- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
ya kendi emeki maası var cocukların 2 si calısıyo biri okuyo enistem para verir ama kendi yok diye teyzem üzülüyo beni nasıl bi kalemde bırakıp gidiyo diyeTeyzsn. Kac yasinda, geliri varmi, cocuklari calosiyormu, su anda nasil geciniyorlar?
Hiicc uzulmesin valla gitsin. Teyzeni gondermemisya. Bence bir sure baksin simdi annesi tek olunca kendi sucluyor olabilir. Ben nasil evladim anam irda tek diye dusunuyordur. Zamana birakin en iyisi.ya kendi emeki maası var cocukların 2 si calısıyo biri okuyo enistem para verir ama kendi yok diye teyzem üzülüyo beni nasıl bi kalemde bırakıp gidiyo diye
beni gene kızdırıyosunuz ya anlamanızmı kıt sızın
:))))))))(Seni kızdırdığımız için çok özür dileriz ablacım,
Dul kalmak istemiyorsa gitsin kocasının yanına yada kaynanasını ikna etsin kendi evine gelmek için çok büyük problem sanki birde kuzenlerim babasız kaldı demişsin sanki enişte öldübeni gene kızdırıyosunuz ya anlamanızmı kıt sızın
kocanızın babası öldü kaynana basınıza kaldı kendi evinden de cıkmıyo baska sehirde 4 5 saatlik mesafe simdi ogluda yanında duruyo anamı bırakmam diyo teyzem bu yasta kocası varken resmen dul kalcak okeyyy
Geldim:))Anlayan beri gelsin
Çocukların babaya bağırdığı evde herkes başını çaresine de bakabilir,başlarına baba mı lazım,iyi yapmış adam,saygıya gelince yok,sorumluluğa gelince babateyzemde yavas kadın kız geldi simdi giderse durmak yokki orayı temizle bunu yap sunu yap gelen gidene hizmet sesisdir teyzem cocukları baya enisteme bagırmıs ama eniste iplemiyomus zaten annesi kendi memleketinde eniste nın aklı hep kendi memleketindeymis demekki fırsat bu fırsat dedi
üzüldügüm nokta teyzem o kadar iyi kadındır bi kere daha dedim kocalar valla acınmaz
Bence senin anlatman kıtbeni gene kızdırıyosunuz ya anlamanızmı kıt sızın
kocanızın babası öldü kaynana basınıza kaldı kendi evinden de cıkmıyo baska sehirde 4 5 saatlik mesafe simdi ogluda yanında duruyo anamı bırakmam diyo teyzem bu yasta kocası varken resmen dul kalcak okeyyy
Kitliktan gitti rahmetli.Kiz limoncu yine cildirmissin
Sanane , senın derdın sana yetmıyor mu?beni gene kızdırıyosunuz ya anlamanızmı kıt sızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?