Cana Kasteden Trafik Magandaları

hahahaha ya bebeğim eşin motosikleti iyi kullanabiliyor mu..İstanbul gibi bir yerde profesyonel değilsen motor falan kullanmayacaksın böyle hatim indirtirler adama...koca konyamın gözünü seveyim yollar geniş araç az(diyecemde baya çoğaldı nüfus arttı)...

Ben de motor kullananlara sinir oluyorum.Motor kullanmanın amacı aralardan sıvışmak mı,ilginç düşünce vesselam.Ne kural tanıyorlar ne ışık ne yaya ne araba.10 motorcudan 9'u böyle.Başlarına bir iş geldi mi de kendilerinden mağduru yok.

kornayla selamlaşan milletiz ya

O korna merakı beni bitiriyor zaten.Korna çalmadan arabanın gitmediğini sanan insanlar var.Kornalarını kapatsan araba kullanamazlar herhalde.
Yavaş akan trafikte yaşlıya çocukluya yol veriyorum,arkadaki daaattt.O korna çaldı diye çocuklu insanın üzerine süreceğim sanki.Bir de yol vermesem fazladan gideceği en fazla 3 metre,sonrası zaten tıkalı.
Yine sıkışık trafikte sokaktan çıkarsın,yol vermek istemez,yolu alınca daaattt ? Yol zaten tıkalı,sana yol vermeyince önünde mal gibi duracak ama yok illaki yol vermeyecek.
Kapalı garajda korna çalan cahillere hiç girmiyorum bile.

Mayıs'ta aldı daha o zamandan beri kullanıyor, profesyonel olmadığı için her türlü emniyetimiz tamam mecburen O güzel kullanıyor da motorluları takan yok

Vallahi ona bakılırsa bu trafikte 10 aracın 9'u sinyalsiz, kuralsız, ışıkta geçen tipler motorculara özel bir şey değil.
Hemen herkes ehliyeti bakkaldan almış gibi...Kuralsızlık kural olmuş.
Hız motorlarıyla saçmalayanı da gördüm, yol bize ait olmasına rağmen üzerimize kıranı da.

ya koalina senin konularında nedense senin yazdığını göremiyorum ben bazen biliyor musun sonra bir bakıyorum ahaaa koalina yazmış gene oluyorum

kaldırımda da yayalar cık cıklıyordur muhtemelen:)

İstanbullular kusura bakmasın ama hemen belli ediyor kendini 34 plakalar. Kesin diyorum bu İstanbullu, hop bir bakıyorsun 34 plaka.

Nİcklere bakmadan yazıyorsan
senin konularda bakmayı akıl edemiyorum nicklere denk geliyor gerçi orası ayrı...o motor senin başına iş açacak bak tatili naptın sen ..trafik magandalarını es geçtim..valiz maliz tatil durumlarına girdim gerçi

geçen oy kullanmaya gittik ya bursadayız biz bu arada ..yol kapalı önümede bakmıyom eşimle sohbet ederek yürüyoruz gözümü bi açtım burnumun dibinde araba..amca oha burası kaldırım diye bağırdım..adam gayet sakin napayıııım yol tıkalı diyor..bi de kocam trafik polisi siz düşünün gerisini.

Bugün akşam çıkıyoruz yola Valiz maliz yok ufak bagajına koyarız her şeyimizi. Artık ne sığarsa...Bİz sığdık bir de koca çanta ile fotoğraf makinesini ve laptopı da alacakmışız Bakalım akşam ola hayrola...
Amca da uçmuş herhalde henüz o kadarına denk gelmedim

Hemen yazıverseydi bir ceza

dönüşte kütür kütür kulunçlarınız olur artık laptop çantasını taşımaktan o bagaja senin makyaj malzemelerin zor sığmaz mı tatlım

dönüşte kütür kütür kulunçlarınız olur artık laptop çantasını taşımaktan o bagaja senin makyaj malzemelerin zor sığmaz mı tatlım
Aslen çok makyaj yapmam ama ne bileyim gece bir yere gidecek olursak da yanımda malzemelerim olsun isterim. Öyle turist ömer gibi gitmek istemem Bir de sürekli foto çekecek ağzım gözüm kaymış, saç baş dağılmış pehhh... Sığdırabildiğim ganimetlerimi alırım yanıma

Gözünü sevdiğimin izmiri dedirttin valla bana gece gece. Burda nispeten daha azlar. Ama bana denk gelirlerse hiç acımıyorum, polise postalıyorum. Belki temizlerim bi 20 yıla kadar.
Caanım İzmir her şeyi ile başka...
Bilmeyerek trafikte bir hata yapsan,
Kornaya basan yok
Son derece sakinler...
Eşim İzmir'i görüp orada zaman geçirince kendinin kazma olduğunu fark etmişti
Özledim İzmir'i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…