hahahaha ya bebeğim eşin motosikleti iyi kullanabiliyor mu..İstanbul gibi bir yerde profesyonel değilsen motor falan kullanmayacaksın böyle hatim indirtirler adama...koca konyamın gözünü seveyim yollar geniş araç az(diyecemde baya çoğaldı nüfus arttı)...Eve yeni geldiğimizden mütevellit hemen derdimi paylaşayım.
Yahu nedir bu İstanbul'daki trafik magandaları?
Resmen hatim indirmeyi öğrendim bu sayede.
Gece gece yarışa giren mi ararsın, önüne kıran mı, makas atan mı?
Bir de motorla gidiyoruz en ufak bir olumsuzlukta dengemiz sarsılıyor zaten dua ede ede bir hal oluyorum...
Sahil şeridi boyunca çift sıra park etmiş araçları geçtim bir de vurdumduymaz bir halde arabadan halı falan çıkartıyorlar, kapı açıyorlar...ezilecekler haberleri yok
Hele o minibüs şoförleri, zırt diye duruyor, keyfince istedipi yerde indiriyor-bindiriyor; yol ortasıymış arkada araç varmış umurlarında değil. Kenara çekme zahmetinde bile bulunmuyorlar o kadar trafiğin sahibiler...
Gece gece nasıl geldiysek uykum açıldı resmen cin gibi oldum
kornayla selamlaşan milletiz ya
Mayıs'ta aldı daha o zamandan beri kullanıyor, profesyonel olmadığı için her türlü emniyetimiz tamam mecburenhahahaha ya bebeğim eşin motosikleti iyi kullanabiliyor mu..İstanbul gibi bir yerde profesyonel değilsen motor falan kullanmayacaksın böyle hatim indirtirler adama...koca konyamın gözünü seveyim yollar geniş araç az(diyecemde baya çoğaldı nüfus arttı)...
Ben de motor kullananlara sinir oluyorum.Motor kullanmanın amacı aralardan sıvışmak mı,ilginç düşünce vesselam.Ne kural tanıyorlar ne ışık ne yaya ne araba.10 motorcudan 9'u böyle.Başlarına bir iş geldi mi de kendilerinden mağduru yok.
ya koalina senin konularında nedense senin yazdığını göremiyorum ben bazen biliyor musun sonra bir bakıyorum ahaaa koalina yazmış gene oluyorumMayıs'ta aldı daha o zamandan beri kullanıyor, profesyonel olmadığı için her türlü emniyetimiz tamam mecburenO güzel kullanıyor da motorluları takan yok
Vallahi ona bakılırsa bu trafikte 10 aracın 9'u sinyalsiz, kuralsız, ışıkta geçen tipler motorculara özel bir şey değil.
Hemen herkes ehliyeti bakkaldan almış gibi...Kuralsızlık kural olmuş.
Hız motorlarıyla saçmalayanı da gördüm, yol bize ait olmasına rağmen üzerimize kıranı da.
kaldırımda da yayalar cık cıklıyordur muhtemelen:)ben işe bisikletle gidiyorum. sağdan ve kenardan gitmeme rağmen arabaların rahatsızlık vermelerinden kurtulamadım. sürekli korna çalıyolar. önüme direksiyon kırıyolarlar benim sanki o yolda gitmeye hakkım yok gibi.
ben de çareyi kaldırıma çıkmakta buldum. kaldırımdan gidiyorum artık.
ya koalina senin konularında nedense senin yazdığını göremiyorum ben bazen biliyor musun sonra bir bakıyorum ahaaa koalina yazmış gene oluyorum
en güzeli bisiklet tabi de terlemiyor musunuz?
kaldırımda da yayalar cık cıklıyordur muhtemelen:)
senin konularda bakmayı akıl edemiyorum nicklere denk geliyor gerçi orası ayrı.Nİcklere bakmadan yazıyorsan
senin konularda bakmayı akıl edemiyorum nicklere denk geliyor gerçi orası ayrı...o motor senin başına iş açacak bak tatili naptın sen . .trafik magandalarını es geçtim..valiz maliz tatil durumlarına girdim gerçi
geçen oy kullanmaya gittik ya bursadayız biz bu arada ..yol kapalı önümede bakmıyom eşimle sohbet ederek yürüyoruz gözümü bi açtım burnumun dibinde araba..amca oha burası kaldırım diye bağırdım..adam gayet sakin napayıııım yol tıkalı diyor..bi de kocam trafik polisi siz düşünün gerisini.
geçen oy kullanmaya gittik ya bursadayız biz bu arada ..yol kapalı önümede bakmıyom eşimle sohbet ederek yürüyoruz gözümü bi açtım burnumun dibinde araba..amca oha burası kaldırım diye bağırdım..adam gayet sakin napayıııım yol tıkalı diyor..bi de kocam trafik polisi siz düşünün gerisini.
dönüşte kütür kütür kulunçlarınız olur artık laptop çantasını taşımaktan o bagaja senin makyaj malzemelerin zor sığmaz mı tatlımBugün akşam çıkıyoruz yolaValiz maliz yok ufak bagajına koyarız her şeyimizi. Artık ne sığarsa...Bİz sığdık bir de koca çanta ile fotoğraf makinesini ve laptopı da alacakmışız Bakalım akşam ola hayrola...
Amca da uçmuş herhalde henüz o kadarına denk gelmedim
bu kim sen biliyon mu dedim adama kocamda adamda suratıma bön bön baktılarHemen yazıverseydi bir ceza
Aslen çok makyaj yapmam ama ne bileyim gece bir yere gidecek olursak da yanımda malzemelerim olsun isterim. Öyle turist ömer gibi gitmek istememdönüşte kütür kütür kulunçlarınız olur artık laptop çantasını taşımaktan o bagaja senin makyaj malzemelerin zor sığmaz mı tatlım
Gözünü sevdiğimin izmiri dedirttin valla bana gece gece. Burda nispeten daha azlar. Ama bana denk gelirlerse hiç acımıyorum, polise postalıyorum. Belki temizlerim bi 20 yıla kadar.
Caanım İzmir her şeyi ile başka...
Bilmeyerek trafikte bir hata yapsan,
Kornaya basan yok
Son derece sakinler...
Eşim İzmir'i görüp orada zaman geçirince kendinin kazma olduğunu fark etmişti
Özledim İzmir'i
Al ehliyetini yardıma gel madem. Yok öyle armut piş ağzıma düş.20 yıla kadar uzatmasanız da benim ehliyet çıkana kadar şu işi bitirseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?