eğer o da sizden hoşlansaydı illa ki face görüşmelerini fırsat bilir ve hemen telefon numaranızı isterdi...
demekki hoşlantınız karşılıklı değil...yanındaki kızın da sevgilisi olması ihtimali yüksek...
bence yol yakınken pek hayal kurmayın üzülürsünüz..
Artı; sevgilisi olmasa bile adamın kendine ait hayatı ve planları var.
Maalesef ki bunların arasında sen yoksun.
Sen de çık arkadaşlarınla dışarı,kafanı boşalt bence.
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya pes . ben burda bazı konular görüyorum çok şaşırıyorum . hemen kestir at hemen ayrıl boşan hemen bitir . hani bitirmek öle kolay değil belliki arkadaşın duyguları yoğun .
neyse arkadaşım bence sen üstüne gitme . bırak kalsın facede . yeni fotolar ekle . gez dolaş bildirimler yap ... süslen püslen fotolar çek .belli olmaz yani çok umutlanma ama yinede kestirip atma .
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya pes . ben burda bazı konular görüyorum çok şaşırıyorum . hemen kestir at hemen ayrıl boşan hemen bitir . hani bitirmek öle kolay değil belliki arkadaşın duyguları yoğun .
neyse arkadaşım bence sen üstüne gitme . bırak kalsın facede . yeni fotolar ekle . gez dolaş bildirimler yap ... süslen püslen fotolar çek .belli olmaz yani çok umutlanma ama yinede kestirip atma .
İşin komiği; ben aynen dediğimi de yaptım.
Hatta telefonlarına çıkmadım,mecburi görüşmelerde kısa cevaplarla geçiştirdim.
Bir de faceden sildim.
Çok da iyi yapmışım ellerime sağlık derim hep aklıma geldiğinde.
olması gereken de budur zaten....
birine zorla hoşlandıramazsın ki kendini....
hayır yani niye konu sahibi dururken başkası savunmaya geçiyor...
ne yapalım yani, aman bırakma peşini dakika dakika takip et faceten elbet birgün bıkıp senin olacaktır mı diyelim..
benim fikrim bu...ben olsam konu sahibine tavsiyem boş hayal kurma ve üzülme canım...olacağı varsa zaten olurdu...sonuçta hiç adım atılmamış olsa bi dene bakalım derdim, ama sen zaten adım atmışsın faceten epey görüşmüşsün..ama karşı taraf demekki hoşlanmıyor yada sevgilisi var..yol yakınken bırak ki üzülme diyorum..karar senin tabi...
olayı nasıl anlıyorsunuz hayret bişey...
konu sahibi kendi söylüyor ne zamandır görüşüyoruz ama tık yok diye...
duyguların tek taraflı yaşanması sadece o kişiyi üzer...diğeri gününü gün ederken, öteki faceten fotolara bakar durur içi acır...biz ona üzülmemesi için yol yakınken vazgeç diyoruz...sizde sanki yuvanı yık demişiz gibi yorum yazıyorsunuz...
konu sahibi fikir almak için konu açmış bizde fikrimizi belirttik...
sizin fikirlerimize ve yorumlarımıza müdahele etme hakkınız yok...
sizde fikrinizi belirtin geçin, neden yorumumuz eleştiriyorsunuz...tövbe tövbe..
Ben burada birine cevap verirken kendi yerime koyarak düşünürüm.
Açıkçası benim hoşlandığım adam bana bir adım atımıyorsa,üstüne de kendi arkadaşlarınla gezip tozup fotolar ekliyorsa demek ki adamın aklına bile gelmiyorum ki derim.
Elbette üzülürüm ama umutlanmayı kesip kendi hayatıma bakarım.
Size göre kolay olabilir ama ben ileride üzülmemek için bu yolu tercih ederim.
Herkesin hayat görüşü farklı.
Ortada kalan ilişkilerden hiç hoşlanmam ben.
Tarz meselesi.
İşin komiği; ben aynen dediğimi de yaptım.
Hatta telefonlarına çıkmadım,mecburi görüşmelerde kısa cevaplarla geçiştirdim.
Bir de faceden sildim.
Çok da iyi yapmışım ellerime sağlık derim hep aklıma geldiğinde.
solekı arkadasım bız 1 gunluk egıtımde tanıstık ve ondan sonra hem sanalda kaldı belkıde dedıgın gıbı hoslanmıyordur yada tanısmamız yakın dıye ertelıyordur off akfam karısık
Aynen!!
Bir de benim gözümde erkek daha çok sevecek,daha çok arzulayacak arkadaş!
Sürünsün,peşinden koşsun demiyorum da erkek olacak seven taraf.
O zaman ilişki daha mı tatlı oluyor ne?
Konu sahibi arkadaşım,elbet senin daha iyi kısmetlerin bir yerlerde seni bekliyordur,sağlık olsun...
Herşeye haddinden fazla anlam yüklüyorsun sanki...
Bu çocukla arkadaşlığına (yazışmana) da...Kızın bakışına da...
Oysa hayat akıp gidiyor.Herkesin bir çevresi ve sosyal hayatı var.Senin de olmalı.
Sen orada yazdığı 2 kelimeden anlamlar çıkarmaya çabalarken,O arkadaşlarıyla daha fazlasını paylaşıyor.
Bence de çok fazla takılma,çok fazla anlam yükleme derim.
ortada kalan ilişkilerden kimse hoşlanmaz . tarzınızı ben bilemem . ama sanki çocuğu gördünüz de konuşuyorsunuz . yani pat hemen seni istemiyor . belki istemiyor ama ne bileyim daha ılımlı yazabilirsiniz . neyse beni ilgilendirmez zaten . sadece dikkatimi çekti . burdaki çoğu yorumcu pat yapıştırıveriyor. insan soru sorduğuna pişman oluyor . hani görüp anlasanız neyse . ama oda yok . iki satırdan hemen seni istemiyor . hayat görüşümüz farklı kesinlikle . orasını zatan tartışmam bile . kimiside kendi hayatındaki darbelerin acısını burdan çıkarıyor sanki sizin için söylemiyorum genel söylüyorum üstünüze alınmayın .
ortada kalan ilişkilerden kimse hoşlanmaz . tarzınızı ben bilemem . ama sanki çocuğu gördünüz de konuşuyorsunuz . yani pat hemen seni istemiyor . belki istemiyor ama ne bileyim daha ılımlı yazabilirsiniz . neyse beni ilgilendirmez zaten . sadece dikkatimi çekti . burdaki çoğu yorumcu pat yapıştırıveriyor. insan soru sorduğuna pişman oluyor . hani görüp anlasanız neyse . ama oda yok . iki satırdan hemen seni istemiyor . hayat görüşümüz farklı kesinlikle . orasını zatan tartışmam bile . kimiside kendi hayatındaki darbelerin acısını burdan çıkarıyor sanki sizin için söylemiyorum genel söylüyorum üstünüze alınmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?