can teyzem kaynana ve eş üçlüsü

Teyzene gaz değil fikir verebilirsin anca. Kendi tavrını nasıl koymak istediğine kendi karar vermeli.

ya kendi emeki maası var cocukların 2 si calısıyo biri okuyo enistem para verir ama kendi yok diye teyzem üzülüyo beni nasıl bi kalemde bırakıp gidiyo diye
Hiicc uzulmesin valla gitsin. Teyzeni gondermemisya. Bence bir sure baksin simdi annesi tek olunca kendi sucluyor olabilir. Ben nasil evladim anam irda tek diye dusunuyordur. Zamana birakin en iyisi.

beni gene kızdırıyosunuz ya anlamanızmı kıt sızın

Seni kızdırdığımız için çok özür dileriz ablacım, senin anlatma kıtlığın olamaz çünkü. Bizim anlamamız kıt. Hakkını helal et.

Adam kaç yaşına gelmiş. Canı ne isterse onu yapar. Teyzeniz ikna edemiyorsa ya da evlatları; kim ne diyebilir? Diğer tarafta da annesi söz konusu neticede
. Teyzeniz resti çekecek, başka yolu yok. En azından teyzenizi sürüklemiyor.

Enişte tam enisteynis eşiyle anne arasındaki mesafeyi bunca yıl öğrenememiş herhalde korumayı resmen annesini tercih etmiş ne diye ılırız ki o anne o eş bilemedim eşiyle aralarında sorun yoksa sizde gelin yerleşelim die bilirmiş resmen istemio herhalde teyzeyi üzüldüm ya allah kimseyi böyle durma düşürmesin içini ferah tutsun allah büyük evlatları yanında gerisini bosversin

Dul kalmak istemiyorsa gitsin kocasının yanına yada kaynanasını ikna etsin kendi evine gelmek için çok büyük problem sanki birde kuzenlerim babasız kaldı demişsin sanki enişte öldü

Kaynanasinin maaşı varsa enişte ona göz dıkmıştır belki ondan diger kardeslerine birakmiyo olabilir mi anasını

Çocukların babaya bağırdığı evde herkes başını çaresine de bakabilir,başlarına baba mı lazım,iyi yapmış adam,saygıya gelince yok,sorumluluğa gelince baba

Bence senin anlatman kıt
Üsluba bak ya

Aaa kıt demiş yahu bize.Benim anlatım bozukluğu sorunum var demiyorda..

Fikir istediği üyelere kendi karışık ve imladan yoksun mesajına bakmadan 'anlayışınız mı kıt?'Soran birine verecek ne cevap veririm ne de akıl.
Siz kendi derin anlayışınızla, teyzenize verin gazı ki kadın eşiyle iyice kötü olsun.

hımm milletin anlaması kıt yani

üye olduğun günden beri senin anlatma kıtlığını napıcaz?

Nokta ile virgülün ne anlama geldiğini, nerelerde kullanıldığını bilseniz yeterdi. Diğer imla işaretlerini söylemiyorum bile. Sonra da millete anlamanız kıt demezdiniz. Konuşma ağzıyla yazarsanız kimse anlamaz.
Neyse, adam annesine bakmak istiyorsa bırakın baksın. Teyzeniz bir kısım kendi evinde yaşar bir kısım eşinin yanına gider. Çocuklar kocaman olmuş hala neyin bakımı olacak. Ben 22 yaşındaki oğluma bile git kendine ev tut diyorum. Eli ayağı tutan herkes yemekte yapar, evde temizler.
Çocuklar babaya bağırınca saygı yok, babadan aileye saygı istiyorlar.
Bana sanki adam karısından çocuklarından kaçmak istiyor gibime geldi.
Biraz anlayışlı olmak lazım. Arkadaşım da annesine bakmak istedi, eşi kabul etmeyince evini annesinin evine taşıdı. Eşine çok kırıldığı için asla barışmıyor ve annesinin evinden geri dönmüyor.
Teyze, bu duruma katlanamayacaksa boşansın olsun bitsin.

Sanane , senın derdın sana yetmıyor mu?
Senın hayatın maşallah dört dörtlük , haydar dumenlıgın eksık kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…