- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi EU1
-
neyse kızlar ben kaçtım oğlum durmuyor ben bu kadar da izin vermez diyordum ama o da anladı hemşeri ablalarıyla konuştuğumu galibakaydirigubbakcemile3tanıştığıma memnun oldum...öpüldünüz...opuyorumnanaktan
neyse kızlar ben kaçtım oğlum durmuyor ben bu kadar da izin vermez diyordum ama o da anladı hemşeri ablalarıyla konuştuğumu galibakaydirigubbakcemile3tanıştığıma memnun oldum...öpüldünüz...opuyorumnanaktan
lansorcum senle benden başka kimse kalmadı sanırım kısa zamanda topikte.. sen bile hasta hasta katılmıştın oysaki...pastalar çaylar da ziyan oldu gördünmü?yok bu bizim hemşerilerde iş...belki 30 kişiye mesaj gönderdim..4 kişi katıldı...bravo valla ne diyim...neyse ben de dizilerimin başına döniiim bari...ezeli izliyodum...iyi geceler canım...
ya ben o kadar çok çanakkaleli kk lı arkadaşa mesaj attım ki..katılım daha fazla olur diye düşünmüştüm..hatta bu gece belki gerçek anlamda bi buluşma ayarlarız demiştim ama düşündüğüm gibi fazla katılım yok...çaylar pastalar artıcak bizim yani(
kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar bende bu sitede yeniyim konuyu görünce yazmak istedim geliboluluyum
bende gelemedim kızım izin vermedi ancak bakabildim bidahakine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?