can sıkıntısı

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Kismetse bu sene üniversiteye gidicem. Dershanenin bitmesiyle evde bunalir oldum küçük bir yerde yasiyorum ve hic arkadaşım yok arkadas edinebilecegim ortamda yok. Baska yerlerde arkadaslarim var ama bazilari bütünleme icin ders calisiyor bi tanesi de calismaya başlamıs. Evde deliriyorum resmen kendimi pasta börek yapmaya verdim iki gündür ondanda biktim napabilirim?? yazi nasıl degerlendirmeli?? evde neler yapiyorsunuz??

evde tek başıma yaptığım en eğlenceli aktivite kitap okumak...
BAYILIYORUM...
Her kitap yeni bir hayat bana göre.
Yeni bir hayatın kapılarını aralamak,
kendi dünyandan sıyrılıp
Yeni heyecanlar, yeni umutlar yaşatıyor bana...
BEN seviyorum, tavsiye ederim...

internet kota sorunun yoksa bol bol flim izle olmadı al izle ama izle yani vakit çok çabuk geçiyor mesela yabancı diziler bir baglandın mı kopamazsın kafanı dağıtırsın bu şekilde.

Gecen senelerde cok okurdum bende bu yil sinav derken hic zamanim olmadi. Hangi kitaplari onerirsiniz??
Neden çalışmayı denemiosun? Hem tecrübe edinmiş olursun...
Calisabilcegim sadece market var ve cok zor bi işmiş calisanlar öyle diyor

kitap oku...
filmler izle
Film onerir misiniz

internet kota sorunun yoksa bol bol flim izle olmadı al izle ama izle yani vakit çok çabuk geçiyor mesela yabancı diziler bir baglandın mı kopamazsın kafanı dağıtırsın bu şekilde.

Kota sorunum yok yabanci dizilerden how i met your mother , big bang theory , carrie diaries , two broke girls ü bitirdim onerdigin dizi varsa baslayayimm

mart menekşeleri
yağmur sonrası
böğürtlen kışı

en son bunları okudum. Güzellerdi. Tavsiye ederim...

polisiye seversen de Tess Gerritsen ve Dan Brown süper...

Resime ilginiz varsa resim yapabilirsiniz
hafif bir müzik ve saatlerce huzur ve sadece siz.....

yok derseniz bir enstruman çalmak için kurslara gidebilirsiniz

Yabancı dilinizi ilerletebilirsiniz...

yine kitap okumak benim en çok tercih ettiğim..

oyun oynayabilirsiniz...
spor yapabilirsiniz..hiç yoksa kulaklıklarınız takıp yürüyebilirsiniz

halk oyunları kursu yada dans öğrenmeye çalışabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…