can teyzem kaynana ve eş üçlüsü

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.131
4.597
398
kızlar icime dert oldu teyzem annemlere geldi bu aksam yatıya bi kac gezicekler oturup sohpet ederken enistemden dert yandı

kaynatası öldü kaynanan baska bi sehirde enistemde teyzemde ara ara gittiler yanlız kalmasın diye ama kıs geldi kaynanna gelmem ben evimden cıkmam diyomus
enistemde bırakamıyo hatta bende buraya yerlescem diyomus

bu arada 4 saatlik baska bi sehir yani
teyzeme sürekli gelip gidersin demis teyzemin 3 cocugu var tamam buyuk cocukları ama bekar yani enistem banane artık sizimi düsüncem demis kuzenim baya kavga etmis babasıyla
adama o kadar baktım bunlarımı hakettim diyo teyzem
adam resmem sizi bırakıp orda yasıcama getirmis anam yasadıgı sürece ordayım demis teyzem düzenim bozuldu diyo

hatta kaynana gazlamıs heralde düne kadar agzıma bakan adam simdi eserekli olmus diyo

ben dedim teyze dicegin tek cümle benden medet umma ama ne olursa olsun kuzenler resmen babasız kalcak adam ölmedi ama anam da anam diye geziyomus ortalıkta ben cok gaz verdim ama annem hep gözüyle durttu

sizce böyle adama ne yapmak lazım teyzeme okutuyum burayı

Enişte tek çocuk mu? Teyzenin çocukları küçük mü? Özlerler mi babayı? Bence yol verin gitsin :)

Enişte tek çocuk mu? Teyzenin çocukları küçük mü? Özlerler mi babayı? Bence yol verin gitsin :)
tam tersi enistem 4 kardes 2 kız 2 erkek ama hep enistemden giderdi para yardımı eve bisey alıncak hep teyzemlerden giderdi cocuklar buyuk ama ne olursa olsun bi anda sırf annesi icin insan karsını cocuklarını nasıl bırakır teyzem gözü yaslı anlatıyo icim hem acıdı hemde sinir oldum teyzemde ne yavas kadındır yani ben gibi cacaroz da degil yazık

Tamam işte çeksin gitsin Teyzenin yükü azalır ben olsam hiç düşünmem. Teyzen de genç kızın değil sonuçta üzülecek bir şey YÖK bence

beni gene kızdırıyosunuz ya anlamanızmı kıt sızın

kocanızın babası öldü kaynana basınıza kaldı kendi evinden de cıkmıyo baska sehirde 4 5 saatlik mesafe simdi ogluda yanında duruyo anamı bırakmam diyo teyzem bu yasta kocası varken resmen dul kalcak okeyyy

Giderse gitsin ya. Coluk cocuk eldem avuctan cikmis anlasilan. Emekli eniste sanirim. Teyzem kafasini dinler guzelce. İnan 29 yasindayim. Birkac yillik evliyim. Ben bile bazen diyorum gitse de kafami dinlesem. Benimki dese anneme gidiyorum. Yurusun gitsin. Her gun bana huzur kaciracagina ya da benim duzenimi bozup oraya buraya cekistirecegine, onun duzeni bozulsun. Teyzen dert etmesin. Eniste gidince daha rahat eder.
Simdi enisteye uysa kv yanina yerlesse. Boşa yerlesilmeyecek oraya degil mi. Elbette teyzenden beklentiler olacak. Bosver. Yerinden yurdundan oynamasin. Kimseye de hizmetci olmasin. Giden gitsin. Anası ölünce hangi yüzle dönecek acaba eniste bey... Ya da annesi hasta bakima muhtac olursa hangi yuzle teyzenden medet umacak.. Restine rest desin!

Hakaret etmesen iyiydi. Annesine tabiki bakacak benim babada 2 haftadir memlekette. Teyzenin cocuklatida buyukmus girsinler ise analarina baksinlar. Adam yasli annesini nasil biraksin. Yaslilar hrp oyle sehirde yapamiyorlar. Teyzende dul kaldim diye uzulmssin. Baksin keyfine adam keyfinde aleminde. Dul niye kalsin adam olmemis yaa

teyzemde yavas kadın kız geldi simdi giderse durmak yokki orayı temizle bunu yap sunu yap gelen gidene hizmet sesisdir teyzem cocukları baya enisteme bagırmıs ama eniste iplemiyomus zaten annesi kendi memleketinde eniste nın aklı hep kendi memleketindeymis demekki fırsat bu fırsat dedi

üzüldügüm nokta teyzem o kadar iyi kadındır bi kere daha dedim kocalar valla acınmaz

Bakmak istiyorsa baksın. Teyzenide alıp götürse daha zor olur geride kalan çocuklar için. Enişte demesi lazım kardeşlerim dönüşümlü bakalımmı diye. Bir gitsin tecrübesini kendi edinsin.

2 haftada bir gelmicek ama 4 ayda bi gelcem diyomus sen gelirsin ben gelmem diyomus hatta gelmedide yani yazdan beri orda olunca is seye sardı simdi gitmis marttan önce gelmem diyomus

Niye kızdın ki önceki anlatimin çok dolambaçlı bilmeyen için

Bakmak istiyorsa baksın. Teyzenide alıp götürse daha zor olur geride kalan çocuklar için. Enişte demesi lazım kardeşlerim dönüşümlü bakalımmı diye. Bir gitsin tecrübesini kendi edinsin.
banane kardeslerimden diyomus bi salak cunku bizim eniste onlar olmasada ben anneme bakarım tamam tabiki bakıcam ama evin bi safı senmisin kimse düzenini bozmuyo sen neden aileni bırakıyosun yani

Yok yok acınmaz haklısin. Biz evleniyoruz kocamizdan baskasimi gormuyor gozumuz ama onlar herkes icin siliyor bizi. Bosversin teyzen. Cocuklari yeter ona. Boyle bencil kocaya ihtiyaci yok. Kendi degerini bilsin. Kocanin blöfüne kanmasın. Hic oyle uzulup etmesin dul kaldim falan diye. Gidenin yolu acik olsun. Kime anlatsan teyzeni hakli bulur. Oldu canim kv duzenini bozmasin. 3 bekar cocugu olan kadin bozsun. Neden? Sen teyzeni gazlamaya devam et. Dogru yolda.

banane kardeslerimden diyomus bi salak cunku bizim eniste onlar olmasada ben anneme bakarım tamam tabiki bakıcam ama evin bi safı senmisin kimse düzenini bozmuyo sen neden aileni bırakıyosun yani
Yaşı gelmiş kararını vermiş kendi doğrusunu içinde bulmuş Zincire bağlayamaZsınız. Sizde nelerle karışacağınızı bilmiyorsunuz. Bukadar öfkelenmeyin. Bırakın gitsin. Güzellikle gitsin bari öylede böylede gidecek. İçinde kalacağına tecrübesini edinsin. Annesine baksın. Çoğu eşler zorla kendi karısını gönderiyorlar. Kafasına koymuş adama ne diyebilirsinizki. Siz neden aile hayatına bukadar karışıyorsunuz onların babası eşi yine evini açacak geri döndüğünde. Kötü siz kalabilirsiniz ortada. Teyzenizi sakinleştirin. Herkes yuvasında huzuru bulmaya çalışıyor. Gaz veren kötü olan kalmayın ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…