Bizde esimle motosiklet ile seyahat ediyoruz gercekten istanbul trafigi zaten berbat birde boyle afedersiniz ayilik yapanlarda olunca zor durumlarda kaldigimiz cok oldu Allah kaza bela vermesinEve yeni geldiğimizden mütevellit hemen derdimi paylaşayım.
Yahu nedir bu İstanbul'daki trafik magandaları?
Resmen hatim indirmeyi öğrendim bu sayede.
Gece gece yarışa giren mi ararsın, önüne kıran mı, makas atan mı?
Bir de motorla gidiyoruz en ufak bir olumsuzlukta dengemiz sarsılıyor zaten dua ede ede bir hal oluyorum...
Sahil şeridi boyunca çift sıra park etmiş araçları geçtim bir de vurdumduymaz bir halde arabadan halı falan çıkartıyorlar, kapı açıyorlar...ezilecekler haberleri yok
Hele o minibüs şoförleri, zırt diye duruyor, keyfince istedipi yerde indiriyor-bindiriyor; yol ortasıymış arkada araç varmış umurlarında değil. Kenara çekme zahmetinde bile bulunmuyorlar o kadar trafiğin sahibiler...
Gece gece nasıl geldiysek uykum açıldı resmen cin gibi oldum
Alışırsın
Motorcuları genelde sevmezler, hele minibüsçüler nefret eder aralardan sıvışıyosunuz diye. Geçen yemek taşıyan motorcu aradan sıvıştı minibüsü geçti. Minibüsçü başladı "ezceksin bunları, sinir oluyorum aralardan çıkıveriyolar".
Burada trafik kuralı diye bi'şey yok ben ehliyetimi kendi evimin oradan aldım ve burada trafik hep yoğundur. Direksiyona geçince anladım trafik kötü derken iyimser olduğumu, ne kötüsü resmen rezalet.
Motorun amavı zaten aralardan sıvışabilmek yoksa o paraya araba alınır:)
Ama genelde motor kullananlar da son gaz kuralsız falan gidiyorlar...
Aynen trafik kuralı yok emaneten gidiliyor yani...
Eve yeni geldiğimizden mütevellit hemen derdimi paylaşayım.
Yahu nedir bu İstanbul'daki trafik magandaları?
Resmen hatim indirmeyi öğrendim bu sayede.
Gece gece yarışa giren mi ararsın, önüne kıran mı, makas atan mı?
Bir de motorla gidiyoruz en ufak bir olumsuzlukta dengemiz sarsılıyor zaten dua ede ede bir hal oluyorum...
Sahil şeridi boyunca çift sıra park etmiş araçları geçtim bir de vurdumduymaz bir halde arabadan halı falan çıkartıyorlar, kapı açıyorlar...ezilecekler haberleri yok
Hele o minibüs şoförleri, zırt diye duruyor, keyfince istedipi yerde indiriyor-bindiriyor; yol ortasıymış arkada araç varmış umurlarında değil. Kenara çekme zahmetinde bile bulunmuyorlar o kadar trafiğin sahibiler...
Gece gece nasıl geldiysek uykum açıldı resmen cin gibi oldum
Amin...Allah hatmini kabul etsin...
Ben motosikletlilere özel sandım başta, ehliyetli bir araç değil de sanki öyle bisikletimizle trafiğe girmişiz gibi bakıyor insanlar. Geçen arabaya bindik yine aynı, ben de kadınları sıkıştırdıklarını çok gördüm... gülüyorlar bir de çok komikmiş gibi...Ben birde araba kullanıyorum düşün sen kullanmadığın halde tedirginsin. Bi kullansan emin ol daha başına neler geliyor . Özelliklede öküzler kadınsın diye üstünearaba sürüyor. Sürekli dıt dıt korna çalıyor. Seni yolda sıkıştırıyor . Ama artık bende aynılarını bana yapablara yapıyorum
20 yıla kadar uzatmasanız da benim ehliyet çıkana kadar şu işi bitirseniz.Gözünü sevdiğimin izmiri dedirttin valla bana gece gece. Burda nispeten daha azlar. Ama bana denk gelirlerse hiç acımıyorum, polise postalıyorum. Belki temizlerim bi 20 yıla kadar.
en güzeli bisiklet tabi de terlemiyor musunuz?ben işe bisikletle gidiyorum. sağdan ve kenardan gitmeme rağmen arabaların rahatsızlık vermelerinden kurtulamadım. sürekli korna çalıyolar. önüme direksiyon kırıyolarlar benim sanki o yolda gitmeye hakkım yok gibi.
ben de çareyi kaldırıma çıkmakta buldum. kaldırımdan gidiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?