- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Merhabalar kızlar
Aranızda 18 Mart Üniversitesi'nde okuyan var mı? Eğer varsa nasıl bir üniversitedir? Memnun musunuz;değil misiniz? Memnunsanız neyi sizi memnun ediyor?Memnun değilseniz neden değilsiniz? Açıklar mısınız?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Aranızda 18 Mart Üniversitesi'nde okuyan var mı? Eğer varsa nasıl bir üniversitedir? Memnun musunuz;değil misiniz? Memnunsanız neyi sizi memnun ediyor?Memnun değilseniz neden değilsiniz? Açıklar mısınız?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ben iktisat yazmayı düşünüyordum sadece ama sen böyle deyince üzüldüm.. hangi okul olursa olsun kampüslerin şehir dışında olması çok kötü yaa
  ben iktisat yazmayı düşünüyordum sadece ama sen böyle deyince üzüldüm.. hangi okul olursa olsun kampüslerin şehir dışında olması çok kötü yaa 

o yüzden küçük yerlere bakıyorum canım.. ben de dumlupınarın sitesine falan girdim sanal tur vardı okula baktım hoşuma gitti. galiba şehirle arasında mesafe var ama bütn kampüsleri bir arada okulun böyle olması çok güzel mesela
 o yüzden küçük yerlere bakıyorum canım.. ben de dumlupınarın sitesine falan girdim sanal tur vardı okula baktım hoşuma gitti. galiba şehirle arasında mesafe var ama bütn kampüsleri bir arada okulun böyle olması çok güzel mesela çünkü bak çanakkale de tüm kampüsler şehir içindeymiş sadece iibf bir ilçesindeymiş öyle olması daha kötü.. hiç olmazsa dumlupınar da tüm öğrenciler aynı yere gidiyor. yurtlar uzakmış dedin canım ama servisle gidilir zaten yurtlara da.. şu sınav bitsin gelecek sınav için tekrar çalışmalara başlayacağım canım o yüzden ne olursa olsun 1 yıl çekerim  bu derdi razıyım. ama çok sıkı çalışacağım önümüzdeki yılın sınavı için.. sen de seneye hazırlanmayı düşünüyorsun canım tekrardan yanlış hatırlamıyorsam.. o yüzden 1 yıl çekeriz önümüzdeki yıl Allahın izniyle daha da iyi bir yer olursa zaten o kazanılan yere gideriz
çünkü bak çanakkale de tüm kampüsler şehir içindeymiş sadece iibf bir ilçesindeymiş öyle olması daha kötü.. hiç olmazsa dumlupınar da tüm öğrenciler aynı yere gidiyor. yurtlar uzakmış dedin canım ama servisle gidilir zaten yurtlara da.. şu sınav bitsin gelecek sınav için tekrar çalışmalara başlayacağım canım o yüzden ne olursa olsun 1 yıl çekerim  bu derdi razıyım. ama çok sıkı çalışacağım önümüzdeki yılın sınavı için.. sen de seneye hazırlanmayı düşünüyorsun canım tekrardan yanlış hatırlamıyorsam.. o yüzden 1 yıl çekeriz önümüzdeki yıl Allahın izniyle daha da iyi bir yer olursa zaten o kazanılan yere gideriz