Can yakan cümle

Merhaba arkadaşlar .2 yıldır hoşlandığım bir adam var aynı yerde çalışıyoruz.
Arada bakışmamız oluyor bana ilgili davranıyordu.ama bir dengesızlık var adamda bir çok ilgili bir görmezden gelıyor .
Bazen iltifat eder bazen benı ortamda yok sayan biri …son haftayı özetlersek …iş icabı fotoğraf cektrmıstık senden kaçmışım fotoğrafta dedım

fazla kaçamamışsın yazıp gülücük attı …sonra boyun bayaga uzunmus yazdım .cevap vermedi biraz sonra karşılaştık mesajın üstüne nıye öyle yazdın ben zaten uzunum boyum 185 dedı .bende şaka yaptım dedım .gömüp duruyorsun beni dedı.
sonraki gün seminer vardı yan yana yazmışlar isimleri yan yana oturmak durumunda kaldık.kaç saat sürer dedım .2 saat kadar sürer dedı orda bende hamle yapıp ıkı saat Yanyana oturacağz dedım gülümseyerek . O da ıstersen gıdım başka yerde oturayım dedı olumsuz anlayıp hafif gulerek .
bende herseye olumsuz bakıyorsun dedıgım seylerı birde olumlu taraflarından düşün dedım.o da biliyorum şaka yapıyrsun takılıyorsun dedı .
Sonra ki 5 gün ben bunu ıstemsız görmezden geldım odamdan çıkmadım selam vermedim çünkü o cümlenin üstüne çok utandım hoşlandığımı anlamıştır dıye .
4 5 günün sonunda odama geldı nıye suratın asık dedı . Bende sana öyle gelmıs dedım.
Derdın mı var dertleşeblrz dedı hayır yok dedım gülerek .ben senı görmüyorum bıle kaç gündür sen benı nasıl görüyorsun da derdım olduğunu çıkarıyorsun dedım.
O da odanın önünden geçerken görüyorum hep düşünüyorsun üzgün görünüyorsun dedı . Bende derdım olursa soylıcem ama suan yok dedım ve gttı odadan.
sonra 2 gün o benı görmezden geldı . Bugünde bir konuda haklı çıktı benım işimli ilgili bir konuydu .ben dedım biliyorsun sen bu işi dedım . O da abınızı dınlemıyorsunuz dedı .

ve yıkıldım arkadaşlar .sanırım ben 2 yıldr hep yanlış anlamışım bana olan davranıslarını .ilk defa böyle bır cümle kurdu .canım çok sıkkın .sizin yorumunuz ne olur .iki yılı özetlesem çok uzun surerdı son bır hafta bu sekılde :KK43:
Size karşı bir hissiyatı yok. Ama o sizin ona karşı olan hissiyatınızı anlamış bence ve bozuntuya vermemiş Ayrıca alıngan da bı tıp. Olmadığı daha iyi bence. Erkeklerin sağı solu belli olmaz. Çok anlam çıkarmamak lazım. Çok da üstlerine düşmemek lazım. Zaten onların geleceği varsa geliyorlar. Ama biz kadınlar maalesef her hareketten bı anlam çıkarmaya çalışıyoruz. Gelen geliyor. Çok düşünmeyin. Düşünmeye de değmez

Klasik yaz dizisi. Düğünle final yapar üzülmeyin.

Ben umursamıyorum güya ama semınerde üstü kapalı ilanı aşk etmiş oldum .onu görünce kalbım küt küt atıyor
Bu karsilikli bir oyundu ama o guya hic anlamiyormus gibi davrandi, siz dalga geciyormussunuz gibi anladigini soyledi dolayisiyla geri adim atmak zor degil. Bu arada sakin saka yapicam laf sokucam diye 'Abimsin' imasinda bulunmayin. Yasananlar olmamis gibi notr davranip onunuze bakin ayni sirkettesiniz tertemiz kibarca kapatin konuyu. Kalbinizin kut kut atmasini anliyorum ama 2 senede gelmediyse bir sebebi vardir dedigim gibi anlamamis olmasi mumkun degil.

Size karşı bir hissiyatı yok. Ama o sizin ona karşı olan hissiyatınızı anlamış bence ve bozuntuya vermiş. Ayrıca alıngan da bı tıp. Olmadığı daha iyi bence. Erkeklerin sağı solu belli olmaz. Çok anlam çıkarmamak lazım. Çok da üstlerine düşmemek lazım. Zaten onların geleceği varsa geliyorlar. Ama biz kadınlar maalesef her hareketten bı anlam çıkarmaya çalışıyoruz. Gelen geliyor. Çok düşünmeyin. Düşünmeye de değmez
Anladıysa bana neden umut verdı dıye düşünüyorum bıtırdı benı ya 2 yılda 😌

Bu karsilikli bir oyundu ama o guya hic anlamiyormus gibi davrandi, siz dalga geciyormussunuz gibi anladigini soyledi dolayisiyla geri adim atmak zor degil. Bu arada sakin saka yapicam laf sokucam diye 'Abimsin' imasinda bulunmayin. Yasananlar olmamis gibi notr davranip onunuze bakin ayni sirkettesiniz tertemiz kibarca kapatin konuyu. Kalbinizin kut kut atmasini anliyorum ama 2 senede gelmediyse bir sebebi vardir dedigim gibi anlamamis olmasi mumkun degil.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Pekı sevmesini gectımde sizce gıcık kapmış mıdır benden sülük gibi yapıştı vs dıye düşünmüş müdür

Anladıysa bana neden umut verdı dıye düşünüyorum bıtırdı benı ya 2 yılda 😌
Hoşuna gider erkeklerin. Sonuçta bir kadının onlardan hoşlanması onlar için ego. Böyle tıp erkekler çok. Hemen anlaşılıyorlar. Kendilerine aşık edip geri çekiliyorlar. Size de öyle olmuş

Canım çok sıkıldı günüm mahvoldu .neden söyler kı dıye düşünmekten . Beni umursamasa irite olsa odama gelıp üzgün olmamı neden sorsun dıye düşünüyorum.umrunda olmazdı sankı.acaba duygumdan irite olduda tamamen onu Sileyım diye mı düşündü dıye abi kelımesını kullandı kafayı yicem
Bu adam takıntı olmuş bence oynuyor bazıları böyle sever.Gelerek nabız yollamış. Bence daha da bakımli git ise ona da sadece mimiklerle selamliyarak geç. Düzenli telefonuna bak randevun varmış gibi davran sende öyle oyna.1 aya açıldı açıldı acilmadi salla gitsin tatlım.

Hoşuna gider erkeklerin. Sonuçta bir kadının onlardan hoşlanması onlar için ego. Böyle tıp erkekler çok. Hemen anlaşılıyorlar. Kendilerine aşık edip geri çekiliyorlar. Size de öyle olmuş
Evet haklısınız sanırım

Bu adam takıntı olmuş bence oynuyor bazıları böyle sever.Gelerek nabız yollamış. Bence daha da bakımli git ise ona da sadece mimiklerle selamliyarak geç. Düzenli telefonuna bak randevun varmış gibi davran sende öyle oyna.1 aya açıldı açıldı acilmadi salla gitsin tatlım.
Tamm canım zaten işe gitmeden önce 1 saat hazırlanıyorum daha da bakımlı gitmeye başladım . Odama gelınce yüzüm alev atıyor sankı gülüp duruyorum ıstemsızce .acaba yanağım kızarıyor mudur .

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Pekı sevmesini gectımde sizce gıcık kapmış mıdır benden sülük gibi yapıştı vs dıye düşünmüş müdür
Tabii ki hayir oyle bir durum varsa bile cevap vermeseydi o zaman bu oyunu oynamak istedi diye dusunun. Siz adim attiysaniz buna ortam hazirlayan da kendisiydi, siz simdi bir geri adim gordunuz (zaten bir ileri iki geri idi) bu geri adimdan sonra konuyu kapattiginizi gosterin ama tekrar ediyorum bunu gosterirken tavir, surat, ima vs. olmasin. Ayni ortamdaki X kisiye gunaydin diyorsaniz beyefendiye de gunaydin diyin. X kisisi ile ne kadar konusuyorsaniz kendisiyle de o kadar konusun ve bunu sert bir sekilde yapmayin. Gulumseyen, biraz mesafeli. Bunlar benim okuduklarimdan anladiklarima tavsiyelerim.

Tabii ki hayir oyle bir durum varsa bile cevap vermeseydi o zaman bu oyunu oynamak istedi diye dusunun. Siz adim attiysaniz buna ortam hazirlayan da kendisiydi, siz simdi bir geri adim gordunuz (zaten bir ileri iki geri idi) bu geri adimdan sonra konuyu kapattiginizi gosterin ama tekrar ediyorum bunu gosterirken tavir, surat, ima vs. olmasin. Ayni ortamdaki X kisiye gunaydin diyorsaniz beyefendiye de gunaydin diyin. X kisisi ile ne kadar konusuyorsaniz kendisiyle de o kadar konusun ve bunu sert bir sekilde yapmayin. Gulumseyen, biraz mesafeli. Bunlar benim okuduklarimdan anladiklarima tavsiyelerim.
Çok utanıyorum onla konuşurken ve sacmalıyotum oyuzden uzak duruyorum çok zor bır durum

Çok utanıyorum onla konuşurken ve sacmalıyotum oyuzden uzak duruyorum çok zor bır durum
Neyse ki bayram geliyor bence siz izin alin aradaki gunlerde, bir sure ise gitmeyin kafanizi toparlayin biraz

karşılıklı iletişim sorunu olmuş birbirinizi asla anlamıyorsunuz ,zaten bu iş bu sebeple yürümezdi

Alınmayın ama her hareketinden bir anlam çıkarmışsınız. Flörte dair bir şey göremedim ben. Ki oldukça flörtöz biriyim, nasıl yaklaşılır tatlı tatlı yılışılır iyi bilirim. Adam şu anlattıklarınızdan çıkardığım kadarıyla yalnızca muhabbet etmiş o kadar. Ki bu tarz muhabbeti ben herkesle yapabilirim.
Adamın muhtemelen haberi bile yok, platonik takılmışsınız iki senedir. Tesadüfen de öğrenmiş oldunuz işte size başka gözle bakmadığını. Salın derim.
bu eslem mi diye aklımdan geçmedi değil ne yalan söyliym 😂😂😂 Cledyana Cledyana

Tamm canım zaten işe gitmeden önce 1 saat hazırlanıyorum daha da bakımlı gitmeye başladım . Odama gelınce yüzüm alev atıyor sankı gülüp duruyorum ıstemsızce .acaba yanağım kızarıyor mudur .
Leyla ile Mecnun hikayesinin gerçeğini bilir misiniz Mecnun Leyla yi öyle devasallastirmis ki gozunde Leyla yi Mecnun a getirdikleri de yoo bu benim Leylam değil demiş. Yaşça büyük olduğum için tecrübeme dayanarak yazacağım kimseyi öyle büyütmeyin gözünüzde o heykel yıkılıp içinden gerçek kişiçıkınca travma yaşıyorsunuz.

karşılıklı iletişim sorunu olmuş birbirinizi asla anlamıyorsunuz ,zaten bu iş bu sebeple yürümezdi
Bir defa mesajda kılo verdım vs dıye muhabbet açmıştım.o da çok yakıştı gençsin güzelsin vs yazmıştı.bende sende yakışıklısın yazdım çok hoşuna gtmıstı o da havada kaldı 😂

Back
X