• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

can sıkıntısı

kendimi ezdrimediğim için hayrı dediğim için sorun yaşıyurm.gerci ben devletteyim hiçbir şey yapamaz bana ama can sıkıyor işteyken
işte millet alıştırıyor sen kendi kurallarına göre oyna işte uyma millete demek istediğim o canım :KK14:tabiki başta can sıkıyor ama böyle böyle oturuyor iş ilişkileri

işte millet alıştırıyor sen kendi kurallarına göre oyna işte uyma millete demek istediğim o canım :KK14:tabiki başta can sıkıyor ama böyle böyle oturuyor iş ilişkileri
aynen canım haklısın.ben taviz vermeyecem bakalım nereye kadar devam edecek tavırları

11yıllık sevgilimle evlendim ve onun tercihlerini yparak bu şehre gelmesine ne yazıkki ben neden oldum.o yuzden o nrde ben orda:)

madem 11 yıllık sevgilindi o zaman mutlu olmayı tercih edin mızmızlanmayı bırakın

bende 5 aylık evliyim. aynı şekilde hiç bilmediğim bi yere geldim kültürüne yabancıyım insanlarına yabancıyım. ne bir komşum var ne bi arkadaş çevremiz. ama eşim için katlanıyorum katlanmak zorundayım. burdan gideceğimiz günü iple çekiyorum. umarım sizde en kısa zamanda istediğiniz yerde eşinizle mutlu mesut yaşarsınız

bende 5 aylık evliyim. aynı şekilde hiç bilmediğim bi yere geldim kültürüne yabancıyım insanlarına yabancıyım. ne bir komşum var ne bi arkadaş çevremiz. ama eşim için katlanıyorum katlanmak zorundayım. burdan gideceğimiz günü iple çekiyorum. umarım sizde en kısa zamanda istediğiniz yerde eşinizle mutlu mesut yaşarsınız
Bnde burdan gitmeyi iple cekyrm.bnm bi kaç arkadşm oldu ama gecen seneki gbi deil tabi ki ortamım.umarım sennde arkdşn olur zmn gecıreblcegın

Back
X