• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can yakan cümle

İki medeni insan gibi her şeyi açık açık konuşmazsanız, böyle saçma sapan düşünce ve triplerle belki de çok mutlu olacak bir birlikteliği engellemiş olursunuz.

amaaan hiç zaman kaybetmeye değmez bak gel sen beni dinle. ben de bu sıralar biriyle konuşuyorum. ama çok sürüncemede bişey yani bi netlik yok. bazen o bana yürüyor bazen ben ona yürüyorum falan. ama çok da dan dan yapmıyoruz bunu. son 1 haftadır hastayım epey kötüyüm. allahım ben hayatımda anamdan babamdan görmediğim ilgiyi bu insandan gördüm. saat başı yazıyor, her sabah günaydınlar, sürekli durumumu kontrol etmeler, doktor olsa bu kadar ilgilenmez insan. ne yemişim, ne içmişim, dinlenmiş miyim, uyumuş muyum her şeyimi didik didik ediyor, soruyor. bak abartmıyorum saat başı yazıyor. hatta dün bi açığını yakaladım, mesajlarımızı okuyor sonradan. ama ben de sevmiyorum böyle net olmayan şeyleri. yani varsa bişey insan gibi söyle, değil mi? bu kadar ilginin altından "eee ben insanlık ettim" gibi bişey çıkar gibi hissediyorum. ben hoşlanıyor muyum, evet onunla sohbet etmek keyifli, tipi de gözüme hoş geliyor ama ciddi bi his yok içimde. ilgisi hoşuma gitmedi mi, evet gitti. ya gitti de ben de 29 yaşındayım, bir yere varmayacak konuşmalara da zaman ayırasım yok mesela. bişey dikkatimi çekti, akşamları evine gittiğinde çok geç cevap yazıyor. bu sabah dayanamadım ve bunun konusu oldu. öyle sitem eder tarzda değil normal biçimde sordum niçin eve gittiğinde iletişimde kopukluk olduğunu. saçma sapan bi cevap verdi, yok telefonu her zaman eline almak istemeyebilirmiş, fırsatı olmayabilirmiş, uyuyor olabilirmiş bilmem ne. bir iki bişey daha söyledi ve hiç hoşuma gitmedi. kendimi çektim mesela, cevap yazmadım. çünkü bu durumda benimle sadece boş zamanlarında ilgilenen bir insan var demek oluyor karşımda. hastalığım hala devam ediyor ve gün içinde nasılsın, yedin mi içtin mi diye sorarsa ne diyeceğimi bilmiyorum. muhtemelen cevap veririm ama kısa ve mesafeli olur.

yani demem o ki, senin adam flört etmiş de olabilir, etmemiş de olabilir. ilgilendiyse bile tamamen boş zamanlarını doldurmak için ilgileniyor gibime geliyor. boşver bunu. böyle yapan çok insan var. sahiden kendinden emin ve kararlı insan adım atıyor. ben de öyleyimdir mesela, kendimden emin değilsem adım atmam. aslında kadını erkeği de yok.

Alınmayın ama her hareketinden bir anlam çıkarmışsınız. Flörte dair bir şey göremedim ben. Ki oldukça flörtöz biriyim, nasıl yaklaşılır tatlı tatlı yılışılır iyi bilirim. Adam şu anlattıklarınızdan çıkardığım kadarıyla yalnızca muhabbet etmiş o kadar. Ki bu tarz muhabbeti ben herkesle yapabilirim.
Adamın muhtemelen haberi bile yok, platonik takılmışsınız iki senedir. Tesadüfen de öğrenmiş oldunuz işte size başka gözle bakmadığını. Salın derim.
Valla tepki çekebilirim ama
Alınmayın ama her hareketinden bir anlam çıkarmışsınız. Flörte dair bir şey göremedim ben. Ki oldukça flörtöz biriyim, nasıl yaklaşılır tatlı tatlı yılışılır iyi bilirim. Adam şu anlattıklarınızdan çıkardığım kadarıyla yalnızca muhabbet etmiş o kadar. Ki bu tarz muhabbeti ben herkesle yapabilirim.
Adamın muhtemelen haberi bile yok, platonik takılmışsınız iki senedir. Tesadüfen de öğrenmiş oldunuz işte size başka gözle bakmadığını. Salın derim.
Valla tepki çekebilirim ama ben bu tarz ilişkilere karşıyım. Birlikte olmak istemediğim birine gidip ne derdin var istersen anlatabilirsin falan filan demem, diyene de çok kızarım.ne alaka yani derdimi varsa kız arkadaşıma anlatırım.birlikte olmak istemeyeceğim biriyle bu tarz muhabbetler çok gereksiz, saçma ve gıcık geliyor bana.kimse bana insanlıktan dem vurmasın.gereksiz yani derdimi de gider benimle sevişmek isteyen birine anlatırım 😄 hani sokakta düşer bayılırsın yardım eder odur yani insanlık.ya da bilemediği işte yardim edersin.benim vardı öyle başbaşa konuş konuş dağıl.dedim defol git.sinirim bozuldu.bir de cinsellik konuşuyoruz tık yok.ne işim var seninle.

Bu konudan bağımsız toplum bizlere dayattığı için kadınlar da bunu desteklediği için olabilir böyle düşünceler ama aşılıyor neyse ki.
Görücü usulünü bilemeyeceğim ama o da baya tarz değiştirdi aslında.
Önceki gibi değil artık.
Öncekine de bakarsak aslında aile veya kadın belki en az üç geleni reddediyordur en mantıklı gelen eşi seçiyordur ilk gelene varmıyordur.
Sanki erkek istemeye gidebiliyor diye her isteme olumlu mu oluyordur.
Benim bu güne kadar kendim adım attığım hiçbir ilişkim yürümedi. Hep erkeklerin teklifi hatta aşırı ısrarıyla oldu.bence erkek isteyince oluyor.

Niye erkek isterse o iş olsun.
Kadınlar olarak biz hazırda mı bekliyoruz?
Biz seçeri bence.
Erkek isterse o iş olurmuşmuş.
Şurda bir sürü örnek verirdim erkek isteyince olmuyor diye ama uzatmaya değmez gibi geldi.
Erkek isteyince olurmuş sanırsın yellowstone ormanları
Bir ilişkide kadın istediği kadar evlenmek istesin erkek istemeyince olmuyor fakat bir erkek kafaya koydu mu yapıyor. Kadınlar daha duygusal olduğu için sanırım bir şekilde sevip alışabiliyorlar fakat erkek istemediği zaman sonu olmuyor o ilişkinin. İstisnalar hariç maalesef bu böyle.

Valla konulara çok yorum yapmam ama yapasım geldi herşeyden öteye sürekli böyle her şeye alınan birini ben zaten direk elerdim yani çok yorucu bu ne böyle. Ben size ilgisi olduğunu zannetmiyorum ilgilenen erkek böyle senelerce beklemez ki adımda atar zaten
Dengesız benımde dengemi bozdu

Valla tepki çekebilirim ama
Valla tepki çekebilirim ama ben bu tarz ilişkilere karşıyım. Birlikte olmak istemediğim birine gidip ne derdin var istersen anlatabilirsin falan filan demem, diyene de çok kızarım.ne alaka yani derdimi varsa kız arkadaşıma anlatırım.birlikte olmak istemeyeceğim biriyle bu tarz muhabbetler çok gereksiz, saçma ve gıcık geliyor bana.kimse bana insanlıktan dem vurmasın.gereksiz yani derdimi de gider benimle sevişmek isteyen birine anlatırım 😄 hani sokakta düşer bayılırsın yardım eder odur yani insanlık.ya da bilemediği işte yardim edersin.benim vardı öyle başbaşa konuş konuş dağıl.dedim defol git.sinirim bozuldu.bir de cinsellik konuşuyoruz tık yok.ne işim var seninle.
Yanı benım derdımle neden ilgileniyor banada saçma geldı birde ılgılenırsın ama ısrarla hadı söyle deyıp durdu .yok bısey dıyorum dert olablıkecek konu başlıklarını sayıyor .gerçekten yok dıyorum Söyle hadı dıye ısrar edıyor

O zaman kesinlikle sana karşı bir ilgisi yok.
Senin ilginin farkında olduğu için sen iltifat edince utanıyor olabilir.
Benım ılgılenmedgım biri benle ilgılenınce aşırı göçük kaparım ve hayatta yüz vermem .ama bu adam ben kendımı cektgımde odama gelıp aklımı karstryr

Benım ılgılenmedgım biri benle ilgılenınce aşırı göçük kaparım ve hayatta yüz vermem .ama bu adam ben kendımı cektgımde odama gelıp aklımı karstryr
İyi ama erkeklerin geneli kendisinden hoşlanan kadınlara ilgi gösterir. Kimseyi kendinle kıyaslayıp hareketlerini ona göre yorumlama. Sen böylesindir o öyle. Eğer bir şeyler hissetseydi 2 yılda ohooo kaç kez adım atmıştı. Ama senin anlattıklarına bakınca elde hiçbir somut adım yok. Bana baktı bana güldü vs vs.
35 yaşındaki adam bunlarla mı belli eder Allah aşkına

Sal gitsin bunu ya.koskca 2 sene.
Okadar guzel gülüşü var kı … geçende ıs yerınde biriyle tartıştım akşam mesaj attı bir daha üzülmeni ıstemıyorum senden tel ıatedgım böyle kendını üzmemek vs yazdı .değer ıs arkadaslarımdan biriide sormadı ama o hep ilgi gösteriyor

Okadar guzel gülüşü var kı … geçende ıs yerınde biriyle tartıştım akşam mesaj attı bir daha üzülmeni ıstemıyorum senden tel ıatedgım böyle kendını üzmemek vs yazdı .değer ıs arkadaslarımdan biriide sormadı ama o hep ilgi gösteriyor
2 sene olmasa tamam diyeceğim.aranızda bir şey yok demiyorum.var ama hiçbir zaman normal sevgili olamayacaksın sen bununla.hafif flört.

Back
X