğru.
Çünkü inanın öğrendim ki; hayat acabalarla geçemeyecek kadar çok kısa.
Sevelim,sevilelim gerisi boş.
Sevilmiyorsak da boşverelim.
Erkek de çok bana,ona da kadın çok.
off ama ben artık ılgısını cekmek ıstıyorum ıste
arkadaşım sen duymak istediklerini duyamadığın için mi üzülüyorsun...
ben anlamadım şimdi yada teselli bulmak içinmi açtın konuyu....
kusura bakma ama kimse senin duymak istediklerini söylemez ki...herkes objektif bakar ve doğruyu yanlışı belirtir....
biz senin üzülmeni istemediğimiz için yaptığının yanlış olduğunu ve fazla hayale kapılmaman gerektiğini söylüyoruz....çünkü tek taraflı ilişkiler herzaman hüsranla biter....
yanlış anlama ama aman canım sakın vazgeçme devam et diyemem...benim gördüğüm bu, ve fikrim de bu...sen nasıl yapmak istersen yap....gerisine karışmayız..bizimki sadece tavsiye..sen bilirsin...
ama içimden bi ses, DİĞER ARKADAŞLAR dediğin bizler haklı çıkacakmışız gibi geliyor....
mesele bu kadar basıtmı yanı bır suru erkek var olmadı o oda olmadı diğeri mi?
herkesin düşüncesi farklı işte . senle ilgilenmiyor seni istemiyor pat küt ne oluyoruz ya . okudum güldüm yani . ee istemiyorsa istemiyor kız içini dökmüş yani burda . sanki sen sürekli adamın peşinde dolanıyorsun . bence etkileyebilirsin . bir kadın istedikten sonra her erkeği etkileyebilir . ama kendine güven ve moralini yükselt . başka şeylerle uğraş . dediğim gibi güzel fotolarını koy bildirimler yap . saçını başını değiştir güvenin gelsin . olmayacak birşey değil . ama demiyorum ki ona umut bağla . bağlama tabi hayatına bak ama oda dursun orda silmene gerek yok . hem silersen bu sefer bana yoğun duyguları var demek karşılık vermedim diye trip attı der bu sefer daha çok belli edersin hoşlandığını .bu sefer komik duruma düşersin .
Bak canım bunu sanaldan yapamazsın.
O yüzden daha önce de söyledim,takıldığı yerlere uğra,sıcacık gülümsemenle...
Olmadı şubesine uğra bir iş sor yine gülümsemeyi unutma.
Sanalla başlamaz,zaten insan gözgöze gelip de o elektiriği almadan başlaması komik olur di mi?
Sen git onun şubesine bir şeyler bahane ederek.
herkesin düşüncesi farklı işte . senle ilgilenmiyor seni istemiyor pat küt ne oluyoruz ya . okudum güldüm yani . ee istemiyorsa istemiyor kız içini dökmüş yani burda . sanki sen sürekli adamın peşinde dolanıyorsun . bence etkileyebilirsin . bir kadın istedikten sonra her erkeği etkileyebilir . ama kendine güven ve moralini yükselt . başka şeylerle uğraş . dediğim gibi güzel fotolarını koy bildirimler yap . saçını başını değiştir güvenin gelsin . olmayacak birşey değil . ama demiyorum ki ona umut bağla . bağlama tabi hayatına bak ama oda dursun orda silmene gerek yok . hem silersen bu sefer bana yoğun duyguları var demek karşılık vermedim diye trip attı der bu sefer daha çok belli edersin hoşlandığını .bu sefer komik duruma düşersin .
canım ben o haklı cıksın bu cıkın demıyorum kı ben sadece onunla yakınlasmak ıstıyorum ve sızlerden yardım ıstıyotrum hepsı bu
kusura bakmayın ama siz konuyu baştan bir daha okuyun isterseniz...
konu sahibi içini dökmek için değil, tavsiye almak için açmış konuyu...
cümlenin sonunu iyi okuyun, bi akıl verin diyor...içimi döktüm sadece okuyun ve destek olun demiyor...
ayrıca yorumlarımızda gülünecek bişey göremedim...
cevap vermiyorum hala yazıyorsun . ne oluyor anlamadım . ben katılmadığımı söyledim . sen farklı bir yorum yaptın . tamam sana göre öle bana göre böle uzatmaya gerek yok . akıl verin diyor evet takdik istiyor ne var bunda . suç mu günah mı ?tamam istemiyor çocuk tamam hayatına baksın . neden uzattınız anlamadım .
cevap vermiyorum hala yazıyorsun . ne oluyor anlamadım . ben katılmadığımı söyledim . sen farklı bir yorum yaptın . tamam sana göre öle bana göre böle uzatmaya gerek yok . akıl verin diyor evet takdik istiyor ne var bunda . suç mu günah mı ?tamam istemiyor çocuk tamam hayatına baksın . neden uzattınız anlamadım .
uzatan bizmiyiz senmi? bi daha düşün istersen...cevap vermiyorum diyorsun fakat yorumlarımıza ilk eleştiriyi sen yaptın hatırlarsan...
o yüzden gelmedi mi konu buralara...hayret bişey.....
neyse sen olumlu tavsiyelerine devam et, sorun bizde zaten polyanna gibi yaklaşmadığımız için meseleye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?